• NADIN

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Itt az oldalon láttam a hirdetését, ami gyakorlatilag megegyezik azzal, ami a másik portálon is található. Telefonos elérés könnyű, mert valaki mindig felveszi, vagy kollegina, vagy telefonos, akik egyaránt rugalmasak az időpontok egyeztetése során.
  • Megközelítés:

    A GPS címre visz, nagyon közel találtam minden esetben szabad parkolót, amely nem fizetős. Tömeg közlekedve az Aréna uszodát kell betájolni, de nem tudom, hogy oda milyen járatok mennek.
  • Helyszín:

    Csilivili vadonatúj épületben, ennek megfelelően új állapotú lakás ahol a szalon működik. Én eddig mindkétszer ugyanabban a masszázs szobában voltam, viszont két fürdőszoba legalább van, mert ennyiben már próbáltam. Az előző fürdőszoba szűkebb volt és zuhanytálcás, a mostani tágas és kádas, de mindkettőben volt bőven tusfürdő és szájvíz. A masszázsszoba nagyon tágas, benne nagy tatami, vagy nevezhető matracnak is. Több jól elhelyezett nagyméretű tükör, szobainas, kanapé és ledekkel feldobott kellemes hangulatvilágítás, ami mellett azért nekem eléggé sötét van. A számomra sötétet leszámítva az egyik legszebb hely ahol eddig megfordultam. Szalon ellenére nem hallatszottak a kolleginák, pedig vannak többen is. Nem hallottam másik szobából átszűrődő hangokat sem.
  • Lány külseje:

    Nadin rendkívül fiatal, a húszas éveinek az elején járó lány, akinek a paraméterei megegyeznek a megadottakkal. Nem az anorexiába hajlóan vékony, tűbe fűzhető lányok közzé tartozik, ugyanakkor nagyon arányos testalkatú és rendkívül csinos. A fotói nem csalnak, mert a valós formavilágát mutatják. A lábai nem pipaszárak, hanem tökéletes formájúak, popsija viszont nagyon közel van a szabályos félgömbökhöz. Csípője szinte átérhető.

    Mellei tökéletes formájúak, és az átlagosnál nagyobbak. Olyannyira, hogy az itt megadott mellméret szerintem kisebb a valóságosnál. A másik portálon lévő mellmérete sem túlzott, és a valósághoz az áll közelebb. Ócska duma lenne, most azt mondani, hogy legközelebb viszek centit és lemérem a valós méretet. Maradjunk abban, hogy csodás mellei vannak Nadinnak.

    Az egész testének a tapintása rendkívül kellemes, bőre nem szolibarna, mert a nyaralásán szerezte a barna színét. A vádlija, a combja, a popsija és a melle egyaránt olyan rugalmas, ugyanakkor kellemes tapintású, hogy még most is nagyon szívesen cirógatnám.

    Az arcát illetően, azt kell, mondjam, hogy az az eddigiek után, talán ha lehet meg inkább megfogott. Ugyanis kisgyerekkorom óta az ilyen arcú lányokat kedvelem, amit nem is rejtettem véka alá, hanem megmondtam Nadinnak, hogy tetőtől talpig nagyon tetszik, de az arca különösen.

    Nadinon minden természetes, nincs szilikon száj, túltolt smink, hatalmas műszempilla, de van ragyogó barna szem, csodás arcforma, melyet a vállára omló barna haja keretez és nagyon szimpatikus meg nem szűnő mosolya.
  • Erotikus masszázs:

    Az Egyeztetés fejezetben írtak szerint először az egyik kolleginával, de lehet, hogy a központossal tudtam beszélni, ez egyébként mindegy, mert nagyon rugalmasan egyeztettük az időpontot és a programot. Lényeges, hogy sok más hellyel ellentétben korrekt infókat kaptam, nem pedig túlzott vállalásokat.

    Ennek ellenére ragaszkodtam hozzá, hogy szeretnék Nadinnal is beszélni, amit a kollegina készségesen fogadott, és a megadott időpontban meg is történt a nagyon szimpatikus beszélgetés.

    A fürdésből visszatérve tisztáztuk, hogy előző héten beszéltünk telefonon közvetlenül egymással is. Láss csodát, Nadin szinte szóról szóra mindenre emlékezett. Így kissé tétovázva, izgulva, megkérdezte, hogy tényleg minden extrát szeretnél még most is? Mondtam, hogy eddig is szerettem volna, de most, hogy látlak élőben, így beszélünk, így érinthetlek, most még inkább szeretném. Ezek után az addig tétova kislány határozott NŐ – vé vált, akit lágyan átöletem és csókban forrtunk össze. Így még inkább nagyon kellemes dolog volt a félénk, szerény kislányból kacér NŐ – vé vált Nadint kibontani az egyrészes fekete bodyból, aminek a felső részét ki pántoltam, majd lefele közösen eltávolítottuk és elegánsan az én ruháimra dobtam.

    Nadin ezek után mondta, hogy „iránymarshasra”, a matracra, és ha szeretném, ha nem, akkor is meg fog masszírozni. Ugyanakkor kérdezte, hogy egyszeri vagy kétszeri legyen a kényeztetés, mikor legyen a masszázs? Erre mondtam, hogy kezdjünk csúszkával és sodródjuk az árral. Hozta is a kenőanyagot, amivel elém ült és olyat kérdezett, amire a válasszal nagyon is tisztában volt. Szeretnél beolajozni? Azt gondolom, megfagyott volna a levegő, ha azt mondtam volna, hogy köszi, de ezt a lehetőséget most kihagynám. Ez a veszély nyilván nem állt fenn, sőt az olajozás okozta élvezetet még növeltem sűrű csókváltásokkal. Nem tudtam mi lenne most jobb számomra? Minél tovább simogatni olajozás ürügyén, vagy minél előbb éreznem, amint siklik rajtam Nadin?
  • Levezetés:


    Az olajozás készre jelentését követően NEM mondta Nadin, hogy akkor kezdi a hátamon! Mosolygott miközben hanyatt feküdtem. Elég volt csupán elképzelnem amint a melleivel felszántja a hátamat. Sokkal inkább izgatott mindezt minél előbb szemből átélni. Nadin nem is cicózott és a cickóival lendületes mellcsúszkával indított. Csodás melleit előbb felkínálta, hogy csókolhassam, majd a farkamat vette a két melle közzé. Ezek váltakozása közben pihenésként rövid, de valódi csókok csattantak. A keze sem maradt tétlen, mert valódi lingam masszázst prezentált olyan átéléssel, hogy szerintem Ő is élvezte, hogy engem szinte kínoz a keze által okozott élvezettel. Ezt tovább fokozta amikor lassan a szájával közelített a farkamhoz, de csak húzott vele, és végig a szemembe nézve élvezte, hogy szinte könyörgök a nézésemmel, hogy kapd már be. Megkönyörült és lassan eltűntem az ajkai között, miközben a nyelvével a zacsimat nyalogatta. A rudamat minden oldalról érintette a nyelvével nem kihagyva egyetlen négyzetmillimétert sem. Majdnem a végét jártam, amit Nadin is érzett és elkerülendő a kapitulációmat, csókra váltott, kis csúszkára és rám feküdt, de most már sokkal szorosabban.
    Szerettem volna most én kényeztetni Nadint, ezért kihasználva a nagy matracot, egymást el nem engedve az ölelésben, átfordultunk, hogy én legyek felül. Nyelvórát és manuál terápiát felváltva igyekeztem Nadint elvinni egy kellemes állapotba, ami orgazmusban teljesedik ki. Nadin gyönyörű látványa és érintése számomra is hatalmas élményt jelentett, amit fokozott miközben éreztem előbb a vádlijának, majd combjának lágy izomrezdüléseit, majd gyűrűsizmainak hullámzóan végig futó szorításait. Közben csókolózással is fokoztuk immár kettőnk élvezetét. Nadin nagyon kellemesen érezte magát, de a beteljesülésig most nem jutott el. Nagyon szimpatikus volt, hogy nem játszotta el a nagy orgazmust, sokkal jobb volt érezni a valós örömét.
    Pihenésképpen kicsit egymás mellé feküdtünk, majd fölém fordult, rám feküdve nagy mosoly, valódi csókok, csúszka a melleivel farkamtól a számig, közben masszírozom a hátát, majd ajkai fogságába ejt és nagyon alapos minden részletre kitérő franciás kényeztetéssel, ami több mint egy szopás, visz a végkifejlet felé. Innen már nincsen visszaút, csak folyamatos mosoly, szemkontaktus, majd robbanás az ajkai között, ahol megtart, amíg csak vissza nem térek a lebegésből.
    A higiénia sem marad el, majd az elváláskor nem búcsúpuszi, hanem búcsú csókolózás.
  • Elszámolás:

    A tisztelet díj világosan le van írva a bővebb infóban.
    A fent leírt, az extrákkal növelt 1,5 órás randi után ** rózsát kötöttem a csokorba.
  • Összkép:

    Nagyon találónak éreztem a randi előtt Nadin szlogenjét, ami így szól:
    „Ki szeretnél szakadni a napi mókuskerékből?? Szeretnél egy mosolygós, vidám lánnyal lenni, aki kiszakít a szürke valóságból? Hívj bátran!!! Nálam megtalálod a boldogságot, örömöt ;) csók NADIN”

    A randi után még inkább találónak érzem a szlogent, mert minden szava igaz.

    Jó szívvel biztatok minden úriembert a Nadinnal való randizásra akik szeretik egy fiatal lánnyal átélni azokat az élményeket, amiket sokszor csak egy érett NŐ - től kapunk meg.
Happy Massage