• Reni

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Reni reagálása

    Kedves Moolder!


    Régen érkezett beszámoló. A nyári szünetem előtt, némelyik egészen nagy port is kavart, de én ezt élvezem. Lehet hergelni a népet, aki erre tökéletesen nyitott 😃

    Itt nem nagyon van mibe belekötni. Korrekt leírás, ami a valóságnak tökéletes megfelel. Semmi túlzás vagy túlcsordulás 😄

    Egyetlen korrekció : a fürdőszobában van zuhanyfüggöny! 🙋🏼‍♀️


    Köszönöm az írást, az élményt és a rám szánt időt. Remélem mielőbb újra találkozunk, mert jófej vagy!

  • Egyeztetés:

    Renit korábban már próbáltam elérni, napon belül többszőr hívtam és nem volt semmi siker (igaz, nem is írtam rá, hogy ha lehet, kérnék visszahívást). Viszont a következő próbálkozásom elsőre sikerült, pár csengetés után felvette a telefont. Hangja és stílusa rendkívül kedves és intelligens, az egyeztetés könnyen ment. Megbeszéltük az időpontot és elmondott minden fontos infót, amit tudni kell az első randi előtt.
    Reni hirdetését itt láttam a beszámolókon, viszont érdekes, hogy mostanában már elég ritkán, talán csak 1-1 napra aktív a hirdetése, szóval érdemes elmenteni a számát, meg belőni, kb. mikor és mely napokon elérhető, mert lehet, egyszer csak már nem fog egyáltalán hirdetni.
  • Megközelítés:

    Budai többlakásos társasház a helyszín, könnyű megtalálni, egyértelmű a cím, nem lehet eltéveszteni. A megközelítés szerintem mind tömegközlekedéssel, mind saját autóval rendkívül egyszerű. A környező utcákban szinte mindig találni parkolóhelyet, de egy bevásárlóközpont is viszonylag közel van, szóval parkolással nem lehet gond. A bejutáshoz szükséges infókat Reni pár perccel a találka előtt adja meg.
  • Helyszín:

    A lakás teljesen korrekt, szépen berendezett, hangulatos. Higiénia maximális, törölköző tökéletes, nagy, jó illatú és szívja a nedvet rendesen. Tusfürdő választék kielégítő, "található egy-két férfiasab illatt" - hogy Reni szavait használjam :-). A fürőszoba kicsi, kádas és nincs függöny, de a célnak maximálisan megfelel (picit kell csak odafigyelni, hogy ne csapjad ki a vizet). A fürdőszoba az előszobából nyilik, az előszoba végén van a nappali, abból bedig balra a háló. Mind a nappali, mind a háló szépen berendezett, kellemesen csajozós hangulatú (főleg a háló). A hálószobában kényelmes és nagy franciaágy.
  • Lány külseje:

    Reni a képeknek teljes mértékben megfelel, gyönyörű lány, nagy dumás, fantasztikusan szexi hanggal. Felöltözve, csinos nyári ruhában fogad, ami persze idővel lekerül róla. Igazából meglepetés nem érhet senkit a külsőt tekintve, hiszen rendesen arccal hírdet és nincsenek photoshopolva a képek.
  • Action:

    Reni már a telefonban elmondja, még a találkozás előtt, hogy nála minden szimpátia függő, nincsenek kikötések, de ha valami, illetve valaki nem szimpi, akkor nyilván vannak korlátok. Tehát vele előre (első alkalommal) nem lehet leegyeztetni, hogy mit lehet és mit nem, mert ez ott fog eldőlni nála. Nincsenek extrák sem, az ár fix, akkor is annyi, amennyi ha mindent lehet és akkor is, ha az ember itt-ott falba ütközik.
    Mivel mi először találkoztunk, így nyilván kicsit izgultam, nehogy valamiről le legyek tiltva. Reninél tényleg mindent IS lehet. Fürdés után a szobába invitál és elkezdünk beszélgetni, ismerkedni. Renivel mindenről lehet beszélni és mindenről megvan a véleménye. Fantasztikusan jó fej és laza, tényleg olyan, mint ami az adatlapján írt rövid szöveges összefoglalóból lejön az embernek. Néhány perc beszélgetés után magához invitál az ágyra, mellé fekszem és kezdetét veszi végre az, amiért megyek, amit várok, ami a lényeg.
    Reni nagyon barátnő feelinges, bújós, simán kikapcsolja az embert arra az időre, amíg ott van.
    Első lépésben végre lekerül róla a ruha, ami egy top és egy hosszú nyári lenge nadrág volt, alatta semmi bugyi. Ahogy elém tárult tökéletes szexi teste, nem lehetett nem megcsókolni mindenét. Gyönyörű lány, gyönyörű látvány, ahogy elkezdi kényeztetni az egyre merevebb és a szájában teljesen megmerevedő egyszeműmet. A kedvességet muszáj viszonozni, így elkezdtem én is puszilgatni testét, csókos szájától lefelé haladva egészen a gyönyörű puncijáig. A punci hamvas, finom, élvezet nyalni, kényeztetni és ujjam ki-be csúsztatni. Újra megtapasztalhattam szájának tölkéletes le-fel mozgását és profi technikáját és a vegyvédelmi ruhát felhelyezve behatóbban is megismerhettem Reni testét. A látvány egyszerűen tökéletes. A gumit viszont nem bírtam sokáig magamon tartani, a vége pedig egy tökéletes francia lett, rendes nagy csattanással. Nincs gyors tipli, szépen letörli Reni, ami hirtelen ott termett és kellemesen, barátnősen simogatva elbeszélgetünk még egymás mellett fekve.
  • Elszámolás:

    Abszolút korrekt az egész együttlét. Extrákról külön nem kérdeztem és nem is sorolt fel semmit. Ahogy írtam korábban, menet közben derül ki mit lehet és mit nem, minden szimpátia függő. Nem kellett előre letennem semmit, a végén, távozás előtt adtam át a rózsaszálakat.
  • Összkép:

    Teljesen elégedetten távoztam, Reni tényleg felsőkategóriás, gyönyörű, kedves és profi, tudja mi kell a férfinak. Egyáltalán nincs olyan érzés, hogy szolgáltatónál jár az ember, nincs feszélyezve, tényleg olyan, mint egy első randevú, ami rögtön el is jutott a szexig. A program tökéletes, minden volt és mindent lehetett, amit én szerettem volna, nincs tiltás, nincs ciccegés vagy jajj ezt ne... Natúr francia, kölcsönös francia, csók, ujjazás, aktus.
Happy Massage