• Hannácska

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A randi a beszámolót megelőző másfél hétben történt, csak Hanna szabadsága miatt most van (technikai) lehetőségem itt az oldalon megénekelni az élményt.
    Hannácska már egy ideje bakancslistás volt nálam és végre eljött egy rugalmas nap, amikor időpontot tudtunk egymással egyeztetni. Telefonon hívtam és le is fixáltunk egy kora délutáni időpontot.
    Később ő keresett, hogy meg tudjuk el korábban is oldani, naná, hogy megtudtuk. :)
  • Megközelítés:

    Az egyik legújabb budapesti plázától nem messze, forgalmas utak kereszteződésében lévő lakótelep. Mivel egy kora délutáni időpontban voltam ezért nagyon könnyen találtam parkolóhelyet, konkrétan a ház előtt. Tömegközlekedéssel is nagyon jól megközelíthető, a legközelebbi megálló csak egy pár perc sétára találhatóak. Hibátlan.
  • Helyszín:

    A lakótelep nem nagy szám de a lakás is nagyon szép, igényes állapotban van. Látszik, hogy egy munkahelyről van szó de nagyon jól karbantartott és tiszta kis Kuckó. A szoba nem egy palota de kényelmesen el lehet helyezni a ruhákat és van benne egy használható méretű ágy. Másik szobát nem vettem észre, úgy tűnt egyedül rendel, szóval a diszkréció is adott. A fürdőszoba nagyon szép, a tusfürdőből szinte egy DM-el vetekszik a kínálat. Patika.
  • Lány külseje:

    Szeretem ha a lányok nem árulnak zsákbamacskát és nem gyomorgörcsel kell érkeznem, hogy vajon az alkalmi randi partnerem az első beszélgetés óta nem öregedett e 15 évet és/vagy felszaladt e a rám való várakozás során 30 kg plusz.
    Itt erről nincs szó! A kisasszony mutatja az arcát, rengeteg képből lehet csemegézni és még videó is van plusz ami a képekről “lemaradt” az a végtelen kedvessége és türelme, amivel az ajtóban már fogad.
    A teste ott gömbölyödik ahol kell, a mellei fantasztikusak és azok a szemek… el lehet bennük veszni rendesen. A bőre nagyon puha, élvezet simogatni. Bejövős.
  • Action:

    A kötelező hőmérsékletmérés után, ruha le, sprintelőket megszégyenítő gyorsasággal fürdőbe el.
    Miután letusoltam az út porát magamról már igyekeztem is vissza a hálószobába ahol Hannácska egy nagyon csinos, kétrészes - a női színkód alapján talán mályva színűnek mondott - kétrészes fehérneműben várt. Először még állva ismerkedtünk egymás testével miközben szenvedélyesen csókolóztunk. Gyarló emberként hamar elkezdtem kicsomagolni a gyönyörű melleit mert látnom és mindenképpen éreznem kellett ezt a két műremeket. Eközben ő sem tétlenkedett és az ágyra huppanva, a törülközőt szinte már letépve, vette kezelésbe a farkamat.
    Miután a franciaóra véget ért én is viszonoztam a nyelvleckét majd gumit kérve az ölembe ültettem és mindenféle síkosítás nélkül belecsusszantam. Uraim! Ebben a pózban a látvány fantasztikus! Csókolhatod az izgató száját, kedvedre foglalkozhatsz az ikrekkel, és láthatod mindeközben, hogy hogyan mozog ez a gyönyörű lány rajtad. De mivel nem a lusták táborát képviselem ezért hamar átvettem a kezdeményezést és misszibe majd kutyába fordultunk. A hangja is megjött rendesen és szinte egyszerre értünk a csúcsra. (Elhittem…)
    Az egész együttlét alatt kereste és leste a kívánságaim, együttműködő volt és mindent megtett, hogy emlékezetes legyen a szeánsz. Az lett.
  • Elszámolás:

    Az elszámolás végtelenül korrekt, ami a telefonban elhangzik az a helyszínen sem változik. A jelenlegi Budai átlag felső határa, igaz még a rezsicsökkentés kivezetése előtti szint. ;)
    Jó szokásomhoz híven az elején rendeztem, diszkréten.
  • Összkép:

    Hannácska nem ma kezdte ezt a szakmát. Az időpontok kiadása és a egész randi megszervezése logisztikusokat megszégyenítő hatékonysággal zajlik.A környezet kulturált és igényes, Hannácska pedig egy bombanő. Ajánlom minden értelmes kollégának aki tudja a jó társaságot és a kellemes együtlétet értékelni.
Happy Massage