• Jázmin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már régóta szemeztem a hirdetéssel, de eddig még nem jött össze. Most sikerült telefonon egyből elérnem, pont ráért ahogy én is, egykét részletet tisztáztunk és már meg is volt. Másnap reggelre még kért egy megerősítő sms-t. Minden flottul ment.
  • Megközelítés:

    egy kis mellék utca forgalmas utak mentén, kb ahol a térkép is mutatja. BKV-ból szinte minden van 5-10 perc sétára, illetve parkolóhelyből is jópár üres akadt a környéken. A cím egyértelmű, könnyen bejutottam, majd lifttel irány a lakás. Maga az épület egy 10-20 éves darab, rendben van.
  • Helyszín:

    A lakás is rendben van: az előszobából nyílik a fürdő meg a háló, előre meg a magánterület. Kaptam tiszta törülközőt, jópár tusfürdő, szájvíz. A hálóban egy nagy franciaágy, egykét szekrény, és szék a ruháknak, sok hely így nem marad, az ágyra kell koncentrálni az eseményeket.
  • Lány külseje:

    A képeknek megfelelően egy szolizott karcsú gazella fogadott egy falatnyi bikiniben amiből majd kiestek azok a kerek szilikon-cicik. Szőkés haj, vastag ajkak, hatalmas szempilla, van pár kisebb tetoválás szerteszét. Az életkor szerintem kissé több lehet, de őszintén engem nem zavart - én csak egy ilyen igazi cicababával akartam egyet hancúrozni Sokat nincs mit ezen részletezni: a képek megmutatnak mindent, ha ott tetszik amit látsz, élőben is fog.
  • Action:

    Naszóval a zuhany után a hálóba értem és itt elindult a bemutatkozásban is megígért pornós akció. A lényeg, hogy jól érezzem magam, egyből rámmászott, csókolóztunk, nem alibizza el, a nyelve dolgozik rendesen, és már keresi is a farkamami hipphopp a szájába pattan. Elsőre lágyan kezdte szopni, közben kéjesen nyögdécselt, és ahogy tekergett, pucsított az valami fergeteges: a kemény ciciket simogattam, a bimbói csak úgy meredeztek, közben látni ahogy a vékony dereka, majd a gyönyörű kerek popsija meredezik előttem, hát az szép volt. Persze sokáig nem is bírtam, így kértem, hogy én is dolgozhassak a puncin, így jutottam oda a kis borotvált, húsos piercinges puncikához - nem hiszem, hogy bármi maradandót elértem volna, de én élveztem. Utánna helycsere, újra Jázmin szája lendült akcióba és rövidesen a szájába is durrantam, egy cseppet sem hagyott bennem.
    Következett egy kis hátmasszás pihenésképp, majd fordulás után megint egyből a farkamra bukott: itt már keményen megdolgozott, nem az a lágy barátnős, de látványosan szopott, és szerencsére most bírtam is, gyönyörű látvány volt, ahogy tövig elmerülök a szájában. Gumihúzás után pedig kutyus, újfent látványos ahogy pucsít, meg szinte spárgázik a lábaival, majd misszi, ahol nyakamban a lábaival végül megint eldurrantam
  • Elszámolás:

    a telefonban megbeszéltek a helyszínen se változtak, a sima órát a csókkal és szájbaélvezéssel bolondítottam meg.
  • Összkép:

    Pont azt kaptam amit ígért: egy igazi szőke pornós cicababa kinézetű csaj igencsak látványosan kielégített. Sokat nem tudok hozzáfűzni, azért Jázmint elég sokan ismerik - én is csak megerősíteni tudom az eddigieket. Szóval ha egy ilyen stílusú kalandot és csajt keresel akkor hajrá.
Happy Massage