• Dominika

  • Beküldte:
  • Dominika reagálása

    Szia Édes! Köszönöm szépen a kedves szavakat.😊
    Örülök hogy jól érezted magad velem. 😊
    Várlak vissza szeretettel. PusziCsok💝

  • Egyeztetés:

    Már pár hónappal korábban is próbálkoztam elérni Dominikát, akkor sajnos nem tudtuk összhozni a randit. Most újra nekilendültem, Viber-en ráírtam, válaszolt, hogy neki is megfelel az az idősáv, ami nekem is. Innentől már könnyen ment a dolog, felhívtam a részletekért, illetve, hogy halljam a hangját is. :) Nagyon aranyos volt, elmondott minden fontos infót, amire szükségem volt. A randi napján kért egy megerősítést, amit meg is kapott :)
  • Megközelítés:

    A címet könnyű megtalálni, a környéken már jártam pár évvel ezelőtt, szóval számomra nem volt teljesen ismeretlen a terep. Marina part, az egyik plázától kényelmes, 10 perces séta. Én BKV-val mentem, picit korábban érkeztem, a randiig hátralévő időt a közelben lévő Duna parton töltöttem el. Volt pár szabad parkoló is, tehát autóval érkezőknek ez nem lehet akadály, legalábbis azon a hétköznap délután, amikor én voltam, nem volt.
  • Helyszín:

    A lakás teljesen rendben van. Belépést követően egy kis előszoba, balra az action helyszíne, valamint a fürdőszoba. A szobában szépen hajtogatott törölközők valamint a már többek által megírt kis édesség várt. :) Egy nagy ágy, mellete egy fotel, ahová a cuccaimat, ruháimat tudtam letenni. A fotel mellett pedig egy tükrös szekrény, ami egy nagyon hasznos kelléke a szobának :). Mindezek mellé kellemes fények (nem túl sötét, nem túl világos), valamint relax zene.
    A fürdőszobában is rend és tisztaság fogadott, száraz kilépővel, valamint világítós, színváltós zuhanyrózsával. Valószínűleg nem csak ketten voltunk a lakásban, mivel Dominika check-olta a fürdőszobát, mielőtt mehettem volna.
  • Lány külseje:

    Elég sok kép van róla, tehát nagy meglepetés nem ért. Engem az itt is több képen is látható piros szerelésben fogadott + fekete combfixban. Szerény meglátásom szerint vékonyabb, mint a képeken, pedig ott sincs rajta egy gramm felesleg sem. Szép, hosszú lábak, kerek, kézbeillő popsi, selymes, szolizott bőr, nagyon jó volt hozzáérni. A mellei is nagyon szépek, pont arányos méretűek az alkatához. Tetkó és piercingmentes. Szép arca van, kedves, kezdeményező lány.
  • Action:

    A belépés, majd bemutatkozás után Dominika bemutatta a tett helyszínt, amit használni fogunk. Gyors fürdés után visszatértem a szobába, ahol elkezdtük egymás testét felfedezni; apró puszik, simogatások következtek. Én megszabadítottam a melltartójától ő pedig engem a törölközőtől. Ekkor végre megláthattam a csodálatos ciciket is, üdvözöltem is őket egy-egy puszival. :) Ő az ágyra helyezkedett, majd megkérdezte, hogy megpuszilhatja-e a farkamat. Szerintem erre a kérdésre csak egy helyes válasz létezik. :) Rögtön el is kezdett játszani vele, kézzel és szájjal is kényeztetett, de éreztem, ha így folytatjuk, túl hamar kivégez, ezért inkább én is az ágyra helyezkedtem és elkezdtem kényeztetni őt. Fentről indultam, végig puszilgattam szinte mindenét, amíg eljutottam a puncijához. Itt kicsit többet időztem, :) a nyelvem és az ujjam is használtam, hallhatóan tetszett neki a dolog, igaz elélveznie nem sikerült. Ezután helyet cseréltünk, gumit húztunk majd rámült és elkezdett lovagolni. Nagyon jó volt, igaz nem tartott sokáig, gyorsan kivégzett. :)
    Ezután hozott egy kis frissítőt, majd felajánlotta, hogy megmaszíroz, amit készségesen elfogadtam. Közben kellemensen elbeszélgettünk, miközben a szekrényen lévő tükörben követtem az eseményeket. Nagyszerű volt ez a látvány IS.
    A masszázst követően összebújva folytattuk a csevejt, közben azt vettem észre, hogy a kezével újra a farkam körül matat :) Ezzel el is kezdődőtt a 2. menet, gyorsan olyan állapotba kerültem, hogy ismét gumit húztunk és most az ő kedvenc pózával kezdtünk (kutyus), majd folytattuk missziben, ezután ismét rámült, hogy jól meglovagoljon, ezúttal háttal. Csodálatos látvány és érzés volt fogni a popsiját "élőben", közben meg nézni a tükörben ennek a fiatal bomba testű lánynak a mozgását. A végén még szájjal és kézzel is próbálta befejezni a 2. kört, de sajnos ez már nem sikerült. Nem rajta múlt, ő nagyon lelkes és odaadó volt. Ezután a hátrlévő pár percben összebújva beszélgettünk, majd a végén még egy tusolás és búcsú.
  • Elszámolás:

    Amennyit a telefonban megbeszéltünk, annyi volt, nem is esett róla szó. Nem kértem extrát, ami benne van abban az egy órás csomagban, nekem tökéletesen megfelelt. Első találkozó miatt az elején intéztem, bár én máskor is az elején szoktam.
  • Összkép:

    Dominika régebb óta a kedvenceim között van, örülök, hogy végre sikerült összehozni ezt a találkozót. Nem bántam meg, sőt... :) A korábbi sok-sok pozitív beszámoló után, tudtam, hogy nem érhet csalódás. Izgultam a találkozó előtt és alatt is, ezért nem is tudtam teljesen elengedni magam, noha Dominika nagyon közvetlen, kedves lány, aki szinte úgy kezelt már az első alklommal is, mintha már évek óta ismernénk egymást. Mindenképpen szeretnék még vissztérni hozzá, hogy még jobban megismerjem, még több közös élményben legyen részünk. :)
Happy Massage