• Amina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Aminára duracell júliusi beszámolója hívta fel a figyelmet, párosban a spermás csókolózása Zoéval. Tudtam hogy ezt akarom látni. Olvastam még Amináról másokkal is hármasozást, de Zoé tűnt megfelelő párjának. Ezenkívűl Amina a toplistán is első helyen volt, megelőzve szexpartner lányokat. Azt meg hogy??? Egyre kiváncsibb lettem rá, szóval amint időm lett dobtam rá és Zoéra is a VTR-t. Előtte emailben érdeklődtem, de csak a rózsákról, extrákról. Megkaptam tőle az infót. Az első vtr-t későn küldtem, újratervezéssel találtunk mindenkinek jó új időpontot egy másik napra. 16:30-18:00-ig. Nagy nap reggelén megerősítést kért. Nem bízta a véletlenre, ő írta az smst, számíthatnak-e rám. Visszaírtam hogy naná! Az oldalon is rájuk írtam megerősítettem itt is privát üziben.
  • Megközelítés:

    Metróval a Semmelweis Klinikákig, utána séta a Corvin Plázáig, annak közelében várakoztam amíg el nem jött az idő, a 16:30.
  • Helyszín:

    Új építésű többemeletes épület komplexum, a sokadik emeletre lifttel mentem. Mivel új építésű nehéz lenne hibát találni, állag rendben, a berendezés is stílusos mind a szobában, mind oda fele menet. Volt lehetőségem két különböző tusoló szobában is tartózkodni, egy kisebben és egy nagyobban is, mindkettő szabad volt a kisebb az elején, a nagyobb a végén lett meglátogatva. Többféle tusfürdő, szájvíz. Szépen összehajtogatott törülköző. A tetthelyen egy masszázs tatami vagy minek hívják, de nem ágy. Tükör oldalt.
  • Lány külseje:

    Bakancslistás echte kínai lány, sose gondoltam volna hogy valaha leszek ilyen lánnyal is, ő az első. A fotókon kinyújtott izgató nyelvével többször is találkoztam. A képek őt ábrázolják, szép hosszú fekete haja van, nem néztem és nem is kérdeztem saját-e, nem hagyott rá időt Amina. Heves vérmérsékletű lány és jó mocskos szája van, na meg fantáziája. Óriási veszteség hogy masszőz csak, gyakorlatilag totál pornós mindene, mind kisugárzásában, mind stílusában pornó feeling. Elejétől kezdve érezteti hogy nagyon kívánja a f@szt. Szép kerek arca van és úgy érzed vagy azonnal le akar smárolni vagy azonnal sz@pni. Mellei formásak, feszesek és szereti ha foglalkoznak velük. Nagyon szexi ruciba rejtette magát, feketébe, alul vastag bugyi érte át, szerencsére. A kezein gyönyörű, igényes körmök voltak megcsinálva.

    Zoé: Nos ő Aminához képest úgy tűnt meg van illetődve, csendesebb félszeg lány, ezek voltak az első benyomások miközben követett minket a szobába. Kb mintha első napja lett volna. Óriási volt a kontraszt a két lány között. Zoé nem pornós mentalitású, ő igazi klasszik masszőz, aki az idő alatt finoman hangolódna össze. Viszont a tempót Amina diktálta. Úgy tűnt kettejük közül Amina a főnök. Keveset beszélt, néha nevetett Amina viccein. Igazából ebből tudtam hogy ő Zoé, ezt a nevetést írták mások is. A teste vékonyabb formásabb mint amit a képek sugallnak, nagyon szép arcú.
  • Erotikus masszázs:

    Hála Istennek ez nem volt, érezték a lányok hogy én nem ezért érkeztem. A farkamat masszírozta Zoé, elég jó technikával, le is kellett állítanom. Őstehetség kezei vannak. Amúgy a szája is finom. Amiért én jöttem az a két szájbaélvezés volt meg a spermás csókjuk egymással, meg a csókjuk velem. Amina akkora műsort vágott le hogy vizuálisan/audiósan is túlteljesítette a várakozásaimat, hatott minden ingeremre.
  • Levezetés:

    Szerintem ahogy beléptem a levezetés rész elkezdődött. Még az ajtóban cipő levét előtt Amina úgy fogadott mintha már 5 perce kaparta volna a falat f@sz után csak jöjjek már. Azonnal nyújtotta a nyelvét és éreztette hogy smárolni akar, rögtön összecsókolóztunk, nyúlt a farkam után, még farmeren belül volt úgy tapizta, már állt, dörgölte hozzá a fenekét meg csókolóztunk, közben mocskos szavakkal húzott, segg, fasz, geci csak hogy audió is balanszban legyen a vizuális látvánnyal. Még cipzár le, kézzel megfogta a farkam, agyondicsérte meg hogy mennyire bejönnek neki a magyar férfiak, én a seggét markolásztam ő pedig lehúzta a felső ruháját és nyalásra kínálta a mellét amit el is kezdtem párszor nyalni meg puszilni és megállapítottuk szimpik vagyunk egymásnak. Zoé végignézte a nyitójelenetünket, majd velünk jött a szobába. Itt ajándékoztam, törülközőt kaptam, el tusolni majd vissza.

    Amina incselkedése folytatódott, a szövegét nem tudnám visszaidézni, de végignyomta a mocskos szavakat az egész tali alatt. Zoé néha nevetett. Mivel Aminán vastag bugyi volt puncinál így nyugodtan nyomtam oda a farkamat, a ruha felfogta, fenekéhez is ütöttem a farkam és csókolóztunk. Aminánál sose kellett kérnem, már smárolt is. Zoénál már kérni kellett, utána megtette. De Aminával sokkal többet csókolóztam. Egymással is csókolóztak, mondták ha belelendülnek csak egymással fognak foglalkozni. Ettől nem féltem volna. Volt hogy nyálat kértem Zoétól hogy folyasson át a számba, megtette. Meg is kérdezte köpjön is? Tök lelkesen kérdezte ekkor láttam a legtöbb tüzet benne, ezért már bánom hogy akkor erre nemet mondtam. Vízszintbe elhelyezkedtem, Amina lovagolt rajtam,bugyi védelemmel. Majd jött Zoé és olajat tett a kezére majd masszírozta a farkam. Le kellett állítanom, gyilkos keze van. Rajta is volt még itt bugyi, csak a melltartóját vettem le én és megkérdeztem oda tehetem-e neki is bugyihoz a farkam, sokkal feljebb tenném hogy ne legyen baj, de erre nemet mondott, akkor arra gondoltam azért mert vékonyabb volt a bugyija és nem bízott bennem hogy fent tartom, azóta rájöttem lehet csak az volt a baj hogy összeolajoztam volna a bugyit, előbb volt olajos farokmasszázs, viszont a fenekéhez ütögethettem dörgölhettem a farkam. Egy 69 következett Zoéval itt már lekerült a bugyija, addig Amina is megszabadult a bugyitól és saját magát kényeztette az ujjával, hogy orgazmusa legyen. Zoé szája a kezénél is gyilkosabb volt, úgyhogy leállítottam, miután Amina túl volt élete orgazmusán őt kértem hogy franciázzon, azonnal rábukott és ameddig csak bírta vette be majdnem mélytorok, szuper látvány.
    Közel voltam a véghez, és így kezdtem el megbeszélni mit szeretnék na ezt jobb lett volna az elején vagy privát üziben, de szerencsére igent mondtak a spermás csókjukra meg a szájbákra. Aminát is le kellett állítsam a beszéd alatt, még gyilkosabb a szája,mint Zoénak igazi kivégzős. Nyertem egy kis időt, utána tovább élvezhettem a kardnyelő mutatványt. Először Amina szájába élveztem értelemszerűen, jó ötlet volt, hamarosan közel hajolt hozzá Zoé és elkezdtek csókolózni, végül mellettük lévő törülközőt felvette Amina és abba folyatta. Megkérdeztem ilyenkor spermás szájjal lehet-e becsatlakozni, de csak ezt most egymással csinálták. És jött a legjobb rész, az "ártatlan" Zoé szájbaélvezése, ez attól volt olyan jó rész, hogy különleges feelinget adott hozzá Amina, mintha ő diktálna, Zoé pedig engedelmeskedne neki amolyan szolgalány feelinget adott a helyzet, mindez egy nagyon jó és finom szájjal,technikával megspékelve időnként gyilkos kezei is bevetve Zoénak, és el is ért a vég, ez mondjuk nem végződött már a lányok közti csókolózással mint az első kör, de sebaj hátha még látom őket újra. Viszont még lesmároltam Aminát és mondta ilyenkor majd utána kötelező szájvizezni, így mind a hárman elmentünk majd szájvizezni, először a lányok. Még pár beszélgetésre emlékszem Aminával, meg arra hogy Zoé engedélyt kér, ezúttal tőlem hogy elmehet-e a szobából. Megengedem, persze,hogy igen. Még Amina hoz vizet meg üdítőt azt megiszom és le is járt az időm. Tusolás el, majd a nagyobb tusolóban szájvizezek és itt még Amina meglep, szájvizezés után még csókolózik velem, mint egy kielégíthetetlen nimfomán dög. Maximálisan elégedetten léptem ki az ajtón később.
  • Elszámolás:

    Elején tettem le a szekrényre, távozásomig ott volt. 1,5 óra a két lánnyal, plusz extrák: csók, csók, szájba, szájba.
  • Összkép:

    Amiért jöttem lényegében megkaptam, bár néhány beszi még többet is sejtetett, ami az összhangjukat illeti vagy a bevállalósságukat. Azokból úgy tűnt egy szinten vannak, de valójában Amina volt aki gond nélkül azonnal csinálta a vállalásait, jött és lesmárolt, Zoé magától nem csókolt volna, nem olyan kezdeményező. Amina sokkal tüzesebb, pörgőbb. Zoé hozzá képest passzívabb, Amina elvitte a show-t. Ezzel együtt bármelyiküket szívesen megnézném külön-külön mire képes. Az egyértelműen kiderült viszont miért kap ennyi beszit Amina, ez a lány maxot ad bele, és úgy pörög mint egy duracell nyuszi. Gyakorlatilag a masszázs oldalnak is megszületett a maga duracell nyuszija, brutál. Amit itt ki lehet hozni, azt kihozta. Igazi pornó feeling Aminával a szopás.
Happy Massage