• Alexandra

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előző nap hívtam , másnap szerettem volna menni hozzá , így sikerült is a számomra megfelelő időpontot lefixálnunk .
  • Megközelítés:

    Autóval nagyon könnyen ment , a navigáció pont a ház elé vezetett .
  • Helyszín:

    Pici négy emeletes panel , valamikor a 80-as évekből ! Lakás abszolút jó hangulatú , fürdő szép felújított . Tisztaságban nincs hiány , fürdő helységben minden rendelkezésre áll a megtisztuláshoz . Szobában matrac , tükör a mozi élmény fokozásához .
  • Lány külseje:

    Gyönyörű magas párductestű lány , olyan a a mosolya ami még egy jégkockát is felolvasztana . Nálam magasabb ,de ez számomra még vonzóbbá tette .
  • Erotikus masszázs:

    Gyors fürdőt vettem , ami igen jól esett ebben az időben , és azt hiszem rám is fért . Mire végeztem eltűnt róla az a fekete semmiség amiben fogadott . Majd kiesett a szemem ennyi szépség láttán!
    Gyorsan hasra is feküdtem , mert már altájon kezdtem éledezni . Amit ő egy aranyos mosollyal nyugtázott is . Rögtön rá is vetette magát a munkaterületre személyemben ! Igazi profi , pedig voltam néhány masszőr keze alatt . Minden végtagon végig ment , a hátamon eltűntetett néhány defektes csomót . Felüdülés volt a kezei alatt újjászületni . Közben csevegtünk , nagyon okos intelligens beszélgető partner .
  • Levezetés:

    Miután megfordultam jött a varázslat . Nem nagyon volt dolga vele , hogy működőképessé tegye a farkam . Meg is jegyezte , hogy nem lehet vérkeringési problémám . Pedig volt minden vér átáramlott a barlangos szerkezetű rendszerbe ! Ilyen érzéki finomsággal még senki szájába nem voltam , olyan húrokat pendített meg bennem amit még senkinek sem sikerült . Igazi virtuóz volt a hangszeremen . Mint a lebegés , egyre magasabban és magasabban szárnyaltam , és egyre nagyobb vágy fogott el , hogy elélvezzek . Még tudta fokozni , érezte mikor közeleg a vég , kis cinkos mosolya elárulta a csibészségét . Ezt még két háromszor eljátszotta ! Kb úgy érezte magam mint egy Andalúz bika , vörös köd a szem elött . Érezte , hogy már nem jó , ha tovább feszíti a húrt , és durrr ,de mekkora : Én beleremegtem , lehet az univerzum is ! Drága jó tevőm konstatálta , hogy csodát tett velem és hagyott magamhoz térni . Utána a tus alatt tértem magamhoz , mondjuk még mindig nem tudom , hogy , hogy jutottam oda :) . Majd érzékeny búcsút vettem és távoztam . Az egész napomat felhőtlen boldogság járta át . Ahogy illik
  • Elszámolás:

    Ahogy illik , érkezésemkor rendeztem .
  • Összkép:

    Ez valami csoda volt , Ő a varázslat . Minden egyben , gyönyörű , intelligens , profi , és iszonyatosan érzéki . Fel is íratom magamnak az orvosnál . Het 3x1 és a hátralevő életem maga lesz a boldogság .
Happy Massage