• Tekla

  • Beküldte:
  • Tekla reagálása

    Hmm….hmmm, Te Sármos Alfahím! Éreztem, hogy újra fogom élni Veled “azt” a csodát! 😉 Így olvasva most soraid, élénken él bennem a “kép”… Imádtam! Hálásan köszönöm , hogy Velem töltotted azt a mámoros másfél órát! A beszámolót fantasztikus! Millió csók, Tekl@
    P.S.: Tudod, hogy visszavárlak! ❤️

  • Egyeztetés:

    Régóta a másik oldalt böngésztem, aztán eszembe jutott, hogy régebben mennyi kellemes emléket szereztem a masszázs oldalon is, így újra elkezdtem ott nézelődni. Mivel kedvelem ez érettebb korosztályt, hamar rátaláltam Tekla hirdetésére. Néhány beszámoló elolvasása után kértem Tőle egy "Bővebb info"-t. Rövid idő múlva meg is kaptam a szükséges adatokat, és VTR-en ráírtam, amit Tekla gyorsan visszaigazolt. Ezután még volt egy gyors telefonos beszélgetésünk, és megkaptam a címet a másnapi találkozónkhoz.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, és egy picit elkavarodtam, de ez inkább az én hibám volt. Parkolás ingyenes, a GPS elég pontosan a helyszínre navigál, ahol Tekla telefonon történt irányításával hamar a bejárathoz érkeztem.
  • Helyszín:

    Az épület viszonylag új, kapucsengőn keresztül lehet bejutni. Lifttel a 2. emelet. Egértelmű. A lakásban egyedül volt Tekla, tiszta szép lakás, a célnak tökéletesen megfelel. Csak a szobában és a fürdőben voltam, azok kultúrált, tiszta, minőségi helyszínt mutattak. A szobában hatalmas tatami (matrac) már előkészítve a masszázshoz . Levetkőztem, az ingem kapott vállfát is, majd elvonultam a fürdőbe a tiszta nagyméretű törülközővel. Zuhanyfülke van, több tusfürdővel, nem vagyok ezen a téren fetisiszta, többféléből lehet válogatni, az első kezemügyébe akadót használtam. A zuhany előtti kilépő száraz volt, ez egy nag plusz pont, de csak mi ketten voltunk, szóval csak remélem, hogy ez mindig így van. Szájöblítő, eldobható műanyag pohárral, majd siettem vissza a szobába.
  • Lány külseje:

    Tekla arccal hirdet, nincs meglepi, 100% Ő van a képeken. Magas hölgy, és egy magassarkúban fogadott, szóval egy pillanatra meglepődtem, de ez inkább kellemes meglepetés volt. Egy fekete csipke egyrészes body-ban fogadott, és talán egy köntös is volt rajta, szép visszafogott smink, felűzött hosszú fekete haj, és izgató mély hang... imádtam. Nem kezdő, tudja kezelni a pasikat, és nagyon gyorsan kialakult egy izgalmas vibráció közöttünk.
  • Erotikus masszázs:

    Másfél órára neveztem be, amiben 2x lehet "levezetés" vagy egyszeri elnyújtott. Abban maradtunk, hogy belevágunk aztán majd alakul. Kaptam egy nagyon rövid lábmasszázst, amikor még rajta volt a fekete body. Először a lábaim között ült, majd úgy helyezkedett, hogy tudjam simogatni. Kértem, hogy vegye le a body-t amit szó nélkül megtett. Ekkor gyakortilag átváltottunk a kényeztetésre. Ennek végén kaptam még egy kis masszázst, de ennek semmilyen jelentősége nem volt. Mozdulatai alapján tud masszírozni, de nem ezért mentem.
  • Levezetés:

    Szóval miután levette a csipkés rucit, azonnal átváltott erotikus kényeztetésbe. Nagyon finom puha szája van, fantasztkusan keményítette meg a Főnököt. Kézzel nagyon kicsit segített ,alaposan körbenyalogatta a tevékenységünk főszereplőjét. Időnként azt éreztem, hogy csókolózik vele. Golyók is megkapták ami járt nekik és ekkor kértem had játszak én is vele. Hátára feküdt és fölé térdeltem, majd a természetes cicik alapos megpuszilgatása után eljutottam a gyönyörök kapujába. Tekla nagyon érzékenyen reagált a nyelvem mozgására, és egészen biztosan elélvezett (Ugye jól éreztem Tekla?) nem hagytam abba, tovább folytattam, kicsit az ujjaimat is bevetettem, amiket nem enged mélyre dugni, de a csikló és környéke szabad pálya. Néhány percig még így folytattam , kényeztetését, majd a lábfejének és lábujjainak élvezete következett. Gyengém a szép ápolt női lábfej, neki az van, szóval kiélveztem magam, az Ő örömére is. Közben az egyik kezemmel hol a melleit, hol a puncijt cirógattam, fantasztikus volt. A visszajelzések alapján, biztosan tetszett neki is. Majd újra fölém kerekedett, ezúttal háton fekve adtam át magam áldásos tevékenységének. Közel mélytorkosan szopta a Főnököt, és mellém térdelve pucsított. benyálazott ujjaimmal izgattam punciját, sőt a popsit is engedi simogatni, alaposan felcsigáztuk egymást. A Főnök majd szét durrant, ekkor már több, mint félórája ment ez az isteni adok-kapok. (Kisméretű óra van a matrac mellett a földön, nem zavaró, de tájókozódni pont megfelelő). Egyszer csak felpattanat, szembe fordult velem, és mintha rámülne, elkezdett a puncival a Főnökön csúszkálni.... nem nincs behatolás de az élmény fantasztikus. (Az egyetlen picit negatív dolog itt volt. A punci nem frissen volt borotválva, és picit szúrta a makkot. (erre majd érdemes lesz figyelni a jövőben)) Közben a cicikkel játszottam, héha előrehajolt és hagyta, hogy szívjam-nyaljam-szopjam őket, Szuper érzés volt. Ez is ment így percekig, majd ismét a szájába keülrtem, ahol már nem tudtam és nem is akartam elkerülni a végzetem.... Szájjal majd a legvégén kézzel végzett ki, utódok hasamon landoltak. Hagyott lenyugodni, majd papírtörlő és rövid lábmasszázs után fürdő, öltözés és távozás.
  • Elszámolás:

    A VTR-en történt tájékoztatás szerint történt. Nem tudom van-e olyan extra amit még lehetne kérni, de mindent megkaptam amit akartam. A végén helyeztem el a virágszálakat, nagyon picit meg is toldottam, mert szuper élményt kaptam.
  • Összkép:

    Az első kapcsolatfelvétetől a távozáskor kapott búcsú psziig minden percét élveztem. Tekla érett, fantasztikus nő, élvezettel nyújtja aszolgáltatást, és igazi férfiak lehetünk melllette. Kösszönöm az élményt, megyek még!!!!
Happy Massage