• Amina

  • Egyeztetés:

    VTR-en próbáltam egyeztetni, de ott nem sikerült, viszont telefonon rögtön elértem, és meg is tudtunk beszélni egy közeli időpontot.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, a parkolás egy közeli pláza parkolójában kényelmesen megoldható. Budapest frekventált része, tömegközlekedéssel és egy rövid sétával is könnyen megközelíthető.
  • Helyszín:

    Luxus társasház portaszolgálattal, annak emeleti lakása. Modern, több szobás, talán több fürdős is? lakás. Törölköző száraz és illatos volt, többfajta tusfürdő, és minden egyéb a tisztálkodáshoz rendelkezésre állt. A szobában tatami és egy fotel volt azt hiszem, valamint egy kis komód és tükör a falon.
  • Lány külseje:

    Ázsiai szépség rendkívűl hosszú fekete hajjal, formás cicikkel, kis termetű normál testalkattal. Egy body szerű ruhában fogadott hatalmas öleléssel. Helyes arc, kacér tekintet
  • Erotikus masszázs:

    A masszázst nem mondanám szakszerűnek, de ettől függetlenül néha igen jólesően is meggyúrta a hátam. Nagyon kacér, sokkal több időt szentelt a vágyak fokozására mint a masszázsra, de ez így volt jól, a megfelelő részben le is írom hogyan.
  • Levezetés:

    Komolyan mondom, ez már az ajtóban elkezdődött. Átölelt, és rámarkolt a farkamra. Verbálisan és mindenhogyan brutálisan izgató. Ahogy beértünk a szobába közölte, h imádja a szexet, és jól megleszünk. Frissítő kínálása után elmentem a fürdőbe, ahova később utánam jött, és mikor végeztem maga mögé "utasított" a tükör előtt, kezeimet hátulról átfűzte a melleire. Itt ment egy kis simi, utána be a szobába. Hasra feküdtem, így kezdett el krémezni, és masszírozni. Folyamatosan a szexről beszélt, közben magát is bekrémezte. Lábtól haladt felfeké, a hátam nagyobb hangsúlyt kapott. Már a mondandója is roppant erotikus volt. Egy idő után fordulásra szólított fel, a cicik kint voltak, de a body még rajta.Ekkor kacéran félrehúzta a body alsó részét, és megmutatta a punciját. Bekrémezte a punciját is, hogy jobban csússzon. Előlről csúszkált rajtam már ruha nélkül, lihegett a fülembe, a puncijával a combomon csúszkált és továbbra is mindenféle erotikus megjegyzéssel fűszerezte a szeánszot. Leért a farkamhoz, lágyan bekapta. Játszadozott vele. Egy jó ideig szopta tempóváltásokkal, majd kicsi szünet, kezével lingamos elemekkel dolgozott. Közben arról beszélt hogyan szereti hármasban, stb. Végül a szájával végzett ki, félig az arcára, félig a szájába mentem, amit pornósan lecsurgatott. Nagyon pornós volt az egész együttlét. A végén letisztogatott, elmentem egy újabb zuhanyra. Mikor kifele kísért arról beszélt mennyire szereti ha kinyalja a barátnője. Az ajtó felé meg is kérdezte, h szeretném látni az említett hölgyet? Én persze hogy ne szerettem volna, így pillanatokon belül elő is hozta a filigrán kolleganőt, akivel bemutattak egy kis lezbi ízelítőt, punci simivel, cici nyalással. Elképesztő! Mondták, h 3- asban is lehet masszázst kérni. Ezt ki kell próbálnom az biztos.
  • Elszámolás:

    Az elején letettem a komódszerűségre. 2 extra van, ebből egyet vettem igénybe, kb az új átlag.
  • Összkép:

    Nagyon lenyűgöző, lehengerlő szexualitás van jelen a "szalonban". Korrekt, kielégítő, ár/érték arányban maximálisan megfelelő. Aminával lehet bármiről beszélgetni, de a végén úgy is valami pajzánság lesz belőle.
Happy Massage