• Tina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon felhívtam Martinát. Az egyeztetés könnyen ment, Martina készséges volt.
  • Megközelítés:

    A helyszín a régi Récsei Center környékén van. BKV akad bőven. Az odaúttal nem volt gond. Parkolást a Thököly út felől javaslom. Este 6 után ingyenes.
  • Helyszín:

    Új építésű lakás. A fürdőben bőséges tusfürdőválaszték fogadott. Szájvíz és poharak rendben. A szobában volt hely a ruhának. A célra egy tatamin volt kijelölve. Ez megfelelőnek bizonyult. Szobában kellemes zene szólt és vörös-rozsaszín hangulatfény.
  • Lány külseje:

    Harisnyában fogadott, ami tetszett. Kisebb tetoválások díszítik a karját. Szép zöld szemei vannak és sötétebb a haja. A testalkata is nekem szimpatikus volt, a természetesség és kedvesség sugárzott Martinából.
  • Erotikus masszázs:

    Martina nagyvonalú és kellően spontán a masszázsban így nem a szokásos koreográfiát követtük. Miután megegyeztünk az idősávban kaptam egy játékos fenékpaskolást majd fürdés után hanyatt feküdtem a tatamin. Ami itt történt, az a levezetés részben lesz leírva. Ezután én masszíroztam Martinát, ami számomra egy kellemes élmény volt. Svéd masszázs fogásokat alkalmaztam rajta, a hátát masszíroztam meg, aminek nagyon örült. :-) Ezután egy kellemes hát és lábmasszázzsal jutalmazott Martina. Bár nem okleveles masszőr a masszázshoz jó érzéke van, döntően a svédmasszázs simításait és dörzsöléseit kombinálja. A keze szerencsére gyakran el-eltévedt a lábaim közé, amivel előkészített a következő levezetésre. Ezután is kitartó volt és még kaptam egy kis szeretetmasszázst, itt a cirógatások voltak túlsúlyban. Zuhany után a masszázstól 5 centivel a talaj felett repültem. :-)
  • Levezetés:

    Martina nagyvonalú a kényeztetések tekintetében is. A masszázst szembecsúszkával kezdtük, Martina bekente magát olajjal. Kezdetnek az én kényeztetésemmel indult, szemből csúszkál rajtam, illetve izgatta a mellkasomat. A franciára nem azonnal tér rá, elég érzéki és fokozatos felvezetéssel készít fel a gyönyörre. :-) Ez kifejezetten tetszett. Nem bírtam magammal és el kezdtünk csókokat váltani. Ezután a kezemmel én kényeztettem Martinát heves csókolózás közepette. Mivel megvolt a szimpátia, nagyon jól csókolt. Igényli a gyöngédséget és az érzékiséget is. :-) A bugyi is lekerült róla és intenzíven kényeztettem a nyelvemmel, ami jól esett Neki. Az ujjazást annyira nem szereti, így azt nem eröltettem. Martina többször járkált a csúcs közelében, jól éreztük magunkat. A második felvonás a masszázsa után történt. Először lingam masszázsszerű technikával készítette elő az ezredesem. A nyelves csókjai mellett megmutatta francia tudását. Érzéki és gyengéd gát, zacskó, golyó kényeztetéstől, makk nyalogatáson át mélytorkos franciáig mindent kaptam. Időnként csókot is váltottunk. Már jól felhúzott, így nem bírtam sokáig és egy hatalmasat élveztem ajkai közé. Ezután percekig lebegtem a föld felett.
  • Elszámolás:

    Mindent vállal, amit az adatlapján ír és a bővebb infóban megadott árak alapján elérhetőek az idősávok. A fizetés utólag történt, Matina nem ragaszkodott, hogy előre fizessek, érződött a bizalom felőle, ami nekem jól esett. A csók nem szerepel az oldalon, amit Marina szimpátia alapján vállal és kiemeli több versenytársa közül, ahogy látom be se lehet írni, ha valaki masszázskategóriában válla ilyet.
  • Összkép:

    Kellemes érzéssel és szép emlékekkel gondolok vissza erre a randira. Martina nagyszerű ember és úgy érzem nagyon jól egymásra tudtunk hangolódni mind a masszázsban, mind a kényeztetésben. Akár meg is ismételhetjük. ;-)
Happy Massage