• Amina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Randi előtti nap hívtam a barátnőjével beszéltem meg az időpontot
  • Megközelítés:

    Corvin Plaza környékén tömegközlekedés kiváló
  • Helyszín:

    Új épület sokadik emelete,több tatamis szoba minden tökéletes ami a randihoz szükséges.
  • Lány külseje:

    Amina egy félig kínai fekete szexuálisan túlfűtött leányzó szexi fekete szettben vár. Csábitó lénye formás alakja izgalmas látványt nyújt.Puszi cipő levétel után kézenfogva bevezet a tetthelyre.
  • Erotikus masszázs:

    Az első kényeztetést követően Amina zenét keres a telóján egy újabb magyar szám nem ismerem énekel nem zavar kérdezi ellenkezőleg tetszik ahogy énekelsz.Oljjal kezd masszírozni lentről fölfelé halad majd rá ül a fenekemre onnan előre hajol nagyon kellemes és izgató ahogy ez a pici lány rajtam ül. Kicsit erőteljes mozdulatokkal dolgozik ez a "Thai masszázs"amiből egy rövid ízelítőt kapok. Amina könyökével alkarjával többször végigsiklik a vállamon jelzem,hogy ez egy kicsit fájdalmas hamar befejezi.Ez a rész nem tartott sokáig kértem hogy rövid legyen.
  • Levezetés:

    Fürdést követően Amina a tatamira parancsol lábamközé ül egy kis felvezető lingammaszázst kapok.Olajat önt a makkomra finoman csavargatja nagyon jó időnként felszisszenek kérdi valami nem jó ellenkezőleg nagyon élvezem.Kőkeménnyé varázsol alig várom,hogy megkegyelmezzen ami hamarosan bekövetkezik.Férfiaságom eltüntetni ajkai közé először finoman bánik vele majd egyre mélyebbre a torkáig beveszi csorog a nyála ggggg......hangok hagyják el ajkait. Nagyon beindul a célegyenesben fogom a fejét diktálom az ütemet teletöltöm a száját.Kiszalad tisztálkodni mikor visszajön engem is megtisztogat.A masszázs után helyemre fekszik belekóstokok finom puncijába megpróbálok a kedvében járni nem sok sikerrel.Mellé fekszem ujjazom megkér,hogy csak egy ujjal.Finom kis kebleit izlelgetem szopom a bimbóját ő a csiklóját stimulálja egy idő után abbahagyom kérdezi (miért?)már fárad az újam.Nem érünk a csúcsra a "kis barátja" hiányzott a buliból.Továbbra is mellette fekszem ölelkezünk puszilkodunk pici nyelves csók hosszú műkörmével cirógat nagyon jó ez a nyugalom egy kis ideig így elvagyunk.De ezután ismét felpörögnek az események Amina fölkel már hangolódik a bejezésre jobb lábamra ül punciját többször hozzá dörgöli nagyon beindul . A 69-es pozícióval zárjuk a randit rám fekszik nedves punciját a számhoz tolja szinte táncot jár a nyelvemen megállás nélkül föl le oldalra alig tudom nyalni annyira pörög.Izzik a levegő a szobában Amina hangosan szopja farkam rövidesen kivégez.
  • Elszámolás:

    Nagyon korrekt minden úgy történt ahogy megbeszéltük a csókot bónuszként kaptam.Távozásom előtt a csokrot a szekrényre tettem.
  • Összkép:

    Amina egy kis vadóc erotik bomba most is mint mindig magas hőfokon pörgött nagyon élveztem minden percét
Happy Massage