• Liza

 • Beküldte:
 • Egyeztetés:

  XIX. kerület HR-ese nagyon jókat merít a munkaerő piac speciális szegmenséből. Most is szemlátomást egy különleges gyöngyszemet talált.

  Liza képeit meglátva nem kellett sokáig hezitálnom, hogy meglátogassam-e őt. A sikeres fotói többségében művésziek és eleganciával átszőttek. Látogatásra csábítóak, ez nyilvánvaló. Hiteles beszámoló hiányában azonban voltak kétségeim. Vártam pár napot, de senki sem tudósított onnan. Pedig látogatók voltak nála szép számmal- ezt mondta Liza is - de senki sem akarta megosztani a tapasztalatait a nagyközönséggel. Így magamra vállaltam ezt a feladatot.
 • Megközelítés:

  Ahogyan a hirdetésében szerepelt, Kispest Városház közelében van a randifészek. Könnyen megközelíthető, annak ellenére, hogy nem a főváros centrumába kell utazni érte. Tömegközlekedés nagyon jó, bár ez attól is függ, hogy ki, honnan érkezik. Óbudáról már véleményes, mert többszörös átszállás szükséges.

  Autóval a GPS pontosan a ház elé visz. Szabad parkolóhelyek vannak bőven napközben. Az esti órákban már kutatni kell.
 • Helyszín:

  Lakótelepi ingatlan egyik szépen felújított lakása. Több szoba is van, jól berendezettek, erről meggyőződhettem, amikor érkeztem, mert a kezelő helyiségek üresek voltak. Láttam, hogy mindegyik milyen remek helyszíne lehet egy erotikus kalandnak. Vannak köztük kisebbek, és nagyobbak is. Távozásomkor már telt ház volt.

  A fürdőszobában kiegészítőkből volt választék. Tusfürdőből konkrétan 24 flakont számoltam meg. Dezodor és szájvíz is volt odakészítve.

  Olyan szerencsés helyzetben voltam, hogy választhattam, hogy masszázspadon, vagy a sarok ülőgarnitúrán történjenek a dolgok. Az utóbbit választottam. Amíg fürödni voltam, addig a szükséges előkészületeket megtette ez ügyben.
 • Lány külseje:

  Gondolom, mindenkit az arca érdekel, hogy az milyen? Olyan illúzió romboló volna, ha ilyen bombatest látván az arca nem volna bájos. Megnyugtató válaszom az, hogy nagyon helyes a pofikája. Simán elmenne, egy filmsztárnak, vagy egy klasszikus táncosnak egy show műsorban. Kamera szereti az ilyen képernyőre való, esztétikailag kifogásolhatatlan arcot és mozgás kultúrával megáldott testet.

  Hosszúkás fejforma, igéző szemek, szép orr és szabályos rajzolatú ajkak alkotják a szemnek olyan kellemes harmóniát. Nem a fiatalsága okán van ez így, hiszen a harmincon már jócskán túl haladt Liza. Hanem a testi-lelki és szellemi eleganciája miatt. Olyan igényességgel és ápoltsággal találkoztam, mint amilyenre ezen a rossz… oldalon nem igazán szoktam.

  Alkatáról a képek mindent elárulnak. Bőre selymes, szoli barna, illatos. Van egy kis tetkója (egy hitélettel kapcsolatos motívum) hátul a nyakánál és a csuklóján egy szó, de ezek mind nagyon diszkrét darabok.

  Fehér kigombolt blúzban fogadott, alatta fekete csipkés melltartót viselt. Ezek lekerültek elég hamar róla. Csak a francia szabású, színben és textúrában a felsőjével egyező bugyi maradt rajta. Azt csak extra mennyiségű virágszálak jelenlétében venné le.
 • Erotikus masszázs:

  A masszázs előtt kicsit ismerkedtünk. Intelligens, világlátott, okos nő, ez egyértelműen kiderült számomra. Bármelyik marketinges, call centeres cég élén megállná a helyét. Escort és konzum hölgyek világából is kitűnne az egyedi megjelenésével. Egy Sugar Dady oldalán jobban el tudtam volna képzelni, mint sem hogy itt találkozunk.

  Hátamra feküdtem, ő pedig az ágy mellé térdelt. Olajjal bekente a testemet elől, nyakamtól a combomig. Olajos kezével szépen elsimította minden felé, majd elkezdett masszírozni.

  Közepes erővel végezte a masszázst. Jól esett, de én már az első perctől fogva az erotikus részre vágytam, annyira tettszett nekem Liza. Főleg így, hogy csak a bugyika volt rajta, nagyon izgató volt a szexi testének a látványa. Mellei élőben még szebbek és teltebbek, mint amennyire a képeken láthatóak. Kis barna bimbó csúcsokkal a szilikon dombok tetején nagyon kívánatosnak találtam őket. Engedte, hogy dédelgessem és megszeretgessem az ikreket.

  Nyilván érezte rajtam, hogy szeretnék már túl lenni a masszázson. Fogta a nonverbális kommunikációmat és az ágyékom felé orientálta magát. Először csak érintőlegesen, majd határozottan is rámarkolt egy párszor a lényegre. A zacsit is megnyomkodta mielőtt a farkam kényeztetéséhez látott volna.
 • Levezetés:

  Kibujtatta a bohócomat bőrkardigánjából és szép lassan az ajkai közé szippantotta a fejét. Éreztem, ahogyan a nyelvével körbe nyalintja a makkomat, majd mélyebbre is leengedte. Franciáját barátnős hangulatban kezdte el. Érzékiséggel átitatva vezette elő. Ujjacskái mindvégig a közelben matattak. Biztonsági támaszt és fokozott ingert biztosítva ezáltal nekem. Leginkább csukott szemmel cumizott, nagy átélést próbált bemutatni. Kellemes bizsergető érzés futkosott rajtam, minden egyes mélyre engedésnél. Nem volt mélytorok és kényszer francia sem. De, jól tudom, hogy ez testidegen lett volna a számára. Jó volt így, hogy csak érzékiséggel színezte meg a produkcióját.

  Idő előre haladtával, néha az arcom hoz kértem, de csak szájra pusziig jutottam vele. Abból viszont kaptam tucatnyit. Jó volt, jó volt, de azért a csók megkoronázta volta az akcióját.

  Dinamikában magasabb fokozatra kapcsolt és ezáltal lendületesebb iramban folytatta az orális performance-ját. Kezei is immár aktívabban dolgoztak a dákómon. A szája is nagyobb erővel szívott. Az fantasztikusan szép látvány volt, ahogyan az arca behorpadt, ahogyan furulyázott nekem.

  Felkönyököltem, hogy még közelebbről szemlélhessem meg az eseményeket. Ezen ő is felbuzdult és még jobban cifrázta a kényeztetésemet. Az eredmény nem is maradt el. Amikor a láva kitörni készült, ajkaival elengedett és csak a kezével verte a farkamat. Izzó szemeivel közvetlenül a szemembe nézett és így juttatott a csúcsra.

  Kicsit hamarabb elengedett, mint ahogyan azt én szerettem volna. Hosszú levezetés rajongója vagyok, ugyanis, mélyen meg tudom élni ezeket a mámoros perceket. Mentségére legyen szólva, nem volt időnk ezt előre megbeszélni, ő pedig nem érzett erre rá.

  Megtisztogatott, szépen rendbe tett, majd mellettem maradt, szorosan az utolsó percekig.
 • Elszámolás:

  A telefonban nem csak a hangomat tesztelte le. Azt is elmondta, hogy milyen csokorral érkezhetek hozzá. A végén adtam át, diszkréten, megköszönve a foglalkozást
 • Összkép:

  Liza egy különleges hölgy. Teljesen más, mint amilyenekkel a kalandozásaim alatt eddig találkoztam.

  Díjaztam a szorgalmát és a hozzám való kedvességét. És azt is hogy a személyemre szabta a masszázs programját, amivel kellemes perceket szerzett nekem.

  Levezetés jól sikerült. A csókja bizonyára nagyot dobott volna rajta, ha megjutalmaz vele, de ezt nem is ígérte, ezért nem is panaszkodom. Mint ahogyan a NFVSZ miatt sem.
  Kíváncsi vagyok meddig marad ezen a pályán, figyelem majd a sorsát, mert vannak kimagasló értékei, ami miatt érdekes személy lett számomra.
Happy Massage