• KARINA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már régebben nézegettem és a legutóbb amikor masszásra vágytam és a környéken voltam rácsörögtem. Egyből felvette és sikerült is egy nagyon közeli időpontot megbeszélnünk. Telefonon kedves, minden részletet elmondott.
  • Megközelítés:

    A cím a Puskás és a Papp László aréna mögött egy csöndes kis utcában. Parkolás fizetős, de hely is van. Ha valaki tömegközlekedéssel jönne akkor metró, villamos, troli is van. Szóval szerintem nagyon jó helyen van.
  • Helyszín:

    Az épület nem túl régen épült, még viszonylag újnak mondható. Alacsony emeleti szalon, kellemes félhomály, pompás illat. Egy nagyobb szobában voltunk ahol van masszáspad és tatami is. Tataminál tükör. Szobainas a ruháknak, fürdőben rend, tisztaság, minden kellék adott a tisztálkodáshoz, melyekből bőséges a választék, tisztaság mindenütt, szóval tökéletes.
  • Lány külseje:

    Képeinek megfelelő hölgy fogadott melltartó-bugyi kombóban. Nem alacsony, de ez az adatlapból is kiderül. Nagyon, csinos, nagyon helyes, közvetlen, cserfes hölgy ami segíti az egymásra hangolódást. Nem törékeny, pont ott és pont annyira kerek amennyire kell, nagyon szép telt cicik, kemény popsi, feszes combok, nagyon jól néz ki, szóval semmi csalódás!
  • Erotikus masszázs:

    Masszás nem sok volt, maximum annyi, hogy egy kicsit Én simogattam a hátát a lábát, minden IS pihenésképpen, majd legközelebb talán bepótoljuk
  • Levezetés:

    Ez egy másfél órás minden bele volt (persze a megadott keretek között), nem volt pihenés. Belépéskor kedvesen üdvözöl, be a szobába, nemsokára már elcsattanak az első nyelves csókok. Elmentem fürödni, alapos fürdés majd vissza. Ott folytatjuk ahol abbahagytuk, csókok, majd ledőlünk a tatamira, itt végig csókolom, sikerült kitapasztalnom az erogén zónáit, amivel ha jól láttam sikerült felhúzni alaposan a jó értelemben, a cicikkel játszadozom, csókolgatom, sokáig, amit jól fogad, majd lentebb megyek és a kicsit körbe csókolás után megérkezem a szépen borotvált sima puncira. Itt hosszasan elidőzök, finom-illatos, nincs is kedve tovább állni, hosszasan kényeztetem nyelvvel, néha egy kicsit kézzel is besegítek, figyelve a visszajelzésekre, reakciókra, néha feljövök és nyelves csókokat váltunk majd vissza. Ez így megy egy darabig, Karina legnagyobb megelégedésére is, sikerül is többször célt érnem.
    Azt követően én kerülök sorra, mondja, hogy most Ő jönne, visszakapok mindent, helyezzem magam kényelembe, hátamra fektet, csókokkal indít majd szép lassan lentebb veszi az irányt, de elidőzik a mellkasomon is, nem siet. Majd megérkezik lentre és kezelésbe veszi a velem egykorút, először finom körbe nyalva, csókolva, majd egyre hevesebben, hol kicsit, hol mélyebben bekapva, néha feljön és újra csókolózunk, vagy van amkor a frenetikus és tökéletes cicik közé veszi és úgy játszik vele. Mindent belead, nem cél a minél hamarabbi kivégzés hanem az, hogy neked jó legyen, minél jobban élvezd a dolgot. Azonban ezt nem lehet sokáig bírni és egyszer csak hatalmasat robbanok a szájába, nem veszi ki egyből hanem szépen levezet, majd amikor már valamennyire megnyugszom akkor kiszalad.
    Majd pár perc múlva minden kezdőik elölről, gyakorlatilag a fentieket csináltuk másfél órán keresztül, hol én kényeztettem, hol ő szedett szét, valami hihetetlen amit ki tud hozni belőled Karina...
  • Elszámolás:

    Mint telefonon megbeszéltük, a helyszínen sem változott, nem volt külön extra, a végén rendeztük a dolgot. Teljes mértékben megérte a nála eltöltött idő.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam és valószínűleg nem utoljára voltam Karinánál. Teljesen kifacsart, semmi hiányérzetem nem támad, barátnő feling maximálisan. Karina nagyon odaadó és kedves lány olyan aki nem nyűgnek fogja fel, minden megtesz, hogy a vendégnek minél jobb legyen!
Happy Massage