• Lara

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, visszacsörgetett, egyeztettünk. Simán ment; aznap estére.
  • Megközelítés:

    2. Ker alsó lakóövezete BKVval és kocsival is jól megközelíthető.
  • Helyszín:

    Útépítésű ház kívülről, premium residence, szálloda feeling bent. Lakás szuper, tiszta, rendezett.
  • Lány külseje:

    Laránál már jártam: most is kis koktélruhában fogadott kisimult, kinyaralt arccal. Fürdés utáni izgatóan enyhén nedves testtel :P
    Haja rövidebb, mint a képeken, szexi arc, bomba cicik, teltkarcsú alkat.
  • Action:

    Elég gyorsan ráhangolódtam melyet közvetlen személyisége tesz egyszerűvé, csak hagyni kell elragadni magam. :)
    Kaptam kis pezsgőt fürdés után, majd rámentünk az ágyra és alaposan megfranciázott. Ezt megfelelően viszonoztam, ami sikerrel is járt önbevallásos és külső megfelelő jelek által közvetítve. Eléggé be voltam gerjedve már gumit kértem, amit az előszobában kaptam meg és a gardrób tükre előtt így be is léptem a puncijába. Idővel visszamentünk és hátulról folytattuk, aminek az az előnye, hogy nagyon jól rá lehet húzni.
    lovaglással folytattuk, prémium kilátással a csodás melleire. Innen misszibe fordultunk, hogy jó melyen érezzem Lara szűk punciját aki izgatóan gondoskodik folymamatosan a megfelelő hangulat fenntartásáról. Ez küldön jó pont! Mivel arcpakolást szerettem volna adni neki egy pornós véggel, amit nagyon kért, folytattam amíg bírtam, majd felállva gumi le és egy olyan végjátékot kaptam, hogy majd elestem. Kidőltem az ágyra és nyugtáztam hogy esély sincs második menetre úgy ki lettem csavarva.... kis pihenés után a múltkori látogatásom alkalmával megígért masszázst adtam neki, amit ezúttal is viszonzott. Jó erős, határozott keze van, elolvadtam. A végén alig tudtam felkelni, elvonszoltam magam a fürdőig, majd miután összedtem magam bambán, lazultan távoztam.
  • Elszámolás:

    1.5 óra, kiírás szerint, asztalra téve.
  • Összkép:

    Lara egy izgató bomba kellő humorral és szuper életfelfogassal. Csak annak javasolt aki bírja a tempót. Engem most úgy kiszívott, hogy miután tőle eljöttem és a Lidliben próbáltam bevásárolni, tompán 3 percig bámultam a krumplisalátát, amit nem tudtam eldönteni, hogy megvegyem-e. Szerintem a polcot feltöltött eladósrac tuti azt hitte, hogy be vagyok tépve... :)
Happy Massage