• Emily

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A kiírt időintervallumot figyelembe véve próbáltam hívni, elsőre sikerült is. Minden kérdésemre megkaptam a választ, nagyon kedves és szimpatikus volt már így a telefonba is. Egyeztettünk is a délelőtt folyamán egy késő délutáni randit.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, a cím egyértelmű ,gps odavisz. Parkolóhely is akadt bőven. A közelben bkv így aki tömegközlekedni szeretne annak is 1 perc séta a pontos címig.
  • Helyszín:

    Új építésű társasház ,lakás közel a lifthez.
    A lakás patyolat tiszta ,minden tökéletesen a helyén, mintha csak egy szállodai szobába térne be az ember. A fürdő is gyönyörű, mindennel felszerelve, több tusfürdő , szájvíz ,fogkefe és még sorolhatnám! A hálóban egy nagy franciaágy sok párnával és a kis éjjeli szekrényen hangulatos gyertyákkal .Itt tényleg minden megtalálható ,hogy otthonosan érezze magát az ember.
  • Lány külseje:

    Nos hát igen…amikor kinyitotta az ajtót nem kicsit jöttem zavarba. Gyönyörű nő! Valahol sejtettem mert olvastam ,hogy tényleg szemrevaló, ez be is bizonyosodott. Fekete köntösben fogadott ami kiemelte tökéletes alakját. Rengeteg ízléses tetoválás díszíti a testét amik nagyon jól is állnak neki. Az arca is csodaszép, nagy mosollyal és két puszival fogadott majd hellyel kínált illetve frissítővel
  • Action:

    Miután megittam az üdítőmet és beszélgettünk egy keveset a tiszteletdíját elhelyeztem az asztalon ahogy azt a leírásban olvastam. Ezután bevezetett a hálóba ahol le tudtam tenni a ruháim és utána megmutatta a fürdőt.
    Gyors zuhany, hatalmas puha törölköző, szájvíz és siettem is hozzá. Mikor beléptem ő már az ágyon várt .Hát meg kell mondanom nem mindennapi látvány! Kérte, hogy feküdjek mellé , egyből felém fordult és lágyan elkezdett simogatni. Nem titkolom a kapitány már itt teljesen tettre kész volt :D de ne rohanjunk így előre. Simogatás közben megcsókoltam amit egyből viszonzott is, majd szépen lassan elkezdte csókolni a nyakam, vállam, mellkasom és érzékien haladt egyre lentebb. Majd jött az igazi kényeztetés. .lassan kezdte nyalogatni majd óvatosan még finomabb mozdulatokkal eltüntette újra és újra. Egy idő után kértem, hogy cseréljünk, hogy én is tudjam neki viszonozni. A hangja és a testbeszéde alapján én arra következtetek ,hogy nagyon jól esett neki. Majd mondta, hogy húzzunk egy gumit és folytassuk máshogy , hát lehet erre nemet mondani? :D Missziben kezdtük , itt gyönyörködtem a tökéletes alakjában és még csodásabb melleiben! Majd pózt váltottunk , felém jött és elkezdett lovagolni szépen lassan.
    Itt már tudtam, hogy nem bírom sokáig így kértem, hogy hátulról is próbáljuk ki. Ahogy sejtettem is itt lett végem.
    Egymás mellé feküdtünk, odabújt és próbáltuk kifújni magunkat :D
    Utána még beszélgettünk egy jót majd megkérdeztem az időt nehogy túllépjek rajta.
    Kértem még egy zuhanyt egy kis üdítőt majd öltöztem, elköszöntünk egymástól majd útnak indultam.
  • Elszámolás:

    Jóval magasabb az átlagnál de jóval másabb a színvonal is. Van a Trabant meg a Ferrari, na Ő a Ferrari. Én még biztosan visszamegyek!
  • Összkép:

    Emily egy igazán vidám,mosolygós maximalista lány! Mindent megtesz azért, hogy felejthetetlen élménnyel távozz.
    Azoknak ajánlom akik nem érik be akárkivel.
    Köszönöm az élményt Emily!
Happy Massage