• Emily

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Itt az oldalon bukkantam rá! Az egyeztetés nagyon könnyű volt, simán VTR-n kértem egy számomra megfelelő időpontot, amit picit odébb rakva mindketten elfogadtunk!
    Abszolút rugalmas hozzáállásról tett tanúbizonyságot!
  • Megközelítés:

    Marina part, Duna plázához tán legközelebbi utca. Persze hogy én sokkal beljebb parkoltam, de jót tesz egy kis séta, előtte is és utána is.
    Bkk is akad a közelben. Parkolás, természetesen fizetős.
  • Helyszín:

    Saját kuckóban fogad Emily. Rend és tisztaság és persze Emily vár. Összességében maximálisan elégedett lehet az ember fia,ha arra téved! Fürdő, zuhannyal ellátott, tusfürdő van bőven, szájvíz is oda van készítve, és kellemes puha törölközőt kaptam.
  • Lány külseje:

    Képeknek megfelelő, karcsú leány! Egy selyem, vagy szatén köntösben fogadott, aminél csak kukucskáltam hogy mi lehet mögötte!
    Szépen készített cicik, mosoly, Tetkó van bőven, de egytől egyig mind minőségi munka, szépen ízlésesen kivitelezve. Egyszer majd végig megyünk rajta,hogy melyik miért, de ahhoz plusz idő kell!
    Popsi formás kemény, és számomra a lényeg,a gyönyörű "homlokos" domború szemérem domb. Egyszerűen imádtam, Emily pedig pont nem szereti magán. Remélem meg tudtam győzni hogy az nagyon szép ha úgy domborodik!
  • Action:

    Érkezéskor ajtó mögül elém lépett és már kaptam is 2 puszit!
    Beinvitált a nappaliba, és felsorolta a lehetőségeket. Mármint kv , tea, ásványvíz, üdítő. 😆
    Én a víz mellett maradtam.
    Ültünk és jó hosszan beszélgettünk sok sok dologról. Alapjában véve is és a lányok nagy részéhez képest is sokkal intelligensebb és okosabb mint az "átlag".
    Na, miután jól kibeszéltük magunkat, bekisért a hálószobába, ahol jó nagy Francia ágy van, szobainas a ruháknak...
    Spuriztam zuhanyozni!
    Visszatérve az ágyon fekete fehérnemű szettben oldalt fekve fogadott. Gyorsan oda bújtam hogy felfedezzem.
    Hanyatt feküdt és simogattam mindenhol, de leginkább a domború punci környékén. Bőre kellemesen sima, jó tapintású, ha lehet így fogalmazni.
    Aztán közel hajoltam és csókot loptam. Azt kell mondjam hogy ilyen még nem volt életemben.
    Majd kicsomagoltam a ciciket. Szép formájú, cuki bimbóval,ami jól reagál a ténykedésre. Közben Emily kézzel megkereste a legkeményebb testrészemet,ami jelen esetben nem a könyököm volt.
    Aztán hanyatt "parancsolt" és oldalra helyezkedett hogy kényelmesen elérjem a pucsító popsit. Én kaptam is az alkalmon és bőszen simogattam, miközben kaptam egy csodás kéz nélküli Franciát. Abszolút lágyan, kellő erővel az Ajka között csak úgy feszült benne minden ahogy kell.
    Számra invitáltam a punciját,hogy én is tudjak a nyelvemmel játszani. Bár közel sem annyira jól mint ő! De nagyon szép formájú puncival áldotta meg a sors.
    Öröm volt látni és nyalakodni benne! Közben voltak sóhajok és egyebek, és elég élethű volt..
    De ugye elsőre itt sem várható a csoda!
    Aztán Emily úgy gondolta hogy jöhet a gumi.
    Felhelyezte, majd rá helyezte saját magát is. Szemből ült bele, és mozgás közben tudtam a ciciket fogni, talán csók is volt, de itt már nem annyira tudtam követni az eseményeket.
    Majd a guggolás következett, ugyanúgy szemből. Jó kis comb izom erősít gyakorlat volt Emilynek. Aztán picit én is dolgoztam alulról hogy pihenjen. Közben élvezhető hangokkal kísérte.
    Majd jött az "utasítás"...
    Gyere csak hátulról!
    Mit tehettem mást? Jöttem hátulról. Finoman kezdtem de éreztem szűk punciját és elég hamar nagyobb tempóra váltottam. És mielőtt még elájultam volna, megtöltöttem a gumit! Találtam némi szabad levegőt és benne nyugodtam le. Majd kaptam nedves kendőt a takarításhoz!
    Emily elterült az ágyon pihegve, én meg mellé ültem. Picit még simogattam, picit még beszélgettünk, aztán öltöztem és mentem tovább melózni! Még kifelé újabb pohár viz, aztán puszi pá! Mondtuk mindketten hogy jól éreztük magunkat, és szerintem valóban így volt.
  • Elszámolás:

    A VTR ben kapott csokor méretet, érkezéskor a szőlő mellett, jól láthatóan elhelyeztem. Szerintem végig ott maradt,hiszen ki elől kellett volna eltenni..
    Extra a csók lett volna, de vtr esetén benne van az alapban. És valóban extra a csókja ;))))
    Átlag feletti a csokor mérete, de ma már mi az átlag? Viszont cserébe a környezet és a társaság sem átlagos.
  • Összkép:

    Kedves, közvetlen teremtés. Értelmes fejjel, nem flegma, nem gizda. Sokat számít.
    Az a domború punci,nagyon megfogott engem! :)))
    Úgy jöttem el hogy biztosan visszatérek hozzá. Ha nem is két hetente,de fogok jönni.
Happy Massage