• Nati

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Régóta kóstolgatom Natit, többször beszéltünk már és minden újabb hívás előtt a fülem emlékezett csilingelő hangjára, ami már önmagában megmozgatott, hogy nem egy pályaudvari megafonhangon daráló operátorral beszélek, hanem a kiválasztott hölggyel.
    Ma reggel egy hirtelen ötlettől vezérelve ismét bepróbálkoztam, látva a villogó jelzést az adatlapján. Mázlim volt, mert a vágyott ma reggeli első időpontja épp szabad volt 1 óra időtartamra. Kedvesen eltrillázta a címet, a többit már tudtam korábbról, igaz a cím sem volt újdonság, már jártam ott korábban, egy azóta távozott hölgynél, az nem volt megírásra érdemes élmény, de nem vagyok előítéletes ez ügyben
  • Megközelítés:

    A címmel kicsit felületesen bántam, mert az Árpád híd felől érkezve túl korán parkoltam le egy szintén új építésű, megszólalásig hasonló fekvésű tömbnél, de mire indítottam volna a parkolást rájöttem, hogy ez nem a régi vármegye nevét viselő utca és a főispán sem jött elém, tehát irány tovább, mert még keresztelni kell a Dózsa György utat és utána jön az én címem. Egy vadiúj hófehér lakótömb, amit a GPS is könnyen megtalál és legközelebb én is. Parkolóhely dögivel a felső árfekvésben, de 100 méteren belül meg tudtam állni. Egyértelműen kiírva az utcanév, ami az új házaknál nem feltétlenül tuti és az is egyszerű, hogy a lépcsőház külön számozva van.
  • Helyszín:

    A kapott kapukód mellett Nati a liftből kilépés irányáról is gondosan tájékoztatott. Felsőbb emeletre kell feljönni, ahol közeledtemre már nyílt az ajtó. A lakás ropogósan új, tiszta, nyugalmat árasztó. A szobában elegáns bútorok, hálószobai feeling. A fő helyen nagy franciaágy, szemben panoráma tükör, mely teljes szélességében követhetővé teszi az eseményeket. Modern fotel a ruháknak, minden a helyén, mintha a barátnőm várna. A fürdő is kifogástalan, kádas, megfelelő számú tusolóval szájvízzel, eldobható pohárkákkal, száraz, a törölköző színéhez passzoló kilépővel, semmibe nem tudnék belekötni.
  • Lány külseje:

    Nati egy fekete szettben várt, bugyi, melltartó és egy kis laza, átlátszó köntösféle, haja Keira Knightley-san felfogva, néhány rakoncátlan tincs a nyakába hullva, kedves mosoly, ölelés és puszik a belépésnél. Igen, az első 10 másodperc egyértelműen eldöntötte a folytatást, teljesen biztos voltam benne, hogy megvan az a bizonyos kölcsönös szimpátia, ami be is igazolódott a későbbiekben. Pont az ilyen típusú hölgyek a gyengéim, elegáns, ön azonos, nyitott, épp annyira kihívó, amennyire kell, hogy semmiképp ne legyen közönséges, de mégis olyan pokolian izgató, hogy azonnal gyurmázni volna kedved. A mosolya egész reggelemet betöltően átitatott már az ajtóban és később folyamatosan. Fizikai adottságai jelentősen túlmutatnak a képein a valóság javára. Nem tudom, hogy a fotós beállításai nem tökéletesek, vagy az utómunka sterilizál, de én egy elegánsan vérbő nővel találkoztam és teljesen egyetértek Perfekt kollégával, hogy Nati nem az a képein mesterségesen vékonyított és ezáltal élettelenített, hanem mindenhol foghatóbb, élettel és természetes kisugárzással teli, kívánni való nő, aki sokkal jobb, ha úgy tetszik, mint a képein. Ott vékonykák a combjai, a valóságban mindenhol kemény, pont annyi, amennyi nekem optimális. Ajkai csókra állók, mellei teltek és kézbe illők, tartása, gesztusai elegánsan erotikusak. Nem játssza túl az érzéseit, azok csak jönnek és jönnek a megfelelő pillanatokban és intenzitással.
  • Erotikus masszázs:

    Ahogy a gyors emlékeztető tisztálkodásból visszatértem, szinte egyszerre öleltük át egymást, aminek félreérthetetlen jellege a hagyományos értelemben vett "feküdjhasrakrémmelvagyolajjal" típusú indítást rögtön zárójelbe is tette. Szinte egyszerre kezdtük egymást felfedezni, azért én kissé előbb. Egyszerűen a szétnyíló meggypiros ajkaira csókoltam lesz ami lesz alapon, amit viszonzott és amolyan felfedezőnek induló, majd egyre egyértelműbben igazi csókolózásba átcsapó smacizásba bonyolódtunk. Ez tulajdonképpen egy vertikális kölcsönös masszázs volt, melynek során kipattintottam bal kezemmel a melltartót és egyben lesodortam a kis felsőjét. A két sötétedő bimbója huncutul mosolygott rám. Ilyenkor szeretem a tenyeremmel alulról lágyan megemelni a halmokat, míg az ajkaim közé nem kerülnek, mit mondjak nagyon finomak voltak. Közben Nati is ellenőrizte, hogy mit váltott ki bennem, mert a farkam már ugyancsak bökdöste a combját, hasát. Finoman rámfogott, majd elégedetten átadta magát csókjaimnak. Nagyon intim és intenzív percek suhantak így tova, miközben két tenyeremet hátul a bugyija alá csúsztatva magamhoz húztam, majd közös erővel megszabadultunk az utolsó textiljétől is. Farkam ekkor már a vízszintest is meghaladó pozícióba került és hol gyengéden marokra fogva izgatta, hol a combjai közé vette és élvezettel sodorgatta, mint Pedró Havannában a szivarját.
  • Levezetés:

    Pontosan nem tudom hogy kerültünk az ágyra, de ha már ott voltunk oldalt fekve egymással szemben lábamat a combjai közé csúsztattam és kemény popsijára markolva ölemhez húztam, közben ízleltem ajkait, nyakát ahol értem. Majd egy negyed-, talán fél fordulattal afféle hamis misszionárius pózba kerültünk. Lábaimat összezárva Nati lábai közé csúsztattam és karjaimra támaszkodva finoman csúszkálni kezdtem rajta, olyan természetesen vettük fel egymás mozgását, hogy az illúzió szinte kergette a vágyaimat anélkül természetesen, hogy túlléptünk volna az itteni kereteken. Csúszka közben hol a csodás bimbó udvarokat, hol a nyakát, ajkait csókoltam. A botkormányt Nati kezelte parádésan, oda dörzsölte, ahol neki és így nekem is a legkellemesebb volt. Érzékeny bimbóit testvériesen kényeztettem, míg nem színük sötétebbre váltott, kihúzták magukat és lejjebb parancsoltak. Combomon már érezhető jelei voltak az elmúlt intenzív perceknek. Egyszerűen nem volt szívem a nyiladozó szirmokra azonnal rávetni magamat, finom hajlatait követve ezért csak lassan haladtam lefelé, de aztán nem tudtam ellenállni a virágzó völgynek, ami már olajosan csillogott az izgalomtól, szinte követelte, hogy ajkaim között nyújtózkodhasson. Finom, forró, illatos és kívánatos a puncija, ide nem lehet csak úgy berontani. Egészen puhán csak a nyelvem hegyével köszöntem be a dudorodó csiklójának, majd óvatosan rányalintottam, aztán puhán de egyre mélyebben nyalni, csókolni kezdtem olajosan duzzadó ajkait, melyek hálásan tárták egyre szélesebbre kapujukat. Középső ujjbegyemet enyhén a klitorisz alá helyeztem és abban az ütemben, ahogy kelyhe szinte beszívta toltam lassan egyre mélyebbre. Éreztem, ahogy össze-összehúzódik, majd heves zihálással fejemet, kezemet szorítva apró sikolyokkal elröppen a drága.
    Most én jövök" mosolyodott el, a hátamra feküdtem és olyan dédelgetésben volt részem, amit azt hiszem egyhamar nem fogok elfelejteni. Lábaim közé telepedett és kezelésbe vette meredező farkamat, pont olyan lágyan és finoman, ahogy én szeretem. Technikája egészen fenomenális, gyengéd, változatos, egyszerre kreatív és érzelmes. A zacsikat sem hagyja ki, lentről indul lassan fölfelé, közben mosolyog elégedetten a reakcióim láttán. Nyelvével olyan szerpentinesen 3D-ben halad, egyszerre felfelé és körbe, miközben a kezével simogat szeretettel, ez olyan plusz erotikus töltetet ad, ami nagyon stimuláló. A makkhoz érve elégedetten konstatálja, hogy a méret és a keménység is fenn a csúcson, mint Irwin Shaw híres regényében, aztán mint egy lassú dugattyú becsúsztat forró ajkai közé és tolja a rendesen megnövekedett szerszámot befelé-befelé egyre mélyebben, szinte teljesen eltüntetve...érzem, ahogy a srácok elkezdenek jönni felfelé, nagyon lassan, de megállíthatatlanul. Majd kis benntartás után lassan kienged lágyan, csak úgy mellékesen rányalint, aztán újra be és le mélyen, mint valami fáradhatatlan texasi fúrótorony. Így megtartani valakit percekig a lövés előtti pillanatban ez egyszerűen lenyűgöző és kész őrület. Jó tíz percig lehettem az élvezés határán, mint a százas sprinter, akinek a célba éréskor a melle átszakítja a célszalagot. Na itt az tartott ennyi ideig, amikor még csak hozzáér, de nem szakad át. Az egész kényeztetésem egy hosszú orgazmus volt, míg végül testem minden zugából összeszaladtak a srácok és egymást taposva robbantak ki először az ajkai közé, majd szanaszét...
  • Elszámolás:

    A végén kaptam meg a jubileumi számot, ami pontosan egyezett előzetes számításommal az extrát is figyelembe véve. Letettem, de ügyet sem vetett rá. Teljesen korrekt és a mai új átlagnak megfelelő, azt hiszem ezt nem is ragoznám tovább.
  • Összkép:

    Nati személyében egy kedves, figyelmes, rendkívül érzékeny, intellektuálisan is figyelemre méltó, érett, bombatestű nőt ismertem meg, aki ugyan pimaszul fiatal, de tűpontosan olvasni tudja a férfit. Nyitott, intelligens és a tüzet nemcsak gyújtani, hanem oltani is tudja. Amit az erotikában nyújt az ízléses, kreatív, mély, átélős és önmagát adó. Figyel a partnerre, nem a gyors kivégzésre törekszik, hanem arra, hogy valóban élvezd az ottlétet, egy harmincas nő is megirigyelhetné, amit nyújtani tud. Ehhez nem csak a ragyogó testi adottságai kellenek, hanem olyan belső erények is, amiket elsőre nehéz felfedezni, bár a meleg és pajkos tekintet azért sejtet valami effélét. Talán még azt emelném ki, hogy egyetlen percig sem éreztem azt, hogy egy szolgáltatást veszek igénybe, amit amúgy kiváló színvonalon nyújtanak. Sokkal inkább azt éreztem, hogy meghódítottam egy kis időre egy ilyen természetes szépséget és ezért milyen szerencsés fickó vagyok, főleg, ha ő is jól érezte magát. Egy született istennő, ez nem kérdés, csak egy gond van, hogy rögtön nagyon magasra került az a bizonyos léc:)
Happy Massage