• EMILI

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettem, Emili egy kolléganője vette fel. 2 nappal előre érdeklődtem és a masszázs előtti napon kértem időpontot - ekkor lehetett leghamarabb egyeztetni, ha jól tudom reggel 9 órától. Amikor épp nem tudták felvenni a telefont, akkor a hangposta kapcsolt, de vissza is csörgettek néhány percen belül, diszkréten egy csörrenés erejéig.
  • Megközelítés:

    Gyalog mentem, a közelben lakom. A telefont kezelő hölgy azt mondta, hogy a ház elé érve hívjam majd fel őket a kapukódért, valamint az emelet- és ajtószámért. Legkésőbb a masszázs előtt másfél órával kértek tőlem megerősítést sms-ben. Miután azt elküldtem, meg is kaptam viszont-sms-ben a fenti adatokat, így végül hívnom se kellett őket. A cím egyébként pontos, a bejáratra ki van írva. Két számlap van a kapuban, az egyik a kaput nyitja, a másikkal talán csörögni lehet. Nem mindegy, melyikbe pötyögjük a kódot.
  • Helyszín:

    Emili a többi masszőztől külön egy saját garzon-lakásban masszíroz, ami már önmagában is egy nyugodtabb légkört teremt. Ez az ő külön kis világa. Praktikus és "energetikai" okai is vannak, hogy saját lakást bérel. A lakás összességében szép, jó állapotú. Belépve kis előtérbe érkezünk, ahonnan jobbra a fürdő, előrefelé pedig az egyterű szoba-konyha nyílik. Fotelekre tudtam lepakolni. A fürdőszoba szerintem megfelelően felszerelt, kb 4-5 fajta tusfürdő található, valamint kézmosó szappan, szájvíz, műanyag poharak. Fürdésre kád áll rendelkezésre, elhúzható harmonika-szerű fallal és tusolóval. A masszázs és a levezetés is masszázspadon történik.
  • Lány külseje:

    A képekről jól átjön a termete, az arca viszont nekem kevésbé kereknek tűnt - lehet, csak mert máshogy hordta a haját. Elmondása szerint sportol, többek között jógázik és ez látszik is rajta. Nagyon egészséges, formás, nőies alakja van, kicsit talán kevésbé vékony mint a képeken. Néhány, nem túl nagy tetoválása is van, és bár annyira nem rajongok a tetoválásokért, engem valahogy nem zavartak különösen. Egy short-ban és egy top-ban fogadott, ha jól emlékszem.
  • Erotikus masszázs:

    Itt először is kitérnék a belsőre:
    Emili nem az az Emili, aki a képeken van. A képeiről azt gondolnád, hogy egy kedves, aranyos, törékeny lány, akire elsősorban Neked kell vigyáznod és aki kedvesen megsimogat, örömet okoz, majd utadra bocsájt. De Ő más. Címszavakban így írnám le: Boszorkány, Őstehetség, spiritualitás, tudás, belső erő, határozottság, megfigyelőkészség, tájékozottság, némi önfejűség, ego (nagy, de talán még egészséges szintű :) ) és mindemellett kedvesség, figyelmesség, törődés, odaadás.
    Ezen a ponton meg kell jegyeznem, hogy amellett, hogy Emili eléggé spirituális beállítottságú, én is fogékony vagyok ilyen területen és ezért talán a beszámolóm is kicsit sajátos lesz, legalábbis ami a kényeztetést érinti.

    Előkészületek:
    A szobába érve leöltöztem, kaptam törülközőt, irány a fürdőszoba, mosdás, majd vissza a szobába. Emili fehérneműben várt rám.

    A masszázs:
    Emili megkérdezte, hogy kétszeri kényeztetést, vagy egyszeri "ESZO"-t kérek. Én a másodikat választottam, majd Ő nyugtázta, hogy "jól választottam". Már ezen meglepődtem, hogy nála létezik "jó" és "rossz" választás :) A masszázs erősségét ő választja meg, elmondása szerint úgy, ahogy az az izomzatod állapotának a legjobban megfelel. Én egy kevésbé erős masszázst kaptam, ami elég rendesen ellazított - bár közben azért fel-felszisszentem, mikor olyan pontokhoz nyúlt a gerincemen. Sokféle masszázst tanult, amiket ötvözött és így hozott létre egy igencsak sajátosnak tűnő, de hatásos technikát. Masszázs közben beszélgettünk, elsősorban testtartásjavításról, valamint az ő változásáról/fejlődéséről. Ha csendben voltam, ő is csendben maradt, ha kérdeztem, akkor pedig nagyon kimerítő válaszokat kaptam tőle. Tudja magáról, hogy sokat fejlődött az elmúlt években. A fotói egyébként 2-3 éve készültek.
    A bugyi végig fent maradt, a melltartó valamikor a masszázs közben került le, mikor épp hason feküdtem. Érinteni a masszázs alatt nem lehetett őt - ennek elsősorban "masszázstechnikai" oka volt. A masszázs után a bugyin és a karokon kívül mindenhol lehetett érinteni. Mivel először elég finoman értem hozzá, volt hogy ő bátorított ebben.
  • Levezetés:

    Amit csinál, azt szavakkal nehéz leírni. Varázsol a kezeivel. Voltam régen tantra-masszőznél és számomra hasonló élmény volt Emili ESZO masszázsa, csak "kicsiben". Fixen 25 percet szán erre a fejezetre - legalábbis a másfél órás alkalom esetén. Simogatott, kényeztetett balról, jobbról, de még fentről is (a mellkasomat). És 25 percen keresztül folyamatosan izgalomban tartott - hullámokban vitt egyre közelebb a végkifejlet felé, végig figyelve rám. Volt olyan érintése, ami 3 másodpercig tartott, de ha 10-ig tartott volna, akkor menten végem lett volna. Ezt mondtam is, neki, mire ő csak annyit mondott, hogy "Tudom". Egyszerűen őrjítő a lány. Voltak 5-10 másodpercek, amikor talán hozzám se ért, csak tekeregtem, fetrengtem a padon és a testem próbálta feldolgozni az ingereket-érzéseket, amiket épp bennem keltett. Elég ügyesen "áramoltatta bennem az energiákat". Mindeközben bátran lehetett érinteni, bár ez akkor számomra valahogy nem adott sokat az élményhez (pedig igen jó alakja van), sokkal többet adott az, amit a kezeivel véghez vitt. Egyszerűen mintha átvette volna az irányítást a testem felett, mintha kicsit bezárt volna a saját univerzumába. És arra vágytam, hogy még hosszan tartson fogva ebben az állapotban. Néha belenéztem a szemeibe, ő visszanézett és akkor úgy éreztem, hogy azok a világ legszebb szemei. Azt éreztem, hogy az övé vagyok és az övé akarok lenni. Aztán időnk végéhez közeledve végül "megkegyelmezett" és egy kisebbfajta halálélményen keresztül kirepített a végtelenbe: A mellkasával rám hajolt, magához húzta, talán szorította is a férfiasságomat és így fejezte be a varázslást.
    "La petite mort" - Kis halál - tudtam meg később tőle, hogy így írják le a franciák az orgazmust.

    Körülbelül 5 perc kellett, hogy magamhoz térjek, talán ezalatt kaptam tőle még egy kisebb fejmasszázst, ami segített az élményeket feldolgozni, lenyugodni. Felültem, közben hozott nekem vizet. Néhány mondatban elmondtam, mit éltem át, mi játszódott le a lelki szemeim előtt, majd hozzátett ő is pár mondatot. Elmentem fürdeni, visszatérve 3-4 percet beszélgettünk még. Megtudtam tőle, hogy kérésre magmegtartással is masszíroz. A csokrot letettem az asztalra.
    Az ajtóban még megöleltük egymást, majd elköszöntünk.
  • Elszámolás:

    Nem tudok extráról.
  • Összkép:

    Úgy gondolom, sajátos az, ahogyan Ő hozzááll a masszázshoz. Nagyon megvan a véleménye a dolgokról, hogy hogyan érdemes valójában masszírozni és mi az, amivel valódi örömöt tud okozni. Elmondása szerint az életben is kifejezetten a saját érzései, megérzései után megy. Nem tantramasszőz és nem is a "bevállalós véglet", de ennek ellenére a technikája és figyelmessége magáért beszél. Talán mondhatom, hogy hivatásból masszíroz. Amellett, hogy határozott, végig figyelmes és érezhetően a legjobb szándékkal adja azt, amit ad. Egy kisebb utazáson viszi keresztül a vendéget - legalábbis számomra ezt az élményt adta. Jól tettem, hogy hozzá mentem és lehetséges, hogy visszatérek még a jövőben.
Happy Massage