• lilike

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A műltban többször próbálkoztam sikertelenül. Most sikerült telefonon elérni őt. Kedves, aranyos hanggal találkoztam. ment minden egyszerűen.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem. Szerintem a BKV sem gond, frekventált helyen van, de egy viszonylag nyugodt környéken. Parkoló fizetős, de volt hely, könnyen ment a parkolás a közelben.
  • Helyszín:

    Kis lakás, tiszta rendezett, szerintem más nem volt rajtunk kívül. Üdvözlés után kaptam türcsit, majd ajtót mutatott, no nem a bejáratit, hanem a fürdőt mutatta meg. A fürdő tiszta volt, szerényen felszerelt, tisztálkodásra teljesen alkalmas.
  • Lány külseje:

    Teljesen megfelel a képeknek, magas lány , szép formás alakkal. Egy kis szoknyácskában fogadott, alatta nem volt fehérnemű. A szoknyához illő felső volt rajta, alatta melltartó. Csinos, szexi volt. Az arckitakarástól nem kell tartani, nagyon helyes lány.
  • Action:

    A fürdésem után már az ágyban várt. Egy kis ismerkedős simogatás után elkezdtem csókolgatni testét. Finom bőre van, állítása szerint érzékeny a cicije. Ezután kérte, hogy feküdjek a hátamra. Szépen kezelésbe vette az ezredest. Finoman csinálja, viszonylag sok kezezéssel. Mivel nagyon fel voltam töltve féltem hogy hamar kivégez, ezért kértem, hogy én is kényeztessem. Sajnos a puncija borostás volt. Kis nyelvjáték után kérte, hogy húzzunk gumit. Missziben kezdtünk. Kérte, hogy lassan kezdjünk. Nagyon finom puncija van, ami az én töltöttségi állapotommal párosítva nehéz volt visszatartani a fiúkat. pláne, hogy vendéglátóm biztatott. Szándékom ellenére így ért a vég, jól kitöltöttem a sapkát. nagyon jól esett, finom volt vendéglátóm fogadtatása. Kicsit pihegtem , pihenés képpen beszélgettünk apró dolgokról. majd egyszer csak elkezdett a még bőven fáradt pajtással incselkedni. Sikeres bevezető után finom franciát kaptam amit természetesen siker koronázott, nagyon ügyes volt. Kis pihenő után vettem egy frissítő zuhanyt. Az idő a végére járt, így gyors öltözés, búcsú és tipli.
  • Elszámolás:

    Több lehetőség volt a randiban, sajnos nem tudtam mindent kipróbálni. Az előzőleg megbeszéltek alapján a randi végén tettem az asztalra.
  • Összkép:

    Kedves, aranyos lány. Odafigyel a vendégre. A randiba több is lehetett volna, de sajnos most én kevés voltam hozzá. Ettől függetlenül jól éreztem magam.
Happy Massage