• Hannácska

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, 3. próbálkozásra felvette. Kedves hangján elmondta a tudnivalókat, könnyen megegyeztünk az időpontban.
    Kicsit korábban érkeztem, ő pedig korábban végzett így kicsit korábban tudtunk találkozni.
  • Megközelítés:

    Pontos instrukciókat kaptam, házszám, csengő, emelet. Nagyon ügyel a diszkrécióra, pl. megkért ,hogy ne ismételjem meg a számokat.
  • Helyszín:

    Panel lakás szépen felújítva. kb. 10nm publikus, van egy nagyszoba pluszban. Egyedül fogad, kaptam friss törcsit, a fürdőszoba rendben volt. Tusfürdő, szájvíz, ami kell.
    A szoba igen kicsi, csak kb az ágy fért be. Egy takaró volt az ágyon, mintha újonnan lett volna feltéve.
  • Lány külseje:

    A képek alapján nem volt meglepetés. Nem darázs derekú, leányka, de erre nem is számítottam. Angyali arca van és nagyon puha bőre. Valami volt rajta, de gyorsan levette. :)
  • Action:

    Gyors fürdés után az ágyra heveredtem. Kicsit feszült voltam, így arra kértem, hogy kicsit bújjon mellém. Csókolózni kezdtünk, amit nagyon finom volt. Közben felfedező útra indult a keze, aminek a hatása is megvolt.
    Egy idő után eljött a francia óra ideje. Nagyon jól csinálja, talán a legjobb volt eddig. Különböző technikákat váltogatott. Megkérdeztem, hogy megsimogathatom-e a punciját, mondta, hogy igen. (ujjazás nem volt opció).
    Felajánlotta, hogy ha szeretném lehet 69 ben folytatni, amit el is fogadtam.

    Mivel az első patront benne szerettem volna ellőni így gumit kértem. Előszőr meglovagolt, hagyta, hogy irányítsam a sebességet, kisvártatva misszibe váltottunk, ahol elért a korai vég. Utána beszélgettünk egy kicsit.

    Alapból egy lövetű vagyok, de annyira jó volt a francia, hogy mondtam, hogy próbáljuk meg egy új kört. Egy gyors kuki-mosi után el is kezdte kicsalogatni a csigát a házából. Mindenféle trükköt bevetett és lám sikerült. Az egyik legjobb számomra az volt amikor az alsó részét nyalta a rúdnak szépen lassan. Ezúttal végig a szájba ment (nem lenyelve), hatalmasat élveztem.
  • Elszámolás:

    Csókért kellett egy kicsit fizetni, szerintem megérte. Az összeget leraktam az asztalra, nem esett róla szó többet. Nem nézi az időt, nem csörög a telefon. Fontos neki a nyugalom és szeret a másikra koncentrálni.
  • Összkép:

    Hannácska nagyon rendben van. Érdemes figyelni mit mond, mindent előre kommunikál megszabja a határait, ezeken belül maximálisan készséges.
    Szeret adni, de ettől nem lesz neki kevesebb: szerintem harmóniában van magával és a világgal, kívánom neki, hogy ezt meg is tudja őrizni.
    Egyik legjobb kalandom volt ez. Köszönöm.
Happy Massage