• Lexi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Lett egy rövidebb szabad sávom napközben, így körülnéztem ki érhető el a kedvencek között. Lexi zölden villogott, elsőre felvette pár csörgés után. Kedves, természtetes nem megjátszós hangon elmondta a részleteket és bő másfél órával későbbre egyeztettünk is időpontot.
  • Megközelítés:

    Fehérvári út jol ismert része. Tömegközlekedés is hibátlan, de autóval parkolni is könnyen lehetett dél körül. A házat könnyű megtalálni, de biztos ami biztos telefonon még fixáltuk érkezésemkor.
  • Helyszín:

    Újabb, de nem legújabb epitésű ház. A lakás is teljesen rendben van. Van egy barátnő is, de vele nem talalálkoztam, csak a hangját hallottam, illetve egy másik cipőt mellé “parkoltam”. Diszkréten kezelik a vendégeket.
  • Lány külseje:

    Képeknek megfelel, talán azóta még nőiesebb, de nagyon szexi. Melltartóban fogadott, semmi más, már ez oldotta a hangulatot a kedvességén túl. Mások is írták ár, tetkók azért vannak, több is, de még talán tetkó pártiaknak elfogadható mennyiség teteje.
  • Action:

    Szobába be, közben beszélgettünk röviden. Anyagiakat rendeztük és törölközővel irány a zuhany. Van függöny és egy tucat választék. Visszatérve a szobába becsukta mögöttem az ajtót, majd dögösen rám tapadt, előbb szemből, majd háttal. Nem kellett túl sok idő a keménységhez ettől, a brutál fenekét a törölköző mögött rejtőzködő ezredeshez dörgölte, majd törölközőt eldobva folytattuk. Nem sokára az egyetlen ruhadarabjától, a melltartójától is megszabadítottam és a popsi után a cicik is a kezem ügyébe kerültek. Ezután nagyon tetszett, hogy nem sokat teketóriázott és hamar a lényegre tért. Érzékien a kőkemény farkamra cuppant, először a rudat, majd az egészet magáévá téve. Nem ellenkeztem :-) majd az ágyon ülve folytatta az isteni szopást. Később négykézlábra váltott és úgy bukott rá és bólogatott lendületesen. Közben hol a ciciket, hol a popsit és a puncit izgattam. Hosszabb idő után váltottunk, Lexi hanyatt feküdt az ágy végében, én fölé helyezkedve és kezdődött a ciciszex. Idővel ciciszex és francia mix lett belőle, majd újra csak francia, de itt újból szinte teljesen eltüntette. Látva a lelkesedését elkezdtem kicsit a fejet irányítva óvatosan csípőből is mozogni, light szájba dugásba ment át a dolog, ami nem volt ellenére. Ezt a koreográfiát még jó ideig műveltük és annyira jó volt, hogy naívan gondoltam aktus majd a második körben. Így a végén a cicikre és az arcára élveztem egy hatalmasat.
    Gyors mosakodás, majd masszázst kaptam. Azt mondta, nem tanulta, pedig elég jól csinálta! Na és itt jött a probléma, hogy az erő sehogy sem akart visszatérni még a hosszabb pihenő után sem. Így sajnálattal, de még így is kellemes élményekkel ismét a fürdő felé vettem az irányt.
  • Elszámolás:

    Én kérdeztem az elején, hogy most vagy a végén és Lexi azt kérte az elején. Extrát nem kértem, az ha jól emlékszem az nfvsz lehetett volna. Korrekt ár érték arány.
  • Összkép:

    Elégedetten távoztam, kis hiányérzettel, mert azt a popsit és szépséges puncit sajnálom, hogy kihagytam. Sajnos előző este már pihenni kellett volna. Legközelebb :-)
Happy Massage