• NADIN

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Próbáltam többször is elérni. Két hete hétvégén az oldal azt jelezte, hogy most telefonnál van, felveszi, illetve hogy aznap elérhető. Többszöri hívás után a kolléganője vette fel és közölte, hogy aznap nincs Nadin. A hétvégén ismét pár csörgetés kellett, mire elértem. Eléggé zajos volt a vonal így nehezen értettem amit mond. Meglepődve tapasztaltam, hogy nincs 1.5 órás program, pedig a bővebb infóban részletesen ír róla. Így 1 órát foglaltam és 1 óra múlva már nála voltam.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, hétvégre révén ingyenesen parkoltam. Könnyen találtam parkolót a háztól nem messze, a cím pedig egyértelmű, nem kell keresgélni a bejáratot.
  • Helyszín:

    Újépítésű, igényes ház. A lakásból sokat nem láttam, mert nagyon sötét volt. Hosszú előszoba utolsó szobájába kísért (ekkor még belőle se láttam semmit a sötétség miatt), ahol a földön egy matrac várt, szembe és oldalt tükörrel. A fürdő tiszta és száraz, tusfürdőből bőséges választék volt.
  • Lány külseje:

    Ahogy említettem, ajtónyitás után nem sokat láttam a lányból, de a szobába menet annyit kivettem, hogy a segge több, mint rendben van. A szobában már több fény volt, így szemügyre vehettem. Nem vagyok 100%-ig biztos, hogy Nadin fogadott, több okból is, melyek közül néhányat később részletezek. A képek alapján mást képzeltem élőben, de egy kicsit sem csalódtam amúgy. Fiatal lány bomba jó seggel, szép barna bőrrel és tenyérbe illő, természetes cicikkel. Korábbi beszámolók szerint a mellei meglepően nagyok, így kissé nagyobbakra számítottam. Félig áttetssző bodyban fogadott, ami a kényeztetés elejéig fent maradt, így igazából akkor csodálhattam meg a testét először.
  • Erotikus masszázs:

    Fürdés után a matracra feküdtem hasra, és krémmel elkezdett masszírozni, miközben beszélgettünk mindenféléről. Masszázsnak kevésbé nevezném, inkább csak simogatás, sokszor csak egy kézzel csinálta, míg másik kezével támaszkodott. Pedig az elején mondtam, hogy fáj a lábam és szeretném ha átgyúrná, hátha segít. A következő, ami gyanús volt, hogy mesélte, délután megy feltölteni az ajkait (újból, mert az előző adag felszívódott. Most tudtam meg, hogy a nem szilikontöltéseket újra és újra kell tölteni), pedig az adatlapján, hogy nem szilikon a szája (bár lényegében igaz, hisz másik technológiával van feltöltve :D).

    Szóval a teljes testes masszás lényegében a derekam, fenekem simogatásában merült ki, kezeimhez, lábaimhoz, hátamhoz, vállamhoz szerintem nem is ért. Kellemes volt viszont a lágy érintése, de masszázsnak semmiféleképp nem mondanám.

    A kényeztetés után láttam, hogy az 1 órából még csak fél óra telt el, így kértem hogy masszírozza át a combom, amire azt felelte, hogy hát ő amúgy nem masszázs lány, és ide nem azért járnak az emberek. Ez külön vicces úgy, hogy a megnevezése az oldalon masszázs lány, a leírásban is említve van, hogy "masszázs lány vagyok, ezt ne feledd", de azért megpróbálkozott vele, de nem csinálta sokáig, nagyjából 5 percig. Majd közölte, hogy végeztünk. Elmentem újból fürdeni, majd felöltöztem és indultam. Óra 17-kor már a kocsiban voltam, úgy hogy félre érkeztem és 1 órára mentem. Igazán belefért volna még egy kevés masszázs..
  • Levezetés:

    Elég rövid idő után jelezte, hogy megfordulhatok, közben pedig levette a bodyját. Wow, ha Nadin volt, ha nem, az a test gyönyörű volt. Letérdelt a lábaim közé, majd olajat csurgatott a farkamra és érzékien kezdett kényeztetni, miközben melleit markolásztam. Leírásában csúszkamasszázs szerepel, de ez sem történt meg, újabb indok, hogy megkérdőjelezzem, hogy Nadinnal voltam-e. Egy idő után megkérdezte, hogy szeretném-e hogy franciázzon amire igennel feleltem, és azt gondoltam, hogy bekapja, de nem történt semmi. Kis idő múlva rákérdeztem, és akkor megtette, viszont hamar újra csak kézzel dolgozott rajtam. Ezt eljátszottunk még 2x. Majd kérdeztem, hogy élvezhetek-e a melleire, de azt a választ kaptam, hogy a testre élvezés extra, mégpedig 5 rózsaszál. Hát ezen abszolút meglepődtem, ilyet még rövid karrierem alatt sehol nem tapasztaltam. Úgyhogy maradtunk abban, hogy ütemesen verve kivégzett, majd adott szilviát megtörölni.
  • Elszámolás:

    A testre élvezős extra eléggé zavart, azon kívül mást nem kérdeztem. A virágszálakat az elején elhelyeztem a matrac melletti szekrényre és nem beszéltünk többet róla.
  • Összkép:

    A fent említett okok miatt egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy tényleg ő fogadott-e, és igen zavart hogy szinte könyörögni kellett, hogy francia is legyen, masszázst pedig nem kaptam, de mindezek ellenére jobban sikerült randinak titulálnám. Gyönyörű, fiatal lány, akivel élvezetes volt eltölteni ezt a kb fél órát, és még mindig felizgulok, ha felidézem magam előtt.
  • Webi megjegyzése:

    Vártuk a hirdető reakcióját, ami nem jött... eddigi bwszamolok alapján nem tudjuk a dolgot mire vélni, lehetséges, hogy egymásra fogadás történt.
Happy Massage