• MANNA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Csütörtökön kerestem , annak reményében , hogy Péntekre tudok hozzá időpontot foglalni . Szuper hamar sikerült lebeszélnünk . Már a hangjába is szerelmes lettem !
  • Megközelítés:

    Népstadiontól kb öt perc sétányira van , így számomra teljesen kézenfekvő volt a Metró , hisz a Blahától indultam .
  • Helyszín:

    Tökéletes lakás , hangulatosan van berendezve , nem tudom , hogy követte-e el , de jól sikerült ! Fények nagyon tetszettek ,valahogy olyan nyugalom és meghittség járta át . A tisztaságról nem is érdemes szót ejteni , erre lehetne csillagos ötöst adni . Fürdő pazaran felszerelt , ami nincs azt még nem találták fel ! :)
  • Lány külseje:

    Ő az a Nő akinek a szemébe nézel és elveszel ,ennyire szép szemek csak mesében léteznek , szája izgalmas ,de nem az a feltöltött ,dizájnolt , hanem igazi erotikára termet . Mindezt a szépséget göndör hullámos haj keretezi ! Mondhatnám lélegzet elállító pedig még csak az arcát láttam . A formáit a képekről lehet sejteni , de csak sejteni , ennyire kerek popsit még nem láttam ,és az a feszesség ! Melle hívogató , szóval nagyon nehéz levenni az embernek a szemét a hölgyről !!!
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs padon kezdtük a ténykedést egy valóságos masszázzsal , ami nagyon jól esett a hátamnak . Mondhatnám jól át dolgozott . Masszázsa jó közepes erősségű , nem tört össze de minden érintése jól eső volt , oly annyira , hogy egyre nehezebben feküdtem hason . Amikor a vállamon dolgozott finoman magamhoz húztam ,így már érezte a finom popsiját . Ezután átvonultunk a gyékényre ,tatamira , vagy csak nevezzük matracnak .
  • Levezetés:

    Filmünk újabb fejezetében én már háton feküdtem , így szabadon ágaskodhattam , pedig még csak hozzám sem ért . Finom angyali érintésekkel simogatott amik kellemes bizsergéssel árasztották el a testem minden pontját . Néha hozzám ért a melle " véletlenül " amik jótékony hatását nagyon élveztem . Keze végig kalandozott a mellemen át lefelé a hasamon majd megnyugvást talált a keze ügyébe akadó kapaszkodón . Finoman érintett , vibrált a levegő , és közben a szemembe nézet . Tudta , hogy olvadok a tekintetétől miközben érintett . Majd az ölembe hajolva , nagyon nagyon lassan az ajakai közé vett , ezt az örökkévalóságig megjegyzem . Finom ,forró és síkos világba kerültem ahol minden megszűnik ami körül vesz , csak Ő és én maradtunk az univerzumban . Majd egyre ütemesebben vesz birtokba , szó szerint ,mintha az övé lennék . Kértem kicsit forduljon , hátha Én is tudok tenni Erika örömére . Igy folytattuk táncunkat az érzékiség óceánján . Finoman megjött a hangja , mikor végig kalandoztam a legrejtetteb kincsén , annyira érzéki volt a hangja , hogy négyzetre emelte az élvezetemet . Minél jobban izgattam annál hevesebben kényeztetett , a nagy robbanásig . Úgy érezte sikerült nekem is a kedvére tennem . Kicsit szusszantunk ! :) Utána letoltam vagy három pohár vizet folyadékpótlás gyanánt .
  • Elszámolás:

    Zuhanyzás után adtam oda .
  • Összkép:

    Tökéletes volt minden perc amit vele tölthettem . Életem nagy eseménye volt !
Happy Massage