• Amina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Kitaláltam, hogy meglepem magam egy kis különlegességgel, ezért Aminára esett a választásom. Előtte már elolvastam jó pár beszámolót, hogy képben legyen kb mire is lehet számítani. ( Ennek később lesz jelentősége ) Pont villogott a ,,most hívhatod,, felirat, ezért telefont ragadtam, és tárcsáztam is. Pár csöngetés után felvette, és egy kedves hang elmondta a lehetőségeket. Másnapra kértem időpontot, de előtte figyelmeztetett, hogy randink napján 8:00-ig egy SMS-el erősítsem meg.
  • Megközelítés:

    A lányok választásánál nekem fontos, hogy jó parkolható legyen a környéken. Szerencsére a Corvin Pláza mélygarázsa erre tökéletes lehetőséget nyújt. Tömeggel is kiváló a megközelítés, a cím meg egyértelmű. Amire figyelni kell, s itt egy picit benéztem a dolgot, hogy a liftből kilépve a lakás ajtó nem magától nyílik hanem kopogni kell. Nos itt egy picit bekavarodtam, mert amire én gondoltam, hogy az a lakás végül maradjunk annyiban, hogy nem az volt :D ( Én nem figyeltem mikor mondta, hogy melyik az a lakás )
  • Helyszín:

    A lakás új építésű, a fürdő rendben volt, a szoba elég nagy, van tükör is, nyilván nem a szobáért jövünk ide :) Amit tudnotok kell, hogy többen rendelnek, ezért a lányoknak logisztikázniuk kell.
  • Lány külseje:

    A képek megfelelnek kétség nem fér hozzá, hogy ő nyitott ajtót. Viszont szerintem derékba egy picit erősebb mint amit a képek sejtetnek, de az arca helyes, mosolygós vidám személyiség.
  • Erotikus masszázs:

    Őszintén megmondom, a legkevésbé sem érdekelt a masszázs tudása, ezt közöltem is vele, mert más céljaim voltak :D. Szóval bocsánat nem tudok ebben mit nyilatkozni nektek.
  • Levezetés:

    Mindig is ki akartam próbálni, hogy milyen is lehet egy ázsiai lánnyal ,ezért majdnem mindent kértem ami az étlapon szerepelt. ( NFVSZ+csók ). Érkezésem után, egy cuki ázsiai vonásokkal megáldott lány nyitott ajtót, s úgy vettem le, hogy szimpatikus vagyok neki, sőt mikor mondtam, hogy ő lenne az első nem európai lány, rendesen fel volt villanyozva. Cipő le majd gyorsan be a szobába. Ott megbeszéltük, hogy mit szeretnék majd elmentem fürdeni. Ott a fürdőben mondta, hogy picit várjak, hamarosan visszajön s fürödhetünk együtt. Vártam, kb 5 percet s nem történt semmi. Gondoltam félreértettem valamit ezért elkezdtem zuhanyozni egyedül, hisz az 1 óra az 1 óra. Mire végeztem a lecsutakolásommal megjelent ő is s mondta, hogy gyorsan lezuhanyoz. Itt mintha éreztem volna egy pici távolságtartást mert ő behuppant a zuhanyzóba, és elkezdett zuhanyozni. Nem invitált, én meg úriemberként nem rontottam ajtóstól a házba, inkább élveztem a műsort. Mikor végeztünk, gyorsan bementünk a szobába.
    Az addigi félénk már-már szinte visszahúzódó nő átalakult, s átváltott egy sokkal határozottabb lányra. A hátamra parancsolt majd rámhuppanva, ledobta magáról a törülközött. Gyorsan megkérdezte, hogy akkor a csókot kérem-e, de szinte félig tudtam kimondani, hogy nanáá, már úgy elkezdett csókolni, mintha legalább ezer éve nem kapott volna meg férfit. Nagyon pörgős tempóra váltott, már nyúlt is le az ezredeshez, de én még agyilag ott tartottam, hogy mit fogok tudni kihúzni a szende lányból majd :D Lingam masszázst adott, majd szépen rácuppant a dákómra. Már előttem megregélték, de fantasztikus volt ahogy csinálta, gyakorlatilag volt nyelvkinyújtás szembenézős szopás, pornós nyálcsorgatás etc.... Közbe pedig verbálisan is hergelt, hogy mennyire szereti a szexet, és legutóbb, hogyan nyalta ki a barátnőjét.
    Megakartam én is kóstolni őt, ezért a hátára fektettem, és elkezdtem feltérképezni a testét. Szólt, hogy ő nehéz esett nem lesz az olyan egyszerű a csúcsra juttatni. Gondoltam nah majd azt akkor meglátjuk. Hevesebben kezdtem őt nyalni lent, láthatóan inkább ez volt az ami bejött neki. Majd hirtelen azt vettem észre, hogy a kezét a fejemre teszi, és úgy présel egyre jobban a puncijára, hogy úgy nyaljam. Biztatott, hogy nyugodtan ujjazzam meg. Itt ekkor észrevettem, hogy ami még jobban beindítja,az az ha elkezdem a mellét nyalni. Menet közben miközben ujjaztam, saját magát is elkezdte izgatni. Nagyon felvillanyozott a látvány meg a hang amit kiadott magából, ezért úgy voltam vele nem érdekel az idő látni szeretném őt ahogy elélvez. Kellett egy kis idő, de sikerült őt elrepíteni, nem semmi volt. Ránéztünk az órára s sajnos már csak 8 percem volt hátra, de mondta ne izguljak innen nem megyek haza élvezés nélkül ki fog facsarni :)
    Kértem, hogy a tükör fele tolja a popsiját, és csak szájjal csinálja ne használja a kezét.
    Mindent beleadott, itt már a szerencsére a kivégzésemen volt a hangsúly, még mélytorkos tudását is bevetette. Szerintem max ezt 5 percig bírtam, és telelőttem a száját. Megdicsérte az adagomat, majd letörölt engem ,illetve magát is.
    Nem akartam visszaélni vendéglátóm idejével ezért mentem is gyorsan zuhanyozni. Majd kifelé menet rámarkolt a dákómra, és lesmárolt, majd mondta, hogy hátul van a barátnője s minket nézz, hadd irigykedjen :D
  • Elszámolás:

    Korrek volt minden. 2 extrát vettem igénybe a szájba élvezést meg a csókot. Így egy picit a pesti átlag feletti volt, de nekem megérte, kár lett volna ezeket kihagyni.
  • Összkép:

    Gyerekek, kihagyhatatlan élmény az biztos, Amina nagyon profi ért a férfiak nyelvén, simán bárkit az ujja köré tudna csavarni. Ami viszont fontos, hogy ne olvass el minden beszámolót úgy mint én róla, mert akkor észre fogod venni, hogy Amina vérprofi, de sok elem vissza köszön más korábbi randikról, ami picit megtudja törni a varázst.
    Ha az a típus vagy aki szereti, ha dominálják, és irányítják, akkor Aminában nem fogsz csalódni. Aki viszont több spontanitásra vágyik annak picit olyan érzése lesz, hogy már látta valahol ezt a filmet. Összességében bátran tudom ajánlani őt aki egy kis különlegességre vágyik.
Happy Massage