• Freya

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Sms-ben egyeztettünk, a hirdetése már túloldalt van, annó viszont itt is aktív hirdető volt. Mivel egyre kevesebbet tartózkodik Budapesten ezért szemfülesnek kell lenni
  • Megközelítés:

    Parkolni könnyű, Lurdynál is akár, utcán is, rengeteg hely van. Nem lehet eltévedni bár én egyszer tömegközelekedéssel rossz vonalon mentem. Nem minden út vezet a Lurdyhoz
  • Helyszín:

    Újépítésű társasház, a lakás nagyon tiszta, nem teljesen otthonos de nem is érződik a bérlemény feeling. A fürdő teljesen felszerelt mivel ez kötelező megálló, főleg a meleg miatt. Matracon történik a főcselekmény
  • Lány külseje:

    Érdekes módon az évek során egyre jobban néz ki, ezúttal nem túlzottan vékony viszont még mindig az egyetlen akinél a szinte karcsú / slim test és óriási kerek mellek kombinációt lehet látni. Szilikon szájjal, szép szemek, jó smink és nagyon szép lábfej. Fodros punci.
  • Erotikus masszázs:

    Kellemes beszélgető partner, már nem huszonéves gondolkodással. Határozott vélemények viszont inkább relaxációs masszázs a lábak és a hát részére.
    Sajnos erről a részről nem lehet többet elmondani, ugyanis nem ez a program fő része.
  • Levezetés:

    Fordulás után natúr francia és kölcsönös opció van. Én az előbbit és enyhe láberotikát, csókolgatást választottam. Mint írtam fennébb nagyon formás lábfeje van, natúr lábujjakkal.
    A francia frenetikus, végignyalja, használja a nyelvét, csodásak az ajkak. Közben a melleket lehet simogatni, úgy fordul hogy könnyebb legyen. Másik felére fordul, nem fárad, aktívan, leginkább szájjal csinálja.
    Kértem, hogy állhassak és ő előttem térdeljen, simán teljesítette. Pár perc után érezhette hogy közeleg a vég, a kezével fejezte be, én meg telefröcsköltem a melleit.
    Sajnos végig szájba nem lehet, pedig az lenne az igazi non plusz ultra.
    Az egész action feelingje, főleg a kinézete miatt elég pornós, de kiemelném a szép arcot is.
  • Elszámolás:

    Minden az alapban van, szimpátia alapon tudtommal van vibrátoros játék is, kényeztetni is lehet. Sajnos elég szűkösek a lehetőségek, sokáig abban reménykedtem, hogy lesznek még extrák de sajnos nem vállal többet.
    Viszont az ár teljesen pesti, ha azt vesszük, hogy ezért leginkább egy látványos francia jár.
  • Összkép:

    Mivel visszatérő vagyok ezért lehet elfogult is lettem a mellek és az arca miatt. Deja vu érzésnek tökéletes, viszont vannak lányok akiknél több extra van.
    Mindenki döntsön saját ízlése szerint :)
Happy Massage