• Tia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam többször is, de nem vette fel. Később visszacsörgetett, de akkor meg én nem tudtam felvenni. Közben próbáltam VTR-en is időpontot egyeztetni másnapra, amit elutasított, mert elnézte a napot. Kergettük egymást egy darabig, de végül sikerült beszélnünk, és sikeresen egyeztettük, a mindkettőnk számára megfelelő időpontot másnapra.
  • Megközelítés:

    A parkolás, ahogy írja is ingyenes, hely is volt bőven, válogathattam. Troli is jár a közelben, az Örs sincs messze.
  • Helyszín:

    Igényesen felújított panel lakás, rendben van. Tusfürdő vagy 5-6 féle, tiszta, nedvszívó törölközőt kaptam, vagy szájvíz is, kikészítve tiszta pohárral. Szobában nagy franciaágy, kényelmes ülőke a ruháknak is megfelelő hellyel, ventilátor és karácsonyfa is van :D
    Kellemes , reklámmentes zene szólt folyamatosan.
  • Lány külseje:

    A képeknek megfelel. Fiatal, selymes bőrű, szép, illatos kívánatos lány! A mosolyától és a huncut szemeitől teljesen zavarba jöttem! A mellei feszesek, hetyke bimbókkal, feneke mesterien kerek! Egy kis piros kombiné-szerűségben fogadott. ami fürdés utánra lekerült róla.
  • Action:

    Érkezéskor puszi, kis kedvesség átadása, vetkőzés, fürdés. Utána egy szál semmiben várt a szobában. A még mindig tartó zavarodottságomtól csak nagy nehezen sikerült elmakognom neki, mit, hogyan szeretnék, mire figyeljen, és megbeszéltük pontosan mit szabad, és mit nem.
    Ezek után odaléptem hozzá, és megcsókoltam. Még mindig állva simogattam, puszilgattam. Ténykedésem egyértelmű jelét nála nem igazán láttam, de a csókokat viszonozta, hagyta, hogy élvezzem csodás testét.
    Egy idő után leültem az ágyra, majd őt is leültettem. Tovább cirógattam, nyakát, melleit, fenekét puszilgattam. Ő közben folyamatosan kereste a "kapaszkodót" rajtam, és kezével izgatta a férfiasságomat. Fordultunk egyet, és szájába vette, amit eddig csak a kezeivel érintett. Elkezdett franciásan kényeztetni, és a nyelve is pörgött a makkomon rendesen, bár kérésemre óvatosan indított. Sokáig így sem bírtam, a látvány és érzés együttes hatására hamar elélveztem. Szájában tartva megvárta, míg teljesen megnyugszom, majd elillant a fürdőbe megszabadulni az áldástól. Visszatérve mellém heveredett és beszélgetést kezdeményezett. Jót csevegtünk mindenféléről, kiderült, hogy egy kutyus is van a szomszéd szobában, (egészen addig nem volt semmi jele ennek a ténynek). Egy idő után kezdeményezte a második kört. Az előzőért cserébe most én fogtam hozzá, hogy bosszút álljak rajta. Végigpusziltam a testét, melleit izgatva eljutottam gyönyörű kislányos puncijához. Körbejárás után belenyaltam a mézescsuporba, és amíg el nem ment, ott nyalakodtam, csiklóját is folyamatosan izgatva. Elég visszafogottan, de egyértelműen élvezte a ténykedésem, a végén kezével is jelezte, hogy hagyjak fel a nyelveléssel, mert már túl érzékeny. Meg is köszönte illedelmesen! :) Majd fordultunk, és franciásan indított ellentámadást, a már megismert nyelvpörgetős idegtépő technikával gyakran fűszerezve ténykedését. A kialakuló hangulatomat többször is megtörte a mosógép erőteljes zaja, így a végén csak kitartásának köszönhettem hogy újra a csúcsig repített szájával. Mindenem remegett még egy ideig, s mikor végre lenyugodtam, újra a fürdőbe slisszant megválni az örökítő anyagomtól.
    Kicsit még beszélgettünk, aztán tekintve, hogy időérzékem azt súgta, ideje fürdeni mennem, letusoltam, felöltöztem, és megköszönve kitartását, puszikkal búcsúztam alkalmi szeretőmtől.
  • Elszámolás:

    A telefonba megbeszélt összeget előre a komódra tettem, az távozásomig ott is maradt. Nem merült fel semmi extra.
  • Összkép:

    Aranyos, kedves, szimpatikus bombázó alakú lány. Nekem kicsit passzív volt így elsőre, de lehet, hogy nem annyira jöttem be Neki, vagy csak nem voltam elég határozott, nem tudom, Minden esetre a szenvedélyt egy kicsit hiányoltam belőle, de erről lehet, hogy csak a nagy zavarom tehetett, vagy csak még össze kellene szoknunk jobban, nem tudom......... Mindezek ellenére tervezem, hogy még meglátogatom, szeretném belülről is élvezni azt a puncit! Nagyon jól éreztem magam vele.
Happy Massage