• Petra

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Petra már nem volt ismeretlen számomra, s mivel váratlanul limitált szabadidőhöz jutottam, és kedvenceim közül hozzám ő van a legközelebb, rácsörögtem. Szerencsém volt, egy órán belül tudott fogadni, úgyhogy heuréka! Kisvártatva elindultam otthonról, pont jött a busz, felpattantam, mentem 2 megállót, majd egy kis séta.
  • Megközelítés:

    Petra rendelője a Várhegy tövében, annak is a Széll K. Tér felöli oldalában van. Mivel jómagam is a Vár alatt, csak annak másik végén lakom, most nem vállaltam a végig sétát a kánikula miatt. Mint írtam, közel a Széll K. Tér, ezért a metrótól kezdve, villamos, autóbusz, fogaskerekű és egyéb alternatív megoldások szóba jöhetnek. Autóval biztos találni a közelben parkolót, ez nem lehet gond. A cím egyértelmű, egyéb koordinátákat Petra a helyszínen megadja.
  • Helyszín:

    Csendes budai környék, régebbi, jó állapotú és a közelmúltban épült házakkal vegyesen. Egy biztos, a bejutásnál a diszkréció 100%-os, ezt sokéves tapasztalatból mondom. A kapun belépve mész kb. 15 métert és egy minimális lépcsőzés után az ajtónál találod magad. Szép állapotú, igényes lakás, tágas előszobából nyílnak a többi helységek. A lakás egész területét nem jártam be, ezért csak azokról, ami a látogatásommal kapcsolatos területek. A fürdő egy csoda, főleg a nagy átlaghoz képest, ahol az oldalon eddig eltöltött időszakban jártam. Egy szó: Pazar! Már itt szembetűnő Petra igényessége magával és vendégeivel szemben. Nem részletezem, legközelebb, lehet, hogy csak zuhanyozni megyek Petrához. Ennek részleteit persze ki kell dolgozni még. A kezelő a bejárattól balra, tágas, körben tükrökkel(ami később sok örömet okoz a kiváncsi szemeknek), kisebb bútordarabok az egyebeknek, szobainas és a lényeg, egy jó nagy stabil masszázspad. Diszkrét fény, de azért látsz rendesen és vérpezsdítő Salsa zene, Petra kedvence, meg már az enyém is.
  • Lány külseje:

    Megnézted a képeket? Petra képei hűen tükrözik, milyen lánnyal talizhatsz. Vagy mégsem? Mielőtt mindenkiben megfagyna a vér, közlök egy jó hírt. Petra egy baromi jó csajszi! Egy igazi filigrán bombázó, aki szerintem ruha nélkül néz ki a legjobban. Imádom az ilyen típusú nőket. Magasságához arányosan karcsú, szép arcú, fekete hajú, mélybarna szemű, kerek, brazilos popsi, selymes bőr, tenyérbeillő cickók, szép zárt punci, puszilgatni való végtagok. Már első alkalommal is bejött nekem, de most, hogy már egy kicsit jobban ismerem, egyénisége is csak dob egyet, rajongásom irányába. És ahogy táncol, az ész veszejtő egy látvány.
  • Erotikus masszázs:

    Petra jól masszíroz, ezt már a múltkor is megtapasztaltam, a mostani randink végére esett, legalább olyan jó hatékonysággal tokától-bokáig olaj segítségével, kb. 20 percig, mert sajnos ,,kicsengettek". Szerintem ennek részletei feltételezem nem sok olvasót érdekel, szóval megkímélem őket.
  • Levezetés:

    Írhatnám nyálasan, kidomborítva Petra azonnali szexuális vonzalmát irántam, dicsérhetném férfiasságom, amitől vendéglátóm elalélt és a következő másfél órát felajánlotta grátisz. Szóval inkább tájékoztatom a kedves olvasót, nem túl hosszan, hogyan is ütöttük el az időt csodálatos alkalmi partneremmel Petrával. Mikor beléptem puszi-puszi. Petra 1 órát ajánlott, mivel még picit repedtek a tüszők. Lehet paráználkodni, csak hogy tudjak róla. Attól kezdve már tudtam. Fürdésből visszatérve Petrán már csak egy tanga volt, rajtam még az sem. Aranyos volt, ő is levette, átöleltem, nem lett libabőrös, ez már egy jó kezdet. Lehet, hogy Petra már a masszpadra képzelt, de szerencsére nem így történt. Benyomta a zenét, persze salsa. Ja, azt nem is mondtam, hogy Petra profi salsa táncos. Bizony. A következő percekben tartott nekem egy olyan bemutatót, hogy csak ott álltam a padnak nekidőlve, úgy letaglózott a látvány. Egy iszonyatosan jó csaj meztelenül olyanokat teker, csavar, stb. magán, hogy nekem ez már előjátéknak is kiváló volt. A tükör minden oldalról közvetíttette a látványt, még most is elönt a forróság, amikor ezt írom. Felém táncolt elölről, majd hátulról kicsit rám tolatott..... El tudod képzelni? Petra imád táncolni és baromira tud is. Aztán egyszer csak újra szemből, testünk összeér, ő meg csak csúszik lefelé. Igen, eltaláltad! Pont a makkosig, amit szép finoman magának akar. Olyan franciát prezentál, hogy hallom az angyalok szárnysuhogásait a fülemben. És mindez élő adásban, több szögből is. Naná, hogy sasolok! Formás, izgató teste csak dob egy lapáttal a látványon. Néha hátra feszítem magam, csavarintok egyet a csípömön a zene hatására. Petra megdug a szájával, én meg hagyom. Néha kienged, körbe nyalogat, zacsi is szeretve van, a makkost imádja, én meg a száját. De, hoppá, érzem, hogy lassan végem, ezért szünetet kérek és kapok. Kortyolok némi folyadékot, majd Petrának felajánlok egy kis maszatolást a lehetőségeken belül. Nincs ellenére, felfekszik és felkínálja kívánatos testét. Finoman érintem, simogatom, hálásan mosolyog, néha egy puszi ide-oda. Mivel nyelv most szájban marad, újammal próbálom jobb kedvre deríteni. Kicsit már nedvesedik, de azért kérek tőle némi útbaigazítást. Amikor közelebb lépek, megkaparintja péniszem és eltünteti forró ajkai közé. Beindul egy kellemes ,,együtt foglalkozás", amikor Petra újra megcsillantja fantasztikus orálját nem kis örömömre. Egy kicsit még élvezhetem szája melegét, de a porontyoknak menniük kell. Petra diszkréten a fürdőbe megy és útjára engedi a vizes eb junior úszócsapatát. Normál esetben Petránál az első törölköző szolgálja a tisztálkodást, amit kint hagytam, de ő behozza nekem. Ezután a fent említett masszázs következett. Egy információ kimaradt, az 1 órából másfél lett, így kerek a történet.
  • Elszámolás:

    Mondjuk meg sem kérdeztem mikor rendezzem, de talán Petra nem rója fel nekem. A végén rendeztem, másfél óra foglalkozás díját. Van extra, amivel most nem éltem, Petra tájékoztat mi az.
  • Összkép:

    Egy kedves, csinos, őszinte lány Petra. Most másodszorra talán még jobban működtünk együtt. Petra profi és nem csak a táncban! Az ajánlás egyértelmű.
Happy Massage