• Mara

  • Beküldte:
  • Mara reagálása

    Nocsak micsoda meglepetés! :)))

    Hálásan köszönöm a megtisztelő élménybeszámolót! :)))
    Boldogan fogadom mindig az Angyalokat, várlak sok szeretettel a következőkben is!

    Ölelés,
    Mara

  • Egyeztetés:

    Úgy örültem mikor megláttam, hogy hosszú idő után visszatért. Már akkor kitaláltam, hogy mi negyedszerre is fogunk találkozni! Egy szép napon reggel egyszercsak felhívtam. Több nappal előre kértem egy hétvégi időpontot, hozzá szerintem nem lehet csak úgy beesni, aznapra sem volt már szabad. Hangja alapján is nagyon kedves, bátran tessék keresni nem harapja le a fejét senkinek. Nem mondom, hogy teljességgel beazonosított telefonban, mert új elérhetősége van és a régi vendégek számai nincsenek meg neki.
  • Megközelítés:

    A Vígszínház és a Jászai Mari közt egy jógastúdióba költözött. Pont volt parkolóhely pár lépésnyire, pedig egy negyedórát azért rászántam. Ennek köszönhetően tűkön ültem, de nem akartam indiszkrét perceket, meg korábban ajtóstul rontani a kapukód birtokában (előre megadta).
  • Helyszín:

    Amikor beléptem, valami olyat mondott hogy "te angyal" [hogy visszatértem?], akkor ismert fel és nagy öleléssel köszöntöttük egymást. Levettem a cipőm a bejáratnál és beljebb kerülhettem a szentélybe. Kaptam papucsot. Érkezésemkor édeskettesben voltunk, később nem tudom, de nem találkoztam senkivel, ez alapján diszkrét egy hely. Ízlésesen berendezett, tiszta. A folyosó végén két egymással szembeni ajtó a szoba és a fürdő, nem kell egyszál csemegeuborkában keresztül szambázni a fél lakáson szerencsére. A fürdőre sem lehet panasz, igaz nagyjából csak egyféle tusfürdő van, de pont egyet szoktam használni. A szoba amit választott nekünk (direkt úgy tolta kicsit smsben az időpontot, hogy a rendes méretű legyen szabad) nem pici, csendes belső udvarra néz és természetes fényt kap, semmi hunyorgás. Két fotel, asztalka, majd a masszázspadon tiszta lepedő és törülköző vár. Derékban íves rizslámpák adják a hangulatot. Megőrizhettem a méltóságom, mert amíg öltöztem, kiment Mara. Kérdés nélkül oda volt készítve nekem egy pohár víz, nagyon figyelmes.
  • Lány külseje:

    Mondhatnánk, hogy mit számít "sima" masszázson a külső... de azért tegyük a szívünkre a kezünk, ha "ugyanazt" a kezelést válaszhatjuk a szőrös Igortól és egy gyönyörű hölgytől is, akkor na vajon kihez megy az ember fia? Pontosan olyan, mint ahogy az emlékeimben él, amit a képek hűen tükröznek, vagyis igazából egyre szebb. Fehér masszírozó ruhában volt, nyilván végig. Visszafogott smink az arcán és most is szőke raszta haja van, sok apró fülbevaló, ilyesmi. Inkább a belsőről... Mara olyasféle valaki, akinek az aurája alapján meg kell állapítsam, hogy a légynek se tudna ártani és a hangját is csak akkor emelné fel, ha az élete múlna rajta. Mindenféle harsánykodás helyett szelíden, halkan beszél, a jelenlétében abszolút lenyugszom. Pedig én aztán a semmin is izgulós vagyok, kivéve itt.
  • Erotikus masszázs:

    Akkor a lényeg. Ha megengeditek leírnám a jó masszázs/masszőz számomra fontos ismérveit, a mai alkalom segített frissíteni a kis rögtönzött listám:
    - Nem árt, ha aznap érzed hogy a tagjaid szép magyar kifejezéssel meg lettek maszva. Amolyan kis izomláz szerűen. De mégsem az erőfitogtatásról kell szóljon a kezelés.
    - Nem enged el, az olajat észrevétlenül adagolja. Amíg csak életszerű, fenntartja az érintést.
    - Gondosan felépített koncepció alapján halad lentről fel, nem összevissza.
    - Nem marad ki semmi. Az ayurvédikus masszázsra hivatkozva még a hasam is sorra került, végülis ott is van izom. De pl. a mellkasomat is kifejezetten szeretem ha érintik. Mondjuk annak aki gyúr, a mellizmának is szüksége lehet a törődésre, és ez is sokszor kimarad.
    - Olyan olajat választ, ami nincs agyonillatosítva, nem mesterséges szilikon vagy kőolajszármazék babaolaj, és nem is testápoló, mert az pár perc alatt beszívódik/elillan. Tippre és érzésre kókuszolajat használt. Az sem utolsó szempont, ha az anyag nem hideg.
    - Jól bánik az időnkkel. Nem fordulhat elő, hogy "hoppá ideje menned" ami egy összecsapott masszázst eredményez. Szépen, akár rituálé szerűen levezeti, és hagy utána egy kicsit akár egyedül pihenni. Ha hirtelen fel kell ugrani, képes az ember csillagokat látni.

    Mara pont így csinálja, nem is volt hiányérzetem nála sose. Úgy kezdte és minden testrészt így indított, hogy törülközőn át ritmusosan végignyomkodott, mintha ezzel mérné fel hogy mivel van dolga, vagy csak így készíti fel a területet arra, ami közvetlen a kezei érintésével fog következni. Mindenre kiterjedő masszázst kértem, nem maradt semmi szárazon (az új határaiig). Kifejezetten tetszett a belső comb és a csípő környék masszázsa. Illetve a vége felé betettem a fejem a "lyukba" hogy a nyakamhoz is kellően hozzáférjen és ilyenkor igazán bizsergetően hatott az élmény amit okozott. Kellemesen eltalált erősségű profi masszázsban volt részem Mara kezei között.

    Illetve pár tipp annak érdekében, hogy részedről is a legtöbbet hozd ki a masszázsodból (én legalábbis így tettem és ezért is sikerült oly jól):
    - Képzeld el, hogy fondü van és te vagy a sajt. A masszáspad a meleg edény. Bele kell olvadj, nem szabad merevnek lenni sehol (és az ezredessel is meg kell beszélni hogy most nincs szereplés). Úgy tudnak érdemben masszírozni, ha elengeded magad. Ha idegesen befeszíted az izmaid olyan leszel, mint fagyott föld és az ásó találkozása.
    - Tüntess el a fejedből minden nem idevaló témát, mint a munkád, geopolitika, otthoni dolgok, stb. Erre egy jó módszer, hogy képzeld el pont azt, amit csinál veled Mara. Csukd be a szemed és az érintését próbáld elképzelni, mintha kívülről látnád magatokat, hogy milyen mozdulat vezethet ahhoz az érzéshez amit épp ad. Persze néha leshetsz, ha a hátadon vagy épp.
    - Képzeld el, hogy egy törzs tagja vagy és a szexi, rasztás szőke sámán lány gyógyít a sátrában egy nagy vadászat után. Teljesen rá kell bíznod magad, mert tudod, hogy ő tudja mi jó neked.
    - Maradj csendben. Neki ez olyan, mint egy meditáció, elég csak az arcára pillantani, nagyon elmerülten foglalatoskodik az ember tagjaival, nincs jópofizgatás és traccsparty. Maránál átszellemült munka folyik kéremszépen, ne zavard a mestert. Még összerezzenne és kiesne a ritmusból. Szerintem a Csikszentmihalyitol ismert flowban van ilyenkor. Csak az elején beszélgettünk kicsit, aztán jobbnak láttam elcsendesedni a végéig.
  • Levezetés:

    Az erotikus értelemben nincs, csak az emlékeimben. Nem kérdeztem hogy demiééértnem, nem firtattam, tiszteletben kell tartani. Régen is olyan vendéget várt aki beérte azzal, amit akkor nyújtott és nem erőszakoskodott. Most sincs ez másképp, de amúgy ha te lennél a random jógastúdió tulaja, örülnél neki ha "olyan munka" folyna a cégéred alatt? Gondolom már csak ezért sincs. Törülközővel takargat, betartja, nincs kivételezés a visszatérőkkel sem. Ölelést és puszit kaptam, legyen az elég itt! :)
  • Elszámolás:

    Nem került szóba, előre odatűztem egy virágcserép alá az asztalkára. Ahova jártam régebben sima masszázsra ott is majdnem ilyesmi szintre kúszott árak vannak. Nem tudom próbáltatok-e már egy-másfélórán át komolyabban masszírozni valakit, de elég kemény munka ha nem simogatásról van szó, és a szakértelemnek ára van. Mindemellett megemlítette a bérlet lehetőségét, közben beugrott, hogy az új bemutatkozásában is benne van. Elég jó deal, gondolkodom is rajta, ha másnem az inflációt megállítani merthogy egy évig jó. Csak ilyen sűrűn azért nem járok, pedig megérdemelné a porhüvely. Az biztos, hogy megéri és erotikussal összehasonlítva is. Vajon hányszor volt másutt a másfélóra csak 70 perc és annak is a fele szöszmöt? Itt lakásajtótól ajtóig precízen megvolt a 90 perc, és ki volt töltve értékkel, nincs ügyeskedés időhúzás.
  • Összkép:

    Mara nagyon magas színvonalat képvisel, műértőknek ajánlom, akik félre tudják tenni a csak szex körül forgó gondolataikat. Ha még nem volt szerencséd igazi masszázshoz itt kipróbálhatod milyen is az. Viszont olyan magas lesz ezután a léc, hogy sok más helyen már csak mosolyogni fogsz, hogy mit próbálnak masszázs címén adni. A számomra hasznos masszázs szempontjait egytől egyig kipipálja, és nem tudok belekötni ebbe a szeánszba. Mara így jó ahogy van, és én örülök is neki, hogy nem sodródott a sötétebb oldal felé. Sikeresen el tudott helyezkedni olyan szerepkörben, amit szeret.
Happy Massage