• Rebeka

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Könnyen elérhető, ha nem veszi fel, akkor valamelyik kolleganője is tudja intézni az időpontkérést.
  • Megközelítés:

    Megközelítés egyszerű, egy tömegközlekedési csomóponthoz közel lakik, 4-6os és pár sarok gyalog.
  • Helyszín:

    Lakásban többen rendelnek, jól felszerelt a zuhanyzó (kád). Tatamin voltunk végig, annyira nem figyeltem a lakásban mást.
  • Lány külseje:

    A képekhez képest pozitívan csalódtam, szexi vékony csaj, jó formákkal van megáldva, a fenekét dícsértem főleg sokszor az együttlétek alatt.
    Szerinte kicsik a mellei, szerintem pont ideálisak.
  • Erotikus masszázs:

    Masszírozni jól masszíroz, annyira nem azon volt a hangsúly, úgymond csak egy átívelés két levezetés között.
    Jó erőben van Rebeka és kellemesen éreztem magam a masszázs alatt.
    Közben beszélgettünk mindenféle dologról,.
  • Levezetés:

    Gyors zuhany után besurrantam a szobába ahol még kértem, hogy kicsit törölgessen meg, ezután rákérdeztem, hogy miket lehet nála és ezután csókolózni is kezdtünk.
    Kértem, hogy üljön az ölembe "mintha" és úgy folytattuk ezt, közben simogattam a punciját ami már régebben elkezdett nedvesedni, közben ő is megtalálta a velem egykorút és segített neki vigyázba állni.
    Javasoltam, hogy feküdjön hátra a tatamin és a szájától a puncijáig végigcsókoltam a testét, majd a melleivel időztem el, úgy tűnt kedveli ha a bimbóival játszanak.
    A bimbók után lejutottam délre és megízleltem a mézédes puncit, először csak nyelvvel kicsit hosszabb idő alatt, de későbbi találkák során ujjat bevetve is sikerült a remegésig eljuttatnom.
    Feljöttem az arcához csókolózni és már álltam mint a vasbeton, ezt örömmel vette tudomásul és a szájába is vett.
    Kértem, hogy lassítson, mert még annyira nem ismerjük egymást, nehogy túl korán lőjünk itt, gondoltam is magamban, de nem mondtam ki hangosan, hogy az OMSZ javasolta e tűzijáték elhalasztását is kicsivel.. :)
    69-ben folytattuk és már éreztem a véget, szóltam neki, hogy végezzen ki és a szájában értem véget az első (és a második és a legközelebbi pár) hasonló alkalomkor.
    Benttartott még kicsit lenyugodni ezután elszaladt papírtörlőért és ott végezték az utódok.
    A többi kényeztetés hasonló volt, csókolóztunk, ujjaztam csak finoman óvatosabban, közben nyalva a punciját, majd 69-ben lett végem, illetve egyszer térden állva, amikor akkorát élveztem, hogy mindkét combom begörcsölt utána, veszélyes ez az élet... :)
  • Elszámolás:

    Minden alkalommal kértem NFVSZ-t extrában, amiért aránylag keveset számol fel, ezért felkerekítettem mindig mert nagyon jól csinálta.
  • Összkép:

    Az utóbbi hetekben többször voltam nála és mindig széles mosollyal az arcomon jöttem el.
    Meglátogatom a jövőben is mindenképp.
Happy Massage