• Kamilla

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    4 nappal korábban VTR-en jelentkeztem be. 1 órán belül visszaigazolta az időpontom. Gördülékenyen menetek a dolgok.
  • Megközelítés:

    Villamossal közelítetem meg a helyszínt. Legközelebbi megállótól pár perc séta. Pontos cím VTR-nél ki volt írva. Csupán a háztömb kérdéses. A-D-ig vannak megjelölve az épületszárnyak ugyanazon a címen. A dohánybolt felöli oldal a nyerő. Nekem szerencsére egyből jó ajtót sikerült kiválaszni telefonálás előtt, így nem kellett átsétálni a túloldalra.
  • Helyszín:

    Új építésű lakás. Lifttel mentem fel a telefonban megadott emeletre. Többedmagával együtt hirdetnek. Érkezésemkor Kamilla fogadott egyedül az ajtó mögé bújva. Előtérbe cipő le. A baszobába egy székre rakhattam rá a többi ruhámat. Tisztaság mindenfele. A fehér beltér és bútorok miatt, világosság üdítette fel félhomályhoz szokott szemeim. Mozi élmény+++. Kényelmes franciaágy, zuhanyzóban többféle tusfürdő, szájvíz és tiszta törölközők kihelyezve. Csak az első élvezés után vettem észre, hogy amúgy van tükör is felszerelve a szekrénysorra.
  • Lány külseje:

    Mitagadás Kamilla ügyesen vonja magára a tekintet. Képek egész jól visszaadják csodálatos alakját. Fehér melltartó-bugyi kombóban fogadott, szép nagy mosollyal az arcán. Összegezve: Ápolt fehér fogak, finom tapintású barna bőr, melltartóból kibuggyani igyekvő mértes keblek és feszes szép formájú popsi. Dögös, úgy ahogy van. Ugyanakkor nem csak külsejével, de közvetlenségével és kedvességével egyaránt igyekezett elkápráztatni.
  • Action:

    Ágyon tálalta magát vendéglátóm, közeledésem melltartó levétellel és a mellkason csókolgatásával üdvözölte. Délfelé vette az irányt, az ekkora már félkeményre ágaskodó farkamra gyorsan rá cuppantott finom ajkaival. Franciázás közben érzékien simogatta, markolászta a golyóimat. Közben elkezdtem a szexi fenekét és melleit markolászni. Kapom a megjegyezést egy rövid szünet erejéig, hogy a tiédet jó mélytorokra venni. Ennél szebb bókot kívánni sem tudtam volna.

    Viszonoztam kedvességét és cserére invitáltam. Kamilla hátára feküdt és az ég felé meredő bimbóinak szívogatásával tettem emlékezetesebbé együttlétünk. Szerencsére nem a túl érzékeny kategóriába esik, így kedvemre tevékenykedhetem. Közben néhány csókot váltottunk és innen lefele haladva tértem rá puncijának kényeztetésére.

    Kevésbé gyakori hirdetők egyike, aki nem ódzkodott az ujjazástól. Éltem a lehetőséggel és a nyelvtechnikám az egyik ujjam bedugásával fokoztam. Külön élmény tapintani, ahogy puncija reagál az izgatásra. Kamilla eleinte még mosolyogva nézett a szemembe és melleinek markolászásával figyelte, amit csinálok, aztán fokozatosan átadta magát az érzésnek. Fejét hátrahajtva, hajamat cirógatva kezdett egy nedvesebb lenni, az ujjazásomba pedig bele-bele mozgott csípőjével, tudatva velem a számára élvezetes tempót. A végére már egészen bele élte magát és húzott magához egyre jobban. Az arcom a puncinedvével volt beterítve.

    *Itt bajba vagyok a sorrend felidézésével. Nem tudok pontosan visszaemlékezni, hogy a puncinyalás előtt vagy után volt az a pont, ahol épp a mellei közé vette a farkamat vagy az mellek arcba temetése után. Annyi biztos, hogy volt. Talán előtte lehetett, mert Kamilla még a hátán feküdt. Masszaolajjal bekente a közét így kellemesen elakadás nélkül tudtam csúsztatni az ezredest. Összeszorítva őket pont átölelte a nemesebbik szervemet. Amikor épp kikandikáltam közülük, nyelvének hegyével igyekezett érinteni makkomat.

    Vissza az eredeti szálhoz. Nyalakodás után még kértem némi cicit az arcomba temetve, amit ismét franciaóra követett. A hátamon fekve kaptam a gyönyört. Külön kértem, hogy legyen érzéki, ne pedig gépies darálás, amit a „legyünk túl hamar rajta” hirdetőknél tapasztaltam. Kamilla tudja mi a dörgés. Puha meleg ajkaival ölelte körül a velem egykorút. Zacsikra is kitért közben. Szóba került a gátizgatás téma amit vendéglátóm ajánlott fel. Nem vettem még igénybe korábban ezt a lehetőséget. Magamon tudom, hogy jól esett, amikor csináltam, de partnerrel még nem próbáltam. Itt a bőség zavara lett úrrá rajtam. Hirtelen azt sem tudtam melyik irányba folytassuk.

    Ott volt lehetőségnek az NFVSZ, a mellek közé élvezés, a gátizgatás és persze az aktust is fenn tartottam. Végül a kíváncsiság nyert és a gátizgatást választottam. Kamilla azért hozzáfűzte nagyon előre látóan, hogy jó, de ez ki fog végezni engem. Belekezdtünk és éreztem, hogy ez túl jó lesz, túl korán. Még élvezni akartam partneremet. Megálljt parancsoltam és gumi húzást kértem. Lovaglópózba váltva csodálhattam Kamillát teljes valójában. Ügyesen mozogva teljesen beleült. Vágykeltő pillantások vetve rám, a ciciket markolászva adtam át magam az élvezetnek. Így ért véget az első menet.

    1 órás programba nekem ennyi bővel elég szokott lenni. Másodjára nehezebben jutok el a csúcsra ezért nem is szoktam forszírozni, hogy próbáljuk meg, mert általában több időre van szükség a befejezéshez. Kamilla addig győzött, hogy próbáljuk meg. Engednem kellett a csábításnak. Szavait idézve. Nem szerette volna, hogy véletlenül kielégületlenül távozzak.

    Csak rátértünk újra a gátizgatásra. Masszázsolajjal bekente a műveleti területet és csodálatos kéz technikával vigyázba állított. Ideális erősség, intenzítás, érzékiség. Nagyon érti a dolgát vendéglátóm. Egyik kezével a farkamat verte, másikkal a golyókat és a gátat masszírozta. A golyókat úgy préselte, gyömöszölte felfelé a sikamlós kezével, mint aki sportot űzne abból, hogy minden cseppjét kifacsarja annak, ami megmaradt. Ahogy kezdtem a csúcs felé közeledni, Kamilla nyelvének hegyével cirógatta a makkomat. Nehéz szavakkal leírni, amit átéltem. Nem csak simán eldurrantam, az egész testem beleremegett az orgazmusba. Magatehetetlenül hánykolódtam az ágyon, amíg tartott a hatás.

    Fogalmam sincs honnan tanulta Kamilla mindezt. Nem kérdeztem tőle. Percekkel később, amikor megindultam zuhanyzóba felé úgy szédelegtem, mint aki spicces. Idő kellett hozzá, hogy összekaparjam magam. Nos ha van olyan kifejezés hogy „rommá kefélni”, akkor erre nyugodtan lehet a „rommá verte” jelzőt használni.

    Zuhanyzóban kifele jövet hallottam, hogy az egyik lakótárs megérkezett (Szófia). Köszöntem neki is, majd felöltözés után bemutatkoztunk egymásnak. Pici, aranyos lány. Váltottunk néhány mondatot, mielőtt távoztam.
  • Elszámolás:

    Az oldalon megadott 1 órás programnak megfelelő csokrot adtam át. Általam választott extra a csók volt. VTR miatt ez is alapnak számított. Ezen felüli extra +5 rózsaszál lett volna. NFVSZ opcionális volt számomra, de végül nem úgy adta ki, hogy igénybe vegyem.
  • Összkép:

    Készséges partnerem volt mindenben. Jól le tudta követni a csapongó, improvizálós, ahogy esik, úgy puffan ötleteimet. Nem gondoltam volna, hogy ennyi év után még tudok újat tanulni a saját testemmel kapcsolatban. A második élvezés rávilágított, hogy tévedtem. Tudja, mitől dögli a légy annyi szent.
Happy Massage