• Emily

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-en egyeztettem vele, ami nagyon simán ment. Majd a randi előtti napon felhívtam a cím és pontosítás miatt. Nagyon kedves és rugalmas volt.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, a cím egyértelmű ,gps odavisz. Parkolóhely is akadt bőven. A közelben van bkv így aki tömegközlekedni szeretne annak is kb 1 perc séta a pontos címig.
  • Helyszín:

    Új építésű társasház ,lakás közel a lifthez.
    A lakás patyolat tiszta ,minden tökéletesen a helyén, mintha csak egy szállodai szobába térne be az ember. A fürdő is gyönyörű, mindennel felszerelve, több tusfürdő , szájvíz ,fogkefe és még sorolhatnám! A hálóban egy nagy franciaágy sok párnával és a kis éjjeli szekrényen hangulatos gyertyákkal ÉS még szobainas is van :) ezen kicsit poénkodtunk is, mivel most láttam ilyet először. De tényleg minden megtalálható ,hogy otthonosan érezze magát az ember.
  • Lány külseje:

    Nos, kb pont ilyennek képzeltem el. Mikor kinyitotta az ajtót nem kicsit jöttem zavarba. Gyönyörű nő! Képei alapján láttam ,hogy tényleg szemrevaló, ez be is bizonyosodott. Fekete köntösben fogadott ami kiemelte tökéletes alakját. A képeken még nincs ennyi tetkója. Sok tetoválás díszíti a testét, amik nagyon művésziek és nagyon jól is állnak neki. Az arca is csodaszép, nagy mosollyal és két puszival fogadott majd hellyel kínált illetve megkérdezte, hogy mit innék, de maradtam a víznél.
  • Action:

    Miután megittam a vizemet és beszélgettünk egy keveset (megjegyezném hogy baromi értelmes lány, mindenről lehet vele beszélgetni) a tiszteletdíját elhelyeztem az asztalon ahogy azt a leírásban olvastam. Ezután bevezetett a hálóba ahol le tudtam tenni a ruháim a szobainasra és utána megmutatta a fürdőt. Mondta, hogy siessek mert vár :)
    Gyors zuhany, hatalmas puha törölköző, szájvíz és siettem is hozzá. Mikor beléptem ő már az ágyon várt .Hát meg kell mondanom nem mindennapi látvány! Én egyől mellé feküdtem , majd őfelém fordult és lágyan elkezdtük simogatni egymást. Nem titkolom a kapitány már itt teljesen tettre kész volt :D de ne rohanjunk így előre. Simogatás közben elkezdtem csókolni amit egyből viszonzott is, majd szépen lassan elkezdtem csókolni a nyakát. Itt mondta hogy ott egy kicsit csiklandós. Semmi baj mondom és érzékien haladtam egyre lentebb. Itt szeretném kihangsúlyozni hogy nagyon szép és nagyon puha bőre van. Majd jött az igazi kényeztetés. Lassan elkezdtem nyalogatni a finom punciját, amit a hangok alapján élvezett is. Majd utána mondta, hogy most ő jön és feküdjek hanyatt. Nos uraim a franciája egyszerűen isteni! Az az igazi jó mély, bő nyálas. Egy idő után kértem, hogy forduljunk 69be, hogy én is tudjam neki viszonozni. A hangja és a testbeszéde alapján én arra következtetek ,hogy nagyon jól esett neki. Majd mondta, hogy húzzunk egy gumit és folytassuk máshogy, hát lehet erre nemet mondani? Lovaglóban kezdtük , itt gyönyörködtem a tökéletes alakjában és még csodásabb melleiben! Itt elég jól végeztem a dolgom, mivel kb 10 perc alatt sikerült elélveznie. Majd pózt váltottunk misszionáriusba, azt mondta így szeretné. Mondom parancs értettem :D Így is sikerült neki elmennie, poénkodtunk is hogy ő már kétszer elélvezett neki már nagyon jó, mondta hogy ugyanannyi időnk volt rá :D Ezután átváltottunk kutyus pózba. Ez volt a kedvencem. Egyszerűen gyönyörű popsija van, nem tudtam/tudok betelni vele. Nagyon tetszett hogy lehet markolni a csodás fenekét, az érzés és a látvány szerintem így a legjobb. Mondta, hogy ebben a pózban mehet keményebben. Hát így is lett végem a gumiba. Őszinte leszek, mindketten el is fáradtunk, mintha egy félmaratont futottam volna :D Ez után mondta, hogy gyors tus nem fog ártani.
    Tus után simogattuk egymást az ágyon, illetve főleg a fenekére voltam rácuppanva nagyon. De az élmény teljesen barátnő feelinges. Mintha már legalább 10 éve ismertük volna egymást olyan élmény volt. Beszélgettünk közben majd megkérdeztem az időt nehogy túllépjek rajta. A második felvonásban is több pózt kipróbáltunk, de sajnos már nem tudtam elmenni, pedig ő mindent megtett az ügy érdekében, tényleg le a kalappal előtte. Ez most így sikerült.
    Abszolút nem időnézős, sőt szerintem még többet is maradtam mint a megbeszélt limit. Az action után egy tus, picit beszélgettünk még, aztán csókkal elváltunk. Mondtam is neki hogy imádtam a randit.
    A kapott élmény miatt számomra a teljesen megérte kategória. Ha lehetne megtartanám magamnak :)
  • Elszámolás:

    Telefonon kapott csokor méretet, érkezéskor a konyhapultra jól láthatóan elhelyeztem.
    Extra a csók lett volna, de vtr esetén benne van az alapban, de valóban extra a csókja. Higyjétek el megéri. ;)
    Átlag feletti a csokor mérete, viszont cserébe a környezet és az élmény sem átlagos.
  • Összkép:

    Kedves, csinos, közvetlen teremtés. Nem flegma, nagyon értelmes lány. Nekem ez sokat számít.
    Az a csodás fenék és a hozzállása nagyon megfogott! :))) Egy szóval imádtam az egészet.
    Ha legközelebb Magyarországon járok biztosan visszatérek hozzá.
Happy Massage