• Amina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Mentve van már Amina száma, így csak csörgetni kellett. A szalonban többen vannak, valaki mindig felveszina másik telóját, tájékoztat és szívesen beírja az időpontot. Most is így történt. Remek szervezés.
  • Megközelítés:

    Corvin negyed, autóval szoktam menni általában este. Parkolás nem bonyolult a közelben. Bkv minden formája megáll pár 100 méteren belül.
  • Helyszín:

    Szépen berendezett szalon, már két szobát is felfedeztem. Tükör a falon, hangulatos fények. Fürdő nagy és tágas, zuhanyfüggöny továbbra sincs, ezért kifröcsög a kádból, de Amina ad kilépőt, nehogy elcsússzon a vendég. Túsfürdő bőven van, ahogy friss törcsi is.
  • Lány külseje:

    Amina hajába bekerült egy lilás hajtincs, ami feldobja fenékig érő haját. Arca vonásai igazolják, hogy távolkeleti felmenői vannak. Kedves mosolygós lány, kicsit erősebb csipővel és tenyérbe illő kis cicikkel.
    Minden a véndégért, nagyon figylemes és kellemes partner.
  • Erotikus masszázs:

    Bevállatam egy kis masszázst a szeánsz közepére, de nem kellett volna, mert olyan erős kezei vannak, hogy az nekem sajnos már kellemetlen. Hiába...én a fel- , meg levezezésekért járok.
    Erősen ajánlott, ha valaki szeretné meggyuratni magát, ázsiai gogásokkal tarkítva.
  • Levezetés:

    Sajnos most csak 1 órám volt, de sikerült megegyezni, hogy a 90 perces csokorral beszorítjuk a két lövést.
    Fürdés után a változatosság kedvéért nem a tatmin helyezkedtem el, hanem leültem a fotelba és viccesen mondtam, hogy most innen figylem az orálozást.
    Tetszett az új póz és elém térdelt. Olajat csorgatott a már álló farkamra és maszírozni kezdte. Közben beszélgettünk és tudatta, örül, hogy újra lát.
    Én is örültem, főleg miután megnyalta a makkom majd bekapta és kéz nélkül elkezdett szopni. Lecsúsztam, hogy kényelmeyen hozzám férjen és hanyat döltem a fotelba. Amina meg tette a dolgát, néha kicsit megnyalattam jobbról-balról, majd újra bekapott. Kicsit a torkára is vett "gögögö" hangzásokkal. Pont erre volt szúkségem. 10 percig bírtam kb, majd hatalmasat durrantam a szájába. Kivárta, míg megnyugszom, majd egy kis törcsibe ersztette a jutalmát és elment fogat mosni. Ez picit hosszas volt, vagy 5 perc, de megvártam. Masszázs után jelezte, hogy csak pár perc van zuhanyig, de inkább lemindtam róla, hogy beleférjen a második köröm. Itt hanyat fekve keményített meg, ismét olajat csurgatott, előbb amakkom ingerelte ujjaival, majd kéz nélkül franciázott. A vége picit lecsapolásos lett, inteziv kézi munkával, de azt is szépn begyűjtötte a szájába, majd szexin a hasamra csorgatta. Letörölgetett és kiment. Én 1 perc alatt felöltöztem, néztem mennyi az idő, alíg 50 perce voltam ott, de amiéet mentem, megkaptam.
  • Elszámolás:

    Visszajáróként már utólag adtam a csokrot, ami ezúttal is megérte. A szalonban minden fix áras, nincs meglepetés.
  • Összkép:

    Harmadik találkozónk volt a hónapban, mind más volt.
    Egy nagyon kedves, igazi szolgáltató, akinek a vendég maximálisan az első.
Happy Massage