• Kingus

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    2 napos vidéki meló után hazatérve miután elbúcsúztam a kollégáktól, rám tört a vágy egy punci után. A másnapos kangörcs is hasogatta a faszom, szóval körbenéztem ki tudna gyorsan könnyíteni a terheimen. A lánytól akivel elsőre egyeztettem, kurva gyorsan leléptem miután megláttam milyen körülmények között kellene magam “jól érezni”, és maga a csaj is olyan volt, hogy bottal nem nyúltam volna hozzá. A mókázásra szánt időm vészesen fogyott, és akkor a régóta kedvencek közt lapuló Kingusnál megláttam, hogy villog a jelzés: telefonnál van. Próba szerencse, és bejött! A hívásom után 15 perccel már tudott is fogadni, VTR-en is bejelentkeztem a kedvezményért és a pontokért.
  • Megközelítés:

    Kondorosi lakópark, nem kell bemutatnom senkinek. Parkolni nekem eddig mindig sikerült, de ha először mész ide akkor szánj időt a parkolóhely keresésre. Tömegközlekedés top. A lakáshoz eljutás végig az instrukciók szerint ment telefonon diktálva a következő lépéseket. Enélkül nem találnál oda az kurva élet.
  • Helyszín:

    A lakás teljesen rendben van, amcsikonyhás nappali (ahol az akció is folyik egy kihúzható, de masszív kanapén) benne masszázspad ahová a cuccaimat hánytam le. Fürdő rendezett, tusfürdők, szájvíz pohárkákkal, normális törcsi, száraz kilépő a kád előtt, mind rendelkezésre állnak. Egyedül fogad, nekem nagy pluszpont! Ja és klimatizált a kecó.
  • Lány külseje:

    A képek és a beszámolók alapján sejtettem, hogy nagyon jó nő, de minden várakozásomat felülmúlta. Magas, sudár teremtés, hosszú göndör fekete haja van. Az arca és a haja miatt (nekem legalábbis) mediterrán szépség, kb. ilyen nők miatt robbantak ki annak idején a hellén háborúk. 😛 Alkata egészséges, izmos, popsi szép kerek, körmei és fogai ápoltak, nagyon igényes nő. A puncija (mert ez nem pina!) selymes, zárt ívű, teljesen csupaszra gyantázott példány. Az egyik legszebb amihez eddig szerencsém volt.

    Na és akkor a cicik… Azt tudnotok kell, hogy alapvetően csöcsbuzi vagyok, imádom a melleket. Kedvenc számom a Dísztraktor - Csöcsvihar című száma (hallgassátok meg). Kingus cickói tuningolva vannak, de nem szilikonnal, hanem valami spéci habbal, ami hazánkban nem elterjedt megoldás. Ezek a cicik tökéletesen természetes hatásúak mind fogásra, mind látványra, a bimbók csodálatosak, kicsit felfelé néznek, hívogatnak játszani.
  • Action:

    Fél órám volt, tudtam mit hogyan akarok. Bejutást és üdvözlést követően túrtam lefelé a ruháimat, miközben ismerkedtem Kingussal. Nagyon közvetlen, kedves-laza személyiség, pillanatok alatt kialakult köztünk a jó hangulat és szimpátia. Némi csókolózás után megmostam a habtestem, öblítettem egyet a szájvízzel, aztán spuri vissza Kingushoz, aki az ágyon fekve meztelenül várt. Egyből meg akart ismerkedni a péniszemmel, de inkább megkértem feküdjön hanyatt, hadd kezdjem én. Sokat csókolóztunk, szereti és ügyes is benne. A nyelvét kibaszott ügyesen pörgeti, tele van szenvedéllyel. A melleit sokáig szeretgettem, a bimbókat erősen is szabad szopogatni, szívogatni. Lebuktam a barackjához, és elkezdtem nyalakodni. Van benne rutinom és szeretem is csinálni, tudtam hogy élvezi, de azt is éreztem hogy több idő kellene neki az orgazmushoz, ezért néhány perc múlva megkértem kezdje el felmondani a francialeckét. Csillagos ötösre sikerült, jeleztem is neki hogy a végét majd így fogjuk abszolválni, csak előtte néhány pózban kicsit meg is dugnám. Misszi-lovagló-kutya sorrendben üzekedtünk, közben végig érzéki csókolózás és/vagy szemkontakt. Lovaglóban egyszer majdnem elsültem, a szűk puncija szorításában, miközben a számat nyalogatta, én meg a tökéletes melleit markolásztam. A szex etap végén rákérdeztem a popsira, de azt mondta az én vastagságomat csodás hogy a puncija kibírta, a popója esélytelen.

    Ráfordultunk a NFVSZ befejezésre, kezeink összekulcsolásával, sok szemkontakttal, nyelvpörgetéssel, golyók kényeztetésével, közepes mélységű (de jólesően lágy) torkozással repített a vég felé. Néhány perc múlva jeleztem neki, hogy mindjárt befut a sperma-expressz, és miután a szájába élveztem, ő az utolsó cseppig kiszopogatta belőlem a zselét. Nem nyelte le, az extra lenne és most nem éltem vele.

    Ezt követően még nagyon kötetlenül, nagyon nyíltan beszélgettünk, rendkívül élveztem a társaságát. Rátémáztam a Jázmiiin-al elérhető édeshármasra is, elmondott ezügyben minden tudnivalót. Meggyőzött, ők lesznek a 40. szülinapi ajándékom amivel hamarosan meglepem magam.

    Zuhi, öltözés, tipli, a napszemcsimért vissza kellett kopognom, mert ottfelejtettem. Túlléptem az időkeretet , bár részéről nem volt TP, remélem nem éltem vissza nagyon Kingus idejével.
  • Elszámolás:

    Ki van írva, VTR kedvezménnyel 20 rózsa a félóra, amiben benne van a NFVSZ. Utólag diszkréten rendezve.
  • Összkép:

    Egy ostoba barom vagyok, amiért csak most látogattam meg őt, már sokkal korábban kellett volna. Fantasztikus nő, aki élvezi amit csinál, ez átjön minden együtt töltött perc során. Találkozunk még! Csók Bébi!
Happy Massage