• Tina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettem egy kolleginával. Harmadik próbálkozásra értem el egy foglalt és egy sikertelen hívás után
  • Megközelítés:

    Ezzel nem volt gond. A jól ismert környék, ami busz és troli megálló közelében van. A metró is közelben van, de errefelé az ezt pótló busz is megfordul.
  • Helyszín:

    A jól ismert Happy szalon. Most a bejárat melletti masszpados szobában voltunk és mindkét fürdőszobában is megfordultam.
  • Lány külseje:

    Tina egy fiatal szőke szépség. Kisebb méretű; tenyérbeillő cicik és lapos has valamint hasonlóan kicsi de kemény popsi és karcsú lábak. Így néz ki alakalmi partnerünk és a szalon oldalán még láthatjuk milyen arc társul hozzá. Szerintem helyes, mert ez egyből megfogott. Világoskék topban és ugyanilyen színű tangában fogadott.
    Itt megjegyezném, hogy volt már egy másik Tina is a szalonban, de ez nem ugyanaz; így semmilyen visszatérés nincs.
  • Erotikus masszázs:

    Megérkezésemkor puszival üdvözöltük egymást és a cipőm levétele után, bevezetett a bejárat melletti szobába. Itt elkezdtem vetkőzni és váltottunk pár szót. Először a kis fürdőt használtam, ami eléggé át lett alakítva az utolsó használatom óta. A kabin eltűnt és egy épített rész van a helyén. a falon valami "művirág -szőnyeg" van, de nem tudom van ami valami pontos neve. Üveg ajtó van és egy eléggé összetett zuhany. Ugyanis engem meglepett a dolog. Valaki átállította forgógombot és először felülről jött a víz. Utána alul a csapból, majd szemből kaptam ugyanezt, mire végre sikerült a zuhanyrózsa felé irányítani a dihidrogén-oxidot. Miután ezzel végeztem irány vissza a szobába, ahová Tin is belibbent egy fél perc múlva. Én elfeküdtem a masszpadon ő pedig megszabadult minden textiltől. A bokáimnál kezdte a masszázst és fokozatosan haladt felfelé. kicsit lassabban haladt, ezért picit megnyújtotta simogatós mozdulatokat. A derekamnál járt amikor egy picit helyezkedett és a hátam megdolgozása után kaptam egy normál időtartamú csúszkát. Mondjuk beszédes lány, mert nem csak félmondatokban kommunikáltunk.
    Jött a varázsszó: megfordulhatsz
  • Levezetés:

    Elkezdett a felsőtestemen is csúszkálni és közbe a popsiját markolásztam. Utána áttért a lingamra. Érdekesen építette fel a technikáját, mert egy picit megállt. Úgy éreztem egy picit játszik velem. Itt gondoltam, akkor én cicikkel kezdek el játszani. ezzel nem volt problémája, de a bimbói eléggé érzékenyek, ezért inkább azokat hagyjuk, de ha belemarkolunk az neki nem zavaró. Haladtam a kéj felé, miközben ő tovább dolgozott rajtam és mikor elővette tudás legjavát akkor jutottam el a csúcsra.. Megtisztogatott, majd törölközőt ragadtunk és elmentünk a nagyobbik fürdőbe egy közös zuhanyhoz. Itt a következő megjegyzés, miszerint ő csak a vendég hátát tisztítja meg a többi rész már a mi dolgunk és őt sem lehet bekenni tusfürdővel. Miután végeztünk a tisztálkodással akkor szobában frissítőt fogyasztottam és utána visszavettem a ruháimat. Az előszobában rendeztem a csokrot és utána cipőmet is felvettem. Búcsúpuszi és végül tipli.
  • Elszámolás:

    A végén rendeztük. Még mindig ugyanakkora a csokor, ami már jó ideje meg lett határozva.
  • Összkép:

    Alapvetően jó élmény volt vele találkozni. Nincs hiányérzetem, mert megkaptam azt a pici pluszt, amit ez a hely hordoz magában.
Happy Massage