• Nykol

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztetés volt. A telefonálást követően kb. 1 óra múlva tudott is fogadni. Egyből felvette a telefont.
  • Megközelítés:

    A címet pontosan megadta, autóval mentem, egyszerű odatalálni, de a parkolás az utcában lehetetlen. Csak a szomszéd utcában volt parkoló hely, de kb. 100 m volt a táv.
  • Helyszín:

    Szép, felújított társasház lakása. A fürdő megfelelő és megfelelően felszerelt. Az akrobata színpada kényelmes, sejtelmesen homályos.
  • Lány külseje:

    Még most is nyelek egy nagyot, ha a hölgyet idézem fel az emlékezetemben. Hozzám képest pici, törékeny nőnek látszik, de a testét nagyon karban tartja. Mindig mosolygós, simogatós volt a viselgetése. Az arca, szeme és szája gyönyörű, a tekintete megbabonázott, rabul ejtett.
    Nem hátrányként vagy szemrehányásként, de a tekintetében egy két pillanatra észre lehetett venni egyfajta szomorúságot vagy fáradtságot, de ettől függetlenül végig rám koncentrált.
  • Action:

    A találkozás után jelezte , hogy sajnos csak fél órára maradhatok a tervezett 1 óra helyett. Nem volt probléma. Balra el: fürdés, törölközés, majd huppanás az ágyra. Innentől beindultak és bevadultak a dolgok. Heves, nyelves, szenvedélyes csókcsata dúlt az ágyon. Selymes és nagyon feszes bőréről a kezem nem tudtam levenni, szinte egyszer sem.
    A csókcsata közben már előkészítette magának a terepet nálam és nem sokra rá rá is tért a franciapercekre. Úgy kapott el, mint egy ragadozó az áldozatát, mozdulni sem tudtam, olyan hevesen dolgozta a "kiskopaszt". A francia isteni volta és a látvány miatt, nemsokára jeleztem, hogy lassítson, mert közeleg a vég. Így tovább lassabban folytatta és nem sokkal később így is lett végem a szájában.
    Eü szünet után lekéredzkedtem a lenti ajkakhoz és belekóstoltam a rendkívül finom kehelybe. Kéjes, halk hanghatásokkal jelezte, hogy jó helyen jár a nyelvem.
    Nem sokkal ezután megkérdezte mivel folytassuk, és mivel az idő szűkös volt és a popsi volt az, amiért mentem, így oda kértem be magam. Húú, ez a popsi. Kérdés nélkül befogadta, kis síkosító használata után. Rendkívül kellemes szűk és feszes volt. Hátulról szépen lassan indulva, egyre gyorsabban tempózva húztam magamra. A látvány beleégett a retinámba, felejthetetlen.
    Majd, amikor már nem bírtuk az iramot, elfeküdtünk és kértem, még szájjal végezzen ki. Itt inkább már a kézi levezetésben volt részem, de a nyelve úgy járt a férfiasságomon, mint egy propeller. Sajnos az idő szűke miatt nem sikerült a 2. körös végjáték. Gyors fürdés, búcsú csók és köszönés.
    A hölgy rendkívül bájos és dögös egyszerre, a teste pont az esetem.
  • Elszámolás:

    Popsi extrát kértem, meg is kaptam. Alapból megkaptam mindent amit szerettem volna, kérés nélkül.
  • Összkép:

    Számomra rendkívül vonzó, sportos, vadítóan dögös vadmacska a hölgyemény. Rendkívüli élményben részesültem. Az idő rövidsége miatt, számomra sajnos kevésbé az érzelmes része felé billent, inkább a pornós vonatra vettem jegyet, ezért következő alkalommal remélem egy szenvedélyesebb énemet is megmutathatjuk egymásnak.
    A végeredmény: fülig érő száj és remegő lábak. 110 %- ban megérte a találkozás!
Happy Massage