• Lara :)

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egyeztetés nagyon könnyen és rugalmasan történt. Randi előtt 2 órával hívtam, telefont elsőre felvette, hangja már itt nagyon megfogott. Mivel először voltam nála, ezért bemutatkoztunk egymásnak, elmondta az árakat, én pedig tűkön ülve alig vártam, hogy végre nála lehessek.
  • Megközelítés:

    Az oldalon a környék meg van adva, de pontos címet csak telefonon ad. Autóval mentem, parkolás nagyon könnyen ment, rengeteg hely közül lehetett választani, volt árnyékos hely is bőven. Tömegközlekedéssel sem jelent gondot, több formája is a háztömb környékén áll meg. GPS pontosan a ház elé visz, nem lehet eltéveszteni.
  • Helyszín:

    A lakása szép, nem itt lakik, úgyhogy csodákat nyilván nem kell várni, de amire kell arra bőven jó. Fürdőszoba szépen ki volt takarítva, sehol semmi kosz nem volt, minden a helyén volt, maximális a higiénia. Tusfürdőből hatalmas a választék, mindenki kedvére válogathatja a neki szimpatikus tusfürdőt. Friss, tiszta törülközőt kaptam miután levetkőztem a szobában, fürdőig elkísért. A tetthely is szépen ki volt takarítva, az ágy jó nagy, kényelmes franciaágy. Volt egy állóventillátor is, ami biztosította a kettőnk közötti forró levegő mérsékelését. A diszkrécióra nagyon figyel, külön kérte, hogy senki ne lásson engem, míg bejövök.
  • Lány külseje:

    A képeknek maximálisan megfelel, annyiban tér csak el, hogy élőben sokkal gyönyörűbb. Képeken szerintem nincs retus, így csalódás garantáltan nem érhet senkit. Nagyon szexi ruhában várt, melyet kérnem sem kellett, lenge köntös, alatta melltartó és bugyi, már ettől a látványtól kész voltam teljesen. Teste gyönyörű formában van, szép, tenyérbe illő mellek, melyek szeretik, ha foglalkoznak velük, vékony csipő, szép kerek popsi, melyet jól lehet markolni, tükörsima puncija pedig feltette az "i"-re a pontot. Arca gyönyörű szép, képeken nem látszik, de senkinek sem kell félnie, mint mondtam, csalódást senkit sem érhet. A korkülönbség nagy volt közöttünk, de ez semmiféle hátrányt nem jelentett.
  • Action:

    Belépésemet követően kicsit meglepődött, de gyorsan kaptam két puszit az arcomra, cipőmet az előszobában leraktam, és beinvitált a tett helyszínére. Megkínált egy pohár hideg vízzel, melyet elfogadtam, beszélgettünk egy keveset, ráhangolódtunk egymásra, ami szerintem elég jól sikerült. Szexi fehérneműben fogadott, szemem néha eltévedt beszélgetés közben, de azért próbáltam nem felfalni beszélgetés közben. Elkísért a fürdőszzobába, ahol megmutatta mit merre találok, majd magamra hagyott. Gyorsan végeztem, visszatértem a szobába, ahol már melltartó és köntös nélkül vért, de a bugyi még rajta volt. Elkezdtük egymás testét felfedezni, simogattuk egymást, kaptam 2 újabb puszit, majd egy nagyszerű natúr franciában részesített. Ilyen jót még életemben nem kaptam, voltam pár lánynál, de egyik sem ér a közelébe sem. Ezután lefeküdtünk az ágyra, és kipróbáltunk pár pózt, hogy kinek mi jön be a legjobban, első körünkben nem találtuk ezt meg, egy nagyon kellemes olajos kézi levezetéssel végzett ki. Gyorsan megtöröltük magunkat és tartottunk pár perc szünetet. Megkínált egy kávéval, beszélgettünk egy keveset, nem csak felületes, semmitmondó beszélgetés volt, megtaláltuk a közös hangot, és nagyon jót csevegtünk. Megkérdezte, hogy készen állok -e a kövekező menetre, készen álltam. Kaptam egy újabb nagyon finom franciát, ezután kipróbáltuk a misszit, ami mindkettőnknek nagyon bejött, olyannyira, hogy ő el is élvezett, amit szerintem nem játszott meg, de ha igen, akkor profi színész, de az önbecsülésemnek ez nagyon jót tett akkor is. Kaptam ezután egy újabb olajos kzi levezetést, ami most is nagyon jól esett. A második menetnek majdnem nem lett vége, de mindent bevetett, hogy sikerüljön, és sikerült is, másodjára is hatalmasat élveztem. Ezután beszélgettünk még egy keveset, majd fájó szívvel, de elkezdtünk búcsúzkodni. Nagyon jól éreztem vele, az időnket teljesen kitöltöttük, nem sürgetett semmivel, de nem szerettem volna visszaélni vendégszeretetével. Távozáskor gyorsan kaptam még két puszit.
  • Elszámolás:

    Semmilyen extrát nem vettem igénybe, de biztos vagyok benne, hogy az extrákat is teljes beleadással vállalta volna. Budapesti átlag összeget hagytam nála, egy pici kerekítéssel. A csokrot előre odaadtam neki, többet szóba se került.
  • Összkép:

    Nagyon boldogan és felszabadultam távoztam tőle, eddigi kalandjaim közül toronymagasan ez volt a legjobb, és remélem tudunk mégtöbbet kihozni egy újabb randiból a későbbiekben. Mindenkinek merem ajánlani, aki tud tisztelni egy hölgyet, és nem csak a száraz szexre vágyik, hanem szeretne többet is (beszélgetés, kávé, stb...)
    Kedves Lara, remélem tudod ki vagyok,
Happy Massage