• Nicol

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon jelentkeztem be másfél órával korábban. Szuperszoprán hangú barátnőjével beszéltem, aki Nicolnak adta ki magát, de nagyon más a hangjuk. Korrekt tájékoztatást és ismerős címet kaptam.
  • Megközelítés:

    Az uszodakörnyéki, új építésű, legendás lakópark újabb tömbje. Villamoshegyekkel érhető el, busz is van, ahonnan 3-4 percet kell rászánni a gyalogos megközelítésre. A parkolási helyzet már-már belvárosi állapotokat idéz.
  • Helyszín:

    Lifttel közelítettem, de lépcsőn sem lett volna közepesnél nagyobb kihívás. Aztán kétszer jobbra, kis séta, és kopp-kopp.
    Minden újszerű, higiénikus, jól felszerelt. A szoba az én ízlésemhez kicsit sötét, de kérésemre elegendő fényt kaptam.
  • Lány külseje:

    Sportos alkat. A sportág nem ritmikus sportgimnasztika, de nem is súlylökés. Bár nem darázsderekú, túlsúly helyett fejlett izomzattal és ennek megfelelő alkattal rendelkezik. A cicijei tetszettek a legjobban. Bejött rövid haja is. Arcát kifejezetten szépnek találtam, de hát van arcos képe, nem zsákbamacska.
    Valóban nem dohányzik. Kedves, együttműködő, vendégcentrikus. Határozott, de irányítható. Higiéniája kifogástalan.
  • Action:

    Úgy rémlik, hogy fekete, bikini típusú fehérneműben fogadott. Mire a fürdőből kiléptem, megszabadult tőle.
    Rákérdeztem a csókra, nem csókolózik. Ezért ölelkezés közben csak a nyakát puszilgattam. Popsisimizés és cicisomázás után hanyatt helyezkedett. Keblei után punciját kényeztettem. A nedvesedésből és a finom izomrángásokból ítélve sikerült bemelegítenem. Ennek ellenére az volt a benyomásom, hogy nem járok elég közel az elélveztetéséhez. Besegítettem egy, majd két ujjammal is. A kettőt inkább csak tűrte, mint élvezte. Utóbb meg is kért, hogy ha még ujjaznám, akkor gumival tegyem. Gondolván, hogy nem kedvence – vagy én nem találtam el a metódust –, nem próbáltam többet.
    Nicol felajánlotta a cserét, de inkább gumit kértem. Kérdezte is, hogy vajon nem szeretem a franciát? Dehogynem, feleltem, a második körben ki is fogom próbálni. Az elsőben azonban dugni akartam. Nem volt akadálya. Mint kés a vajba csusszantam be, rögtön a kéjbarlang mélyére hatolva. Nagyon jól éreztem magam Nicolban és Nicolon, nem is támadt kedvem pózt váltani. Utólag már kicsit sajnálom, hogy nem lovagoltattam, mert tényleg szép cickói vannak, de annyira jól esett papásmamásban, hogy maradtam végig. Ismét nyakát csókolgatva élveztem el. Hagyott lenyugodni, majd gondosan és odaadóan segédkezett higiéniám helyreállításában. Abszolút vendégnek érezhettem magam. Frissítőt is hozott nekem, az is jól esett.
    Aztán cicijeit simogatva beszélgettünk. Főleg a sportról, közös sportágunkról. Persze nagy volt a kontraszt, mert ő profi bennfentes, én meg csak dilettáns amatőrként ugatom. Mégis, kellemes közös téma volt.
    Aztán kipróbáltam, hogy kényeztet Nicol. Túlzás nélkül mondhatom, hogy remek technikával és lelkes odaadással. Nem az ő hibája volt, hogy nem sikerült második menetre alkalmas állapotba hoznia, alapvetően egylövetű vagyok. Francia technikáját azonban így is élveztem, csak nem el. Bátran ajánlom kipróbálásra mindenkinek.
    A frissítő tus és pár kedves búcsúszó után belevetettem magam a kánikula fojtogató ölelésébe.
  • Elszámolás:

    Kérésére érkezéskor egyetlen szál virágot helyeztem el egy bútordarabon.
  • Összkép:

    Kellemes randi volt. Alkalomadtán szívesen megismétlem majd.
Happy Massage