• Emily

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefon segítségével történt (Session Initiation Protocol), könnyen elérhető tekintve azt, hogy egy ideje már ismerjük egymást.
    Kiemelkedően rugalmas, mindig találunk kedvező időpontot a meetinghez, ami kiemelkedően fontos tényező a jelenlegi kevésbé sem konstans állapotokra való tekintettel.
  • Megközelítés:

    A lokáció egyértelmű, könnyen megtalálható. A petrokultúra kedvelőinek is kedvez a lokáció számos parkolási lehetőség rendelkezésre áll.
    Új építésű komplexum révén a kevésbé natív interface-ekre pusztán hagyatkozó entitások is kiemelkedő előnyben részesülnek a fermionok parsolásához.
    A távolság leküzdéséhez többféle tömegközlekedési opció áll rendelkezésre.
  • Helyszín:

    Objektív véleményem szerint a helyszín minden szempontból kifogásolhatatlan, a környék állapotát vizsgálva egyértelműen kijelenthető illetve érezhető az entitások által generált fluktuációktól mentes, kellemes atmoszféra megléte, amely fontos tényező az animált struktúrák számára. Nem elhanyagolható az ingatlan további paramétereinek vizsgálata, melyre jelen esetben semmi panasz nem lehet.
    Igen sokféle tisztálkodási tétel közül választhatunk, logikusan pozicionált kategorikus elválasztással. A jó minőségű törülköző igazi kuriózum, jelen esetben a kuriózum adott!
    Rend és tisztaság jellemzi a lakás minden részét, kivételesen kellemes atmoszférával kombinálva.
  • Lány külseje:

    A képek tükrözik a valóságot, kiemelkedő vizuális hatásokat élhet át a parsoló entitás.
    Kellemes, határozott, közvetlen, illetve barátságos, az utóbbi számomra az egyik legfontosabb internális tényező.
    Stílusos fizikai struktúrát elfedő ruházatot használ, analizálva az externális illetve internális információt, könnyen és objektíven kijelenthető, hogy a kedvelhetőség, szimpátia igen magas szintet képvisel.
    A dialógusok kontinuitása nem szakad meg, az argumentumok szintézise érezhetően létrejön illetve huzamosabb ideig fenntartható. Szubjektíven a legjobb, objektíven az egyik legjobb beszélgetőpartner akit ismerhettem.
    Fizikai attribútumokat kevésbé vizsgálva is kijelenthető a genetikai diverzitás minden előnye, beleértve a minőségi genom általi összes pozitív hatást.
    A genom minősége illetve a belső értékek megléte által a szerotonin szintézis garantálható, feltételezhetően upbeat kontrollált állapot esetén is - garantálva az ezzel járó összes pozitív biohatást.
  • Action:

    Tekintve azt, hogy igen szigorú szabályrendszert preferálok, jelen esetben elmondható a kevésbé szigorú szabályrendszer alkalmazása, mely bizonyíthatja Emily példaértékűen kiemelkedő egészségügyileg kifogásolhatatlan hozzáállását!
    Extraordinális elemek mellőzése számomra fontos, a keresett élmény megtalálása nem feltétlenül függ a magasabb fluxus meglététől.
    Korábban említett minőségi genom megléte önmagában garantálja az esetlegesen alacsonyabb dopamin szint melletti extrém hatásfokozást így könnyen elérve a megfelelő kezdeti szintet.
    A magas szintű vizuális élmények tovább fokozódnak a szubjektíven attraktív kategóriába sorolható tetoválások által, melyek igényesek és szépek.
    A kellő mértékű vizuális információ (mentesen egyéb szexuális aktivitástól) önmagában elegendő egy sikeresnek mondható randi eléréséhez, viszont a szabályrendszer mellőzése lehetőséget add további elemek alkalmazásához.
    A mikroorganizmusok elleni védekezéshez történő védőeszköz felhelyezése után orális stimuláció veszi kezdetét, szintén fenomenális vizuális hatásokkal egybekötve, kiemelkedően jó technikát alkalmazva.
    Jelen szakasz lezárását követően az !aktus! kellő optimalizálással történik, a lehető legmagasabb szintű végkifejlet eléréséhez.
  • Elszámolás:

    Előre megbeszélt módon történik, extrákat nem veszek igénybe, az általa nyújtott rendkívül magas szint esetleges további inkrementálása számomra nem hordoz(na) további érdemi dekódolható pozitívumot.
  • Összkép:

    Once in a lifetime, úgy vélem ezzel mindent elmondtam, kellemes kisugárzás, kiemelkedően jó beszélgetőtárs, határozott egyben rendkívül közvetlen személyiség, extraordinálisan attraktív fizikalitás, kiemelkedő intelligencia stabil megléte.
    Mindig számíthatok rá, nincs hozzá fogható!
    Általam preferált szigorú szabályrendszer megbontása önmagában magas bizonyítóerővel rendelkezik, ennek tudatában deklarálható a legpozitívabb konklúzió!
Happy Massage