• Leóna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-en jelentkeztem be egy nappal a randi előtt, gyorsan jött a pozitív visszaigazolás. Aznap még felhívtam, szeretem ha beszélek is pár szót a leendő partnerrel elöljáróban, csak VTR-en egyeztetni nekem túl személytelen. A VTR visszaigazolásban nemcsak a pontos címet adja meg, hanem további részleteket is a bejutást illetően.
  • Megközelítés:

    Kocsival mint mindig, parkolni a címtől 100 méterre sikerült. Fizetős, de alacsony tarifájú övezet, a tetthely a Flórián üzletházhoz esik közel. Tömegközlekedést nem figyeltem, szerintem úgy is sima ügy.
  • Helyszín:

    Normális állapotú panelház, a lakás jól karbantartott, kultúrált. Baszoba elég tágas, franciaággyal. Fürdő kicsi, de azért elfértem. Sokféle tusfürdő, szájvíz kis műanyagpoharakkal, törcsi tiszta és illatos. Jahh, és egyedül fogad!
  • Lány külseje:

    Képeknek tökéletesen megfelel, kivéve hogy szőke a haja. Jól áll neki szóval nincs ezzel gond. Magas nő, magassarkúban pont egyforma magasak voltunk (ő viselte a magassarkút, nem én... Kac-kac...) Vékony alkat, hosszú és kecses lábak, formás popsi, és eszméletlen szilikoncickók! Magasságához és alkatához pont passzolnak, a bimbók és különösen a bimbóudvar gyönyörűszép. Többet kellett volna nyalogatnom... A kiírt kornak megfelelő arc, nem ért meglepetés. Nyílt és értelmes tekintet, ápolt fogak. Van néhány tetkója, de nem viszi túlzásba. Az egész lényéből árad az önmagára való igényesség. Egy szexi fekete göncben és necc combfixben várt, ez utóbbi végig rajta maradt a csodás virgácsain.
  • Action:

    Belépést követően két puszi, cipő le, majd a szobában vetkőzés. Fürdő meglátogatása után vissza a baszobába, ahol néhány másodperc ölelkezés után egy brutális csókcsata vette kezdetét. A csaj nem spórol a nyelvével, olyan vehemensen smárol, hogy csak na (úgy vettem észre szereti ha a nyelvét szívogatják). Közben benyálazta az ujjait és úgy kezdte el simogatni a faszom, közben persze vadul csőröztünk. Na mondom akkor én is elindulok turkesztánba, és óvatosan ujjazgattam nedvesedő kelyhét. A textilből kibújva megismerkedtem csodálatos melleivel, markolásztam, simogattam őket , szép pillanatok voltak.

    Ezt követően elém guggolt és elkezdődött egy egészen hihetetlen mélytorkos szopás. Torkozás közben a seggembe kapaszkodott, hogy még jobban be tudja húzni torokra a brokkolit. Rendesen ellen kellett tartanom a lábammal, különben hanyattestem volna. Amikor pedig nem voltam teljesen tövig a torkában, akkor végig a szemembe nézve nyelvelte, köpdöste, babusgatta igencsak felizgult farkam. Révült tekintettel néztem a műsort, nem gyakran kap az ember ilyen minőségű franciát.

    Jeleztem neki, hogy mindenképp a szájába szeretnék élvezni, de előtte kicsit meg is akarom dugni. Rendkívül készségesen azonnal gumit rántott a barátomra, majd még szájába vette kicsit, és elhelyezkedett misszionárius pózban történő akcióhoz (előtte megkérdezte hogyan szeretném). Lábai közé ugrottam, bevezettem a dákót a helyére és nekiálltam pakolni igen szűk és kívánatos pináját. A hanghatások és arckifejezése alapján neki sem volt ellenére a műsor, csókolóztunk és a cickóit gyömöszöltem közben. Amikor a bimbóit szopogattam, Leóna a fülemet nyalogatta. :) Nekem annyira jó volt így, hogy 2x is ki kellett kapnom kardom a hüvelyből, mert fennállt az elélvezés veszélye. Túl sok volt az inger egyszerre. Inkább megkértem forduljon doggy-hoz, úgy már az elsülés kockázata nélkül pumpáltam punettáját. A popsit markoltam, előrenylva a bimbókat simogattam, és csak dugtam és dugtam.

    Mikor úgy éreztem eljött az utolsó felvonás ideje, hanyattvágtam magam, Leóna mellém helyezkedett és nekiállt kirobbantani az orgazmusom. Megszopkodta, nyaldosta és köpködte a golyóimat is, előtte a zacsira szokásom szerint felhúztam a szilikongyűrűt. Aztán nekiállt torkoskodni, gyakorlatilag a torkával megbaszta a farkam. Bocs Leóna, ezt nem tudom másképp leírni. Én a punciját túrtam, a melleit simogattam közben, és tudtam, hogy ebből kurva nagy élvezés lesz. Na és Leóna akkor rátett még egy lapáttal: A mutató és középső ujja közé vette a nyálától csatakos heréimet, a hüvelykujjával pedig elkezdett körözni rajtuk. Közben folyamatos mélytorok természetesen. Éreztem hogy hamarosan spriccelek, kérdeztem szóljak-e előtte, ő pedig csak annyit mondott "nem kell", miközben a torkában volt a nem kis farkam! Elképesztő ez a nő. Ameddig tudtam visszafogtam magam, de tudtam nem nyerhetek, úgyhogy 1-2 perc múlva megadtam magam, és konkrétan a torkába élveztem. Természetesen nem hagyta abba a szopikát, még hosszú percekig szopogatta és torkozgatta az elélvezett farkamat. Teljesen kifacsart...

    Megtakarított, bár alig volt mit ugye, utána kicsit összebújtunk, van benne érzelem rendesen. Szorosan ölelt és puszilgatott. Gyors zuhi, öltözés, rózsák átadása és léc. Az ajtóban még adott néhány szájrapuszit, nagyon cuki volt.
  • Elszámolás:

    Utólag történt. MInden fel van tüntetve az adatlapján, meglepetés senkit nem érhet. Egy extra van a NFVSZL, de nagy butaság is lenne Nála ezt kihagynod.
  • Összkép:

    Végtelenül kedves, vonzó nő, aki pontosan tudja mi kell nekünk. Az élvezetek terén finom kis praktikái vannak, amiktől szexelni Vele különleges élmény lesz számotokra. Mindenkinek szívből ajánlom Leónát! Csók Bébi!
Happy Massage