• Panni

  • Beküldte:
  • Panni reagálása

    Kedves budioka!
    Köszönöm a kedves szavakat, nagyon jól éreztem magam. Puszi :)

  • Egyeztetés:

    Ezen a szép nyári napon kedvem szottyant egy kis hancurra és mivel " most hívható" módban volt már tárcsáztam is. Nagy örömömre felvette és kedves hangján a részleteket leegyeztettük. A megbeszélt időben meg is jelentem.
  • Megközelítés:

    Könnyen elérhető helyen van az ingatlan. Metró, villamos közel van. Gk-val voltam. A parkolás egyszerű, de fizetős.
  • Helyszín:

    Egy régi típusú toronyházban van a Panni-lak. A lakás nagyon szép állapotban van. A hancurszobában hatalmas ágy, szép berendezés található. A fürdő is szép, szépen felújítva és felszerelve minden jóval. A helyszín tökéletesen megfelel a célnak.
  • Lány külseje:

    A képeken látható vonzó leányzó. Nem a gida fajta, de nagyon formás hölgy nagy eredeti cicikkel, kemény popóval. Fekete szexi szettben fogadott, de már akkor megmutatta az erényeit. Arca bájos volt.Engem levett a lábamról.
  • Action:

    Találkozásunk után bevezetett a fürdőbe. Felfrissülés után irány vissza a szobába, ahol belekezdtünk a témába. Puha puszik, aranyos csókok, simogatás közben lekerül a textil Panniról. Lekerültünk az ágyra, ahol kezelésbe vett. Kellemes NF és kézimunka, majd én kerültem le délre és szórakoztam el vele. Gumit fel és egy kis orál után kértem , hogy lovagoljon meg. Izgató volt, ahogyan benne fickándoztam, Ő rajtam mozgott, én meg kezeimben a hatalmas didik és néztem a kéjtől élvező arcát. Még most is beleborzongok olyan jó volt. Váltottunk kutyusba. Ahogy hátulról beloptam a lompost kemény popóját is megtapasztalhattam. Ez is nagyon fincsi volt. Váltottunk misszibe. A velemegykorú így ért a csúcsra és köpte el magát az anakonda. (Na jó a sikló.) Egy jó darabig még így pihegtünk kielégülve tele a jó érzéssel.

    Megtakarítgattuk egymást és dumálgattunk pihenőképpen. Kellemes beszélgető partner is, de az idő szaladt, így ismét mozgásba lendültünk. Némi előjáték után ismét gumi és oldal/hátul helyzetben hatoltam be. Szeretem ezt a pózt, mert odaférek az ikrekhez és Panni esetében ez különösen nagy élvezet. Átváltottunk misszibe és így múlattuk az időt. Ezután nagyon kellemes NF és kézimunka jött, nagy élvezetemre.

    Ezután zuhi és kis duma, majd alapos kielégülés és szomorú búcsú után indultam utamra
  • Elszámolás:

    Az aktus után tettem le hirdetésben feltüntetett virágcsokrot, amelyért mindent megkaptam, amit Panni megígért. Minden nagyon meghitt és kellemes volt. Nem kérdés, hogy számomra megérte.
  • Összkép:

    Egy csodálatos egy órát töltöttem el egy nőies hölggyel, aki mindent megtett azért, hogy jól érezzem magam. Minden MT-nek ajánlom Pannit.
Happy Massage