• Lia

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Itt a beszámolókon láttam a hírdetését, telefonon hívtam, első próbálkozásom sikerrel járt, pár csöngés után felvette. Nagyon kedves hangja van, könnyen ment az egyeztetés. Másnapra kértem és kaptam is időpontot. Megkaptam a címet, annyi volt a kérés, hogy ha ott vagyok, csörögjek megint (nem kellett megerősítenem x órával korábban, hogy jövök).
  • Megközelítés:

    A helyszín könnyen megközelíthető, Buda egyik kiemelt helye. Parkolni nem könnyű, mert viszonylag központi hely, de általában lehet találni egy-két szabad helyet. A közelben vagy egy olyan élelmiszerlánc is, ahol ott lehet hagyni a kocsit. A cím pontos, a google maps viszont nem... figyelni kell, ha az alapján megy az ember, mert simán el lehet sétálni a cím mellett.
  • Helyszín:

    A lakás patyolattiszta, tökéletes kis apartman, új építésű társasházban. Fürdőszoba szép tiszta és tágas, higiénia maximális. Van rendes kilépó és zuhagyfüggöny, kád szélén kb. 3 tusfürdő. A törölköző jó nagy és rendesen szívja a vizet. Baszoba hangulatos, van oldalt jó nagy tükör is, ahol követni lehet az eseményeket. Ágy kényelmes, rendes nagy franciaágy.
  • Lány külseje:

    Lia a képeknek teljes mértékben megfelel, formás teste, szép arca van. Szája feltöltött, melle gyönyörű, nagy, tökéletesen illik a testéhez. Termete formás, talán kicsit magasabbnak képzeltem el a képek alapján, de többnyire fekve volt, úgyhogy lehet azért nem tűnt annyira magasnak.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs technikája jó, érezni, hogy régóta csinálja és szereti is csinálni. Nyilván nem egy sportmasszőr, de nagyon kellemes és megfelelő erőkifejtéssel maszíroza be a testembe a krémet. A forgatókönyv az, hogy a tusolás után Lia bent vár már a franciaágyon, háton fekve, kéri, hogy feküdjek mellé. Hasra fordulva kezdődik a program, finoman végigmaszírozza a teljes testemet, elegendő időt hagyva minden testrésznek. Kezei kellemes erősséggel maszírozzák a hátamat, karomat, lábamat, közben halk relaxációs zene szól. Nagyon hangulatos. Mikor minden át lett maszírozva a hátsó részen, akkor lehet megfordulni és elől is van egy kis masszázs, de itt már inkább a levezetésre koncentrálódik minden.
  • Levezetés:

    Alap kényeztetés a kézi levezetés, extraként kérhető natúr francia, illetve kölcsönös francia. Én natúr franciát kértem, Lia technikája tökéletes, élvezettel veszi szájába a szerszámot és profi módon képes játszani vele a szájában, illetve a szájáva. Pont annyit segít rá kézzel, amennyit szükséges. Elég nehéz bírni, hogy az ember ne csattanjon el hamar, de hát azért is megyünk oda, hogy a végén kicsattanóan jól érezzük magunkat. Én így is tettem, pár perc után megadva magamat kilöveltem mindent, ami bennem volt. Nagyon kellemes volt mind a masszázs, mind a levezetés. Nagyon jó volt, hogy utána nem kellett rögtön felpattanni és indulni, hanem kellemesen el lehetett még Liával bszélgetni, mellette fekve az ágyon. Diszkréten jelzi, mikor már az idő éppen hogy elfogyott és lehet menni újra tusolni.
  • Elszámolás:

    Telefonon mindent elmondott, ahogy korábban is írtam, két extra van, natur francia és kölcsönös francia. Természetesen ha naturba szeretnéd a kölcsönös franciát, akkor az két extra. Más extra nincs, vagy nekem nem említette. Teljesen korrektül megy az elszámolás, a végén, indulás előtt letettem az asztalra a pontos összeget. Kedves elköszönés, puszi és távozás.
  • Összkép:

    Abszolút jó és kellemes érzésekkel távoztam, tökéletes egy órát töltöttem Liával. Amit vállal, azt profi módon csinálja. Szívesen megyek vissza valamikor a közeljövőben.
Happy Massage