• Maja

  • Beküldte:
  • Maja reagálása

    Nagyon szépen köszönöm.Puszi

  • Egyeztetés:

    Hívtam, felvette, kértem egy időpontot, megkaptam. Nem volt semmi különös, gyorsan, olajozottan ment a dolog.
  • Megközelítés:

    GPS koordináták alapján gyorsan odataláltam. 13. kerület kissé eldugott, de felújított része. Bejárattól nem messze tudtam parkolni. Nem volt sok hely, szerencsém volt. Tömegközlekedni biztosan lehet ide.
  • Helyszín:

    Új építésű házban, új, karbantartott lakás. Fürcsiszobában sokféle szappan, szájöblítő pohár. Szobában nagy, kényelmes francia ágy. Lakás, szoba, fürdő tiszta volt.
  • Lány külseje:

    Egy fekete áttetsző meg nem mondom miben fogadott, ami nagyon kiemelte bombázó alakját. Nagyon csini volt, már az ajtóban megszorongattam volna, de igyekeztem jól nevelten viselkedni. Mandula vágású szeme is hozzáadott a látványhoz, a színét nem igazán tudtam megvizsgálni a lakásban uralkodó félhomály miatt, de amit láttam Majából az nagyon vonzó volt.
  • Erotikus masszázs:

    Vetkőzés, kis beszélgetés, fürcsi. Aztán vissza a szobába, elkérte a törülközőmet, én elhasaltam a nagy francia ágyon. Masszázst lent kezdte a vádlijaimban található csomókkal. Adott nekik rendesen, jó erős keze van. Meg is jegyeztem: jó, hogy nem bunyóznom kell vele, mert lehet bajban lennék. Nevetett. Hátsóm, derekam, hátam következett, minden részemet átgyurmázott. Utána átmentünk valami nagyon gyengéd simogatásba, közben el is csendesedtünk. Ez is nagyon finom, érzéki volt. Egy idő után a hátamra kért és akkor dobta le a ruciját. Nekem nagyon tetszett, amit láttam, nagyon formás, kis nőies teremtés. Persze már a fekete, hálós, fogadó ruha is sokat sejtetett, de az álcázástól megszabadulva még jobb volt a látvány. Ott gömbölyödött, ahol kell, popó feszes, kemény, plusz apró, formás cicik. Popót manuálisan is leteszteltem, nagyon rendben volt. Most jövök rá, a ciciket el is felejtettem áttanulmányozni. Talán legközelebb. Mindez a jóság hibátlan, fehér bőrbe csomagolva. Ezek után beolajozta azokat a kis helyes cickóit és azzal is kaptam egy masszázst, közben én a szép hátsóját nem bírtam nem simogatni. Maja közben úgy helyezkedett, hogy ezt megtehessem.
  • Levezetés:

    Valahol itt mehettünk át masszázsból a vad erotikába. Kamuzok, semmi vadulás nem volt. A cicis masszázs közben én kértem egy puszit, ami meg nyelves pusziba ment át. Innentől felgyorsultak a dolgok. Kértem egy 69-et is, de pusztán csak azért, hogy én is kényeztethessem kicsit vendéglátómat. Maja nem sokáig kérette magát. Hamar megjöttek a hangocskái, remélem kicsit neki is fincsi volt, amit csináltam. Közben bekeményített odalent és ezzel én kiestem a ritmusból, így ő nyerte a házi versenyt. Remélem lesz még esélyem egyenlíteni.:) Technikája eléggé egyedi, nem lehet neki ellenállni. Még kis pihegés, dumálás és le is telt az egy óra. Fürcsi, egy utolsó ölelés és még egy búcsú csókot is kaptam.
  • Elszámolás:

    Érkezésnél leraktam, nehogy ez a rész feszültséget szüljön vagy elfelejtődjön. Többet nem beszéltünk róla. Extrái nincsenek.
  • Összkép:

    Majáról leginkább a bájos szó jut eszembe. Kora számomra meghatározhatatlan, kortalan szépség. Szerintem cuki volt végig. Kis csicsergő, ha csönd van simán kezdeményez beszélgetést vagy kérdez, érdeklődik. Mindenféléről beszélgettünk, de semmi durva nem téma került szóba. Nagyon kis formás, törékeny szerkezet hibátlan, fehér csomagolással. Masszázs is fincsi volt és jó volt kicsit vele együtt lenni, feltöltött. Én rábíztam magam. Ugyan most találkoztunk először, de rutinos hirdető, hagytam, hogy csinálja a programját.
    Jó döntés volt, így nem volt kapkodás, mindenre jutott idő, szuper volt. Köszönöm neki, pusszantás és remélem összejönnek a nagy tervek!
Happy Massage