• Lara

  • Beküldte:
  • Lara reagálása

    Ó én Hercegem :) köszönöm kedves kommentedet :) Páratlan élmény voltál nekem …is 😄 puszi Lara

  • Egyeztetés:

    Valamivel tíz után kerestem , akkor még nem sikerült elérnem , de utána kedvesen visszacsengetett . Tüneményes volt a hangja a telefonban , részletes tájékoztatást adott mindenről . Aztán már készültem is a randira .
  • Megközelítés:

    A Moszkvatértől mentem villamossal . Szóval könnyen ment .
  • Helyszín:

    Új építésű ház . Lakás perfekt , kellemes hűvös fogadott . Nagyon figyel a vendég kényelmére . Minden patyolat tisztaságú .
  • Lány külseje:

    Kis fekete koktélruha szerűségbe nyitott ajtót , á már ott megállt szívem . Mondhatnám lenéztem róla a textilt . Iszonyatosan jó combok , focilabda keménység popsi és cici !
  • Action:

    Leültünk átbeszélni a dolgokat , jó házigazdaként kávét főzött nekem és kólával kínált . Mivel sokat ültem aznap megkérdeztem , hogy nem zavarja ha térdelek ? Pont elé térdeltem , amikor pont szemmagasságba került az öle . Vannak még csodák nem volt rajara bugyi . Mondtam , ha már így alakult , kicsit nyissa már meg azokat a gyönyörű combokat ! Benne volt a játékban , az én nyelvem meg a gyönyörű kelyhében . Még tett valami megjegyzést , hogy kihűl a kávém , de ez a puncijából áradó mézédes forróság jobban vonzott . Néhány perc múlva tanújelét adta ,hogy finom nyelv munkával ellehet érni nála az orgazmust ! Mondtam most már indulok zuhanyozni ,csatlakozott ő is hozzám ! Még a megtisztulásban is segítségemre volt . Zuhanyzás után leheveredtünk , mondta , hogy nem szeretne adósom maradni , Azonnal eltüntette nyugtalan kispajtásomat ami úgy állt mint a zászlórúd . Először finoman és érzékien játszott rajtam , néha torokravéve terelt a menyország felé , majd fokozta az intenzitás ami nagy örömömre szolgált . Mondtam is neki , hogy mindjárt elmegyek , de csöppet sem zavartatva magát teli szájjal mosolyogva mondta , hogy élvezz !!!!!!!!!!! Úgy is lett . Rekreáció gyanánt kértem ,hogy ismét nyalogathassam mézédes punciját , hát a feromonjainak hatásra nem kellett két perc sem , és Én már megint hadrendben álltam . Kértem , hogy gumizzon fel , és csüccsenjen bele , és már benne is voltam szűk és nagyon forró punci fogadott (akkor azt hittem a menyországban vagyok ),úgy mozgatta a popsiját , hogy néha meg kellet fognom nehogy túl gyorsan elmenjek . Pondtam szeretném ha kicsit kutyusba folytatnánk , nem volt ellenére , sőt a hanghatások alapján éppen a második orgazmusa felé robogott ( Én Is) . Vigyáztam , nehogy vége legyen . Mert annyira megkívántam a gyönyörű popsiját , hogy még abból szerettem volna egy kis ízelitöt kapni . Kaptam is ,na ez a menyország kétségtelen , még kb két perc gyors vágtát bírtunk és robbantunk . Egymás karjaiban vártuk , hogy a szívritmusunk elérje a nyugalmi állapotot . Kicsit beszélgettünk , majd dobtam még egy zuhit és távoztam .
  • Elszámolás:

    Kávézás elött rendeztem , abszolút korrekt .
  • Összkép:

    Akarsz egy iszonyatosan jó élményt , ne hagyd ki ! Csodálatos vendéglátó , Te vagy neki a legfontosabb . Nagyon jól lehet vele beszélgetni és az ágyban páratlan élményeket fogsz kapni tőle !
Happy Massage