• Panni

  • Beküldte:
  • Panni reagálása

    Kedves Noer :) Köszönöm a kedves szavaidat :)
    Kívánok ezentúl legalább ilyen jó kalandokat neked.
    Pusziii :)

  • Egyeztetés:

    VTR-en kerestem fel már másodjára, elsőre ugyanis nem sikerült összehoznunk a randit. Aztán megörültem hogy visszajelzett, így sikerült összehoznunk a találkát. Nem telt el sok idő a VTR-es egyeztetés és a tényleges találkozás között, alig 1-2 óra :)
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem, eléggé könnyű parkolni a környéken habár fizetős. BKV-val még egyszerűbb lenne a történet. Semmelweis klinikák környéke. A ház egyből felismerhető, nem lehet eltéveszteni.
  • Helyszín:

    Teljesen kulturált környezet, ajtón belépve egy előtér fogad ahonnan ajtók nyílnak mindenfelé, de beljebb lépve - egyenesen - található a tetthely, egy jó franciaággyal ellátva. Fürdőszoba is kulturált, van minden amire szükség van, igaz én csak egy gyors tusolást hajtottam végre, ugyanis otthon már rendbe szedtem magam készülve a találkozóra.
  • Lány külseje:

    Panni egy igen szép nő. Kicsit husis, de az a pont jó kategória. Gyakorlatilag ahogy beléptem az ajtón egy bodyban fogadott, ami ugyan takar, de gyakorlatilag már itt felrobbantam :) Popsi vonalai teljesen látszódtak, alig bírtam a látvánnyal :)
    Arcra is igen szép, meglepően kedves természet, és az itteni hirdetők közül is nálam eddig ő volt a legelragadóbb természetű hölgy. Nem sokat beszélgettünk, sőt... ennek ellenére hozzáállása kifogástalan volt.
  • Action:

    Bementem a szobába, mondta hogy nyugodtan vetkőzzem le, meg is tettem, majd a törülközővel kezemben - pucéran - megkínált egy pohár vízzel. Jól esett, majd elmentem tusolni. Mikor visszatértem, egyből mögé álltam és a kezeim felfedezték a testét a nemesebbik részem pedig a popsihoz dörgölődött. Szerettem volna megszabadítani a bodytól, ami egy kis kihívást tartogatott. :) Felső részt ő maga távolította el, de az alja pántos, azt pedig letérdelve a lábai között kellett szétpattintanom., majd ezután tudta levenni magáról az alsórészt... Megcsókoltam - de előtte aranyosan megkért, hogy vigyázzak, mert érzékeny jelenleg a szája - így óvatos voltam. Ezután felfeküdt az ágyra, én pedig egyből elkezdtem megkóstolni lent, ugyanis annyira vártam már hogy a lábai között lehessek. :) Úgy éreztem volt hatása, legalábbis a reakciók (hangok és mozgás) ezt sugallták. Kifejezetten érdekelt a popós rész, így nyalás közben - ami inkább falás volt részemről - nem csak előlről, hanem néha lejjebb jutva a hátsó részt is elkezdtem falni. Hol az ujjam hol a nyelvem próbáltam a popsiiba juttatni, már amennyire lehetett :) Ezután jött a szerepcsere felfeküdtem az ágyra - egy gyors csók után - és ő kezdett kényeztetni a szájával. Na az maga volt a menyország. Mikor úgy gondoltam és feljebb húztam a farkam, ő vette a jelet majd egyből a zacsit kezdte kényeztetni illetve a környékét. Picit felhúztam a lábam és mitadisten már az ánuszom kényeztette a nyelvével. Na ez volt az az érzés amit reggeltől estig eltudtam volna viselni. Utána még cumizott egy ideig, majd gumit kértem és egy kicsit lovaglóba mentünk. Majd mondtam hogy pucsítson be. Nos itt megint megtámadtam a hátsó bejáratot, igazából szinte felfaltam megint :) Miután enyhítettem éhségemen - és az ő kérésére síkosítottam - beraktam neki hátulról. Itt egy kicsit gyorsan becsússzant, ami látszólag egy pillanatig kellemetlen lehetett neki, de utána bírta a tempót. :) Annyira, hogy a gumit a popsiban tettem teli minden jóval....

    A második körig - pár percig csupán - beszélgettünk, majd egy kicsit 69, ahol szintén mindenét végig faltam, ezután ismét cumizni kezdett, és hasonló módon ismételten megkaptam a hátsó kényeztetést is. Nem csak finom nyelvezés volt, hanem rendes nyelves beköszönés. Elég erős kör volt, majd mikor már szerintem fáradt, megkérdezte húzzunk-e gumit, amire egyből igent mondtam, és itt viszont szintén bepucsított, de most a rendes bejáratot használtam, amiben szintén sikerült egy hatalmasat élveznem.
  • Elszámolás:

    Nem volt extra, a popsi az alapban volt a VTR-es - jelenlegi - akciója miatt. Nekem ez egy plusz, hihetetlenül finom és kellemes a popsija úgyhogy nem bántam meg :)
  • Összkép:

    Ő a 4. lány akinél jártam. Rajta kívül 2 beszámolóm van amik önmagukban jól sikerültek - kivéve az az 1 amiről inkább nem is írtam, de Panni minden eddigi határt felülmúlt, és elhitette velem hogy ennek a műfajnak is van létjogosultsága, és ellenben nem csak általános vagy negatív tapasztalattal jövök el egy randiról, ugyanis korábbi emlékek - főleg az utolsó - elgondolkodtatott rajta, hogy legyen-e folytatás. Ha még maradtam volna egy órát, biztos vagyok hogy ezzel a kényeztetéssel újabb 2 menet is meglett volna. Örök emlék marad :)
Happy Massage