• NADIN

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Annával egyeztettem a kettős randit, részleteket lásd a róla szóló előző beszámolómban.
  • Megközelítés:

    Kiegészítésként csak annyit, hogy eljövetelemkor a parkolóórát most is elfelejtettem leállítani a telefonomon... Úgy tűnik, hogy ez mellékhatás :)
  • Helyszín:

    Szeretem, amikor a lányok odafigyelnek a részletekre: a tükrök beállítása tökéletes látványt nyújt a lányok aktuális tevékenységéről, a lakás félhomálya hangulatos, de nem túl sötét, így minden kellően szemlélhető, az ágyneműk foltmentesek.
  • Lány külseje:

    Nadin külsöjéből a méretes, természetes keblei a legszembeötlőbbek, így szinte lehetetlen tartani vele a szemkontaktust. Arca bájos, szemeiben benne van a kellő bujaság, ajkai csókra csábítanak, a popsi kerek, feszes. Nagyon egyben van a kislány, aki már egy érett nő szellemiségével rendelkezik.
  • Erotikus masszázs:

    Most megpróbálom Nadinra koncentrálva leírni az 5 felvonásos erotikus színdarabot.
    Az első felvonásban a simogatásé volt a főszerep. Egy puszi után viszont olyan nyelves csókot kaptam, hogy a farkam is ketté állt. (Lehet, hogy nem így szól a mondás :) )
    Odabújt hozzám, átölelt, és mindkét kezével folyamatosan simogatott mindenhol, elég hamar hozzáérve meredező szervemhez is. Domborodó idomainak érintése már az első percben meghatározta a randi erotikusan fűtött hangulatát.
    A 2. felvonásban már a tatamin folytatódott a csókolózás, kezeivel először mellkasom simogatta, majd besegített Anna kézimunkájába. Nem túl hosszú idő múlva pózt váltott, így a négykezes testmasszázs helyett egy négyajkas farokmasszázsban részesültem. Azt se tudtam, merre nézzek: popsiját és punciját a tükörből bámultam, mellei az oldalamhoz simulva domborodtak, alul pedig a két gyönyörű száj látványa volt filmbe illő. Szerintem még Kovi se alkotott ennél szebb filmet :)
    A 3. felvonásban, miközben Annát kényeztettem arcommal és nyelvemmel a cél felé hatolva a testem féloldalra fordult, és így Nadin a farkam vette birtokba. Fantasztikus érzés volt, ahogy ajkaival körbevett, nyelvével pedig simogatott, miközben Anna punciját nyalhattam.
    A 4. felvonás volt Nadin kényeztetése. Mellbimbói hálásan reagáltak az érintésekre, majd odaengedett puncijához, mely kellemes ízű volt, és úgy helyezkedett, hogy végül Anna segítségével talán csúcsra is juttattuk.
  • Levezetés:

    Az 5 felvonásban Nadin is igen aktív volt. Mindkét lány bevetett mindent, ami ebben a helyzetben megengedhető. Én itt már csak "élveztem a műsort". Nyaltak, faltak, mintha én lennék az ünnepi ebéd.
    Jó volt látni rajtuk, ahogy élvezik, hogy élvezetet nyújtanak. Mindkét lány abszolút barátnő feelinget ad, és maximális odaadással kényeztet.
    A kivégző mélytorkot Nadin vállalta magára. Két nyelvvel a farkamon eldurranni viszont olyan fantasztikus érzés, amit leírni alig lehet, megélni viszont csodás.
  • Elszámolás:

    Nála is csak a csók és a NFVSz extra, én nem hagynám ki ezeket soha.
  • Összkép:

    Itt nincs a sokszor tapasztalt unott rutin. Sőt!
    Úgy gondolom minhármunknak sikerült folyamatos élvezetet kapni és adni. Ugyanakkor abban is biztos vagyok, hogy nagyon kevés olyan szerencsés fickó van, mint én, aki egyszerre élvezhette két ilyen csodás lány odaadó tevékenységeit.
Happy Massage