• Szófia

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egy hétköznap munka után spontan hívtam fel a leányzó, mert szó szerint tele volt már a ***** a melóval természetesen. Szerencsémre egy félórára meg befértem hozzá.
  • Megközelítés:

    Autóval a megadott címre a GPS gond nélkül elvitt s 17kor parkoló hely is volt még bőven. Lévén egy un. lakoparkban rendel a kisasszony.
  • Helyszín:

    A helyszínt nem nagyon vettem szemügyre de talán 2 háló lehet s belépéskor az ember rögtön a napali/konyhába érkezik.
    Amennyire megtudtam állapítani rend és tisztaság volt.
  • Lány külseje:

    Amikor meglattam azt hittem elajulok. Magam sem vagyok a magyar átlag felett de ő még hozzám képest ist alacsony, vékony s egy törékeny virágszál.
    Az arc kitakarástól sem kell félni, nagyon helyes leány.
    Szinte már kínosan is éreztem magam 40eskent hogy gyermekek megrontoja vagyok annyira kis fiatalka.
  • Action:

    Szerencsémre jól lereagalta első döbbenetem, s már zavart is a tusoló alá ahol a bűntudatot nagyon gyorsan felváltotta az agyamon elhatalmasodó tesztoszteron amitől annyira kanosan léptem be a tett helyszínere mint meg soha.
    Azt sem fogtam fel, mikor eldaralta a lehetőségeket.
    Bevallom nem nagyon "udvaroltam" s miután kérdezte hogy/mivel szeretném kezdeni, meg is kértem hogy ott ahogy állok essen is neki a a Natur franciázasnak.
    Nem mondanám, hogy túl technikásan csinálta volna vagy hogy úgy szívot/szorította az ajkaival a makkomat mint egy ETA porszívó de neki már a látványa elég volt is, hogy felrobbanjon a férfi ember agya.
    Alig vártam, hogy a farkamat beerőltessem abba hamvas tinédzser punciba.
    Nem is kellet erre sokat várnom mert elég gyorsan beton keményre dolgozott engem és már vette is elő a gumit s helyezte magát kutya pózban az ágyon miközben én továbbra is csak "álltam" ott mint a cővek.
    Sajat bevallása szerint ő így szereti igazán. Gondolom ez az "űzleti" s nem romantikus póz amitől ha lehet még jobban egy vén perverznek éreztem magam de ez vegűl csak jobban korbacsolta bennem a gondtalan erkölcstelen elvezetett.
    Rámarkoltam a darázs derekára amit szinte átértem a két tenyeremmel, majd nagy levegő vétel után kényszerítve magam, hogy lassan szinte tantrikus lasúsaggal ki-be járassam benne a ferfiassagomat hogy azt a 2 percet legalább 5ig húzzam már ki.
    Mindeközben beletúrtam a hajába, s csak faltam a tekintettemmel a látvány ahogy ezt a kis törékeny tüneményt egyre jobban s mélyebben szúrom fel a farkamra.
    Miután elélveztem sem tuttam abba hagyni az ütemes mozgást annyira kívántam a testét.
    Ui. Szofi utólag is bocsánat ha valahol Alpár módon fogalmaztam, de kihoztad belöllem 20 év után újra a férfi állatot s ez olyan volt mint egy agymosas.
    Arra a 20-30 percre a világ minden baját elfelejtettem. Köszönöm.
  • Elszámolás:

    A Natur francia extra de nem vitt rá a lélek, hogy ennyivel beirjem pedig gondolkoztam rajta.
    Nekem korrekt volt ár érték arányban.
  • Összkép:

    Egyenes. Lényegre törő. Abszolút elégedett voltam. A natúr franciát végig felejanlotta de semmiért sem hagytam volna ki a látványt ahogy pucsít előttem s én meg igyekszem betuszkolni a szűk puncijaba a farkamat.
Happy Massage