• Nykol

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon értem el, elsőre felvette és meg is beszéltük a találkozót aznap délutánra.
  • Megközelítés:

    BKV-val és autóval is könnyű megközelíteni. Könnyű megtalálni a házat. Nem kell kapucsengőzni, hanem kijön beengedni.
  • Helyszín:

    A célnak abszolút megfelelő kis lakás. A fürdőszoba rendben van, van többféle tusfürdő, kifogástalan törölközőt kaptam :) Egy franciaágyon történnek az események, szintén abszolút megfelel.
  • Lány külseje:

    Képekhez képest most vékonyabb és bizony öregebb is (ahogy más beszámolók is említették már). Az arca helyes, kedves, a teste szexi, a szilikonmellek rendkívül formásak. Mindenesetre a képek alapján (és a kiírt kor alapján) kicsit másra számítottam, ez összességében enyhe csalódás volt.
  • Action:

    Utcai ruhában jött ki beengedni, majd az időjárás megbeszélése és az anyagiak rendezése után elvonultam egy gyors tisztálkodásra. Mire kijöttem a fürdőszobából, már meztelenül várva feküdt az ágyon. Melléheveredtem és egymás simogatásával kezdtünk bemelegedni a helyzetbe (főleg én, kellett egy kis idő mire feloldódtam, de Nykol személyisége segített). A kiírás alapján nem vállal csókot, de a telefonban azt mondta, hogy az is mehet - szájrapuszi lett a dologból, nyelves csók nem volt. Gondolom nem voltam elég szimpatikus, a kor után ez volt a második kisebb csalódás. De azért jó volt a szép száját puszilgatni, úgyhogy összességében túl nagy panaszra nincs okom :)

    Kisvártatva megkért, hogy helyezkedjek kényelembe, és elkezdett szájjal kényeztetni. Úgy fordult, hogy közben a teste elérhető legyen a kezem számára - ezt ki is használtam, simogattam ahol értem. Franciája nagyon jó, elég hamar tempósra veszi a figurát, kézzel és szájjal egyaránt dolgozik (kézzel kicsit sokat is az én ízlésemhez képest), egy-két perc után kérnem is kellett, hogy lassítson egy kicsit. Ez után még jobb lett a dolog, a golyókat sem hagyta ki. Mikor éreztem, hogy már így sem bírnám sokáig cseréltünk és én kényeztettem őt szájjal. Visszafogott sóhalyokig jutottam, ami nagyon szexi volt, mindenképp plusz pont, hogy nem játsza túl. Nagyjából öt perc után javasolta, hogy húzzunk gumit. Meglepően nehezen sikerült ez a művelet még közös erővel is :D talán lehetne egy számmal nagyobb az óvszer. Mindenesetre a lelkesedés nem múlt el, misszionáriusban toltuk le az első menetet. Jó érzés volt a helyes kis testében ki-be járni, közben a ciciket is sűrűn simogattam, csókolgattam. Talán egy kicsit ő is élvezte, néha bíztatott is.

    Az első menet után pihenésképp egymás mellett feküdve beszélgettünk egy kicsit, közben voltak simogatások mindkét részről, hogy a hangulat megmaradjon. Jól lehet vele beszélgetni, főleg ha valaki nincs ilyenkor annyira zavarban, mint én. Amikor már érezte, hogy készen állok, újra elkezdte az első körhöz hasonló francia ténykedését, most egy kicsit hamarabb húztuk is már a gumit és beleült. Ez a pózt szintén élveztem, először ő mozgott nagyon ügyesen, majd csak rámhajolt és onnantól én adtam a tempót alulról. Végül doggy-ba fordultunk (talán ezt élvezte a legjobban), így lett vége. Még gyorsan elmentem egy zuhanyra és szép napot kívántuk egymásnak.
  • Elszámolás:

    Extrát nem vettem igénybe.
  • Összkép:

    Összességében két kisebb csalódás ért (szignifikánsan öregebb, nem volt nyelves csók), illetve lelkessége és kedvessége ellenére is eléggé érződött rajta a szolgáltatás jelleg - de azért nem mondhatom, hogy rosszul éreztem magam. Egyszer érdemes volt kipróbálni, de vissza nem fogok térni.
Happy Massage