• Demóna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Korábbi, másik itt szolgálattevő kolleginánál tett látogatás végén, kollegialitásból is jelesre vizsgázott vendéglátóm hívta fel figyelmemet Demónára. Telefonon kerestem, fogadta hívásomat, pontosan tájékoztatott rgy óra mulva ott voltam.
  • Megközelítés:

    Autóval érkeztem a Váci út 13. kerület külső szalaszán lévő emblematikus lakóparkját közelítettem meg. Az egyik oldalon a kész, míg a másikon még épülő házak fogadtak. Parkolás az utcában, mely fizetős.
  • Helyszín:

    A kaputelefonos bebocsájtást követően lift repített a boldogság szintjére. A lakásban több, szeparált szoba, jól felszerelt, tiszta fürdó, száraz törölköző, többféle tusfürdő, a szobában félhomály, hangulatfény, nagy ágy volt található.
  • Lány külseje:

    Demóna kimondottan hosszúcombú szépség. Értelmes, karakteres arcú, gondolkodásában is érett, szépívű asszonyi mellű, vékomy alkatú, írzletes kelyhű, ápolt nő
    Lenge semmiségben fogadott.
  • Action:

    A bejárati ajtó előtt állva, vártam a bebocsátásra. Elkaptam befejezett mondatának a végét, melyet a kolleganőjék szánt
    Ajtónyitást követően én egészítettem ki szavait szellemesen. Ez jól sült el.
    A tisztálkodást követőem az ágy mellett állva lezdtük egymás felfedezését. A felvezetést követően az ágyra heveredve kicsit statikusnak tünt, de a nyakhajlatának ciróatása, melleinek finom kényeztetése hasa ívének puszilgatása, végul az ápolt puncijának gyengéd izgatása nyomán őszintén elélvezett.
    Magamhoz ölelve hagytam megpihenni.
    Kezelésbe vett és tapasztat módon feltárta gyenge pontjaimat. Acélosan felkeményített.
    Gumihúzást követően meglovagolt, hosszas misszonárius mqjd kutyus pózban dugattyúztam kitartóan. Kedvenc pózomban, oldalt fekvő, hátsó megközelítésben folytattam ténykedésemet. A nagy falitükör fokozta a vizuális élményt. Éreztem hogy közel a vég. Erőmet összeszedve elértem, hogy hamarabb élvezzen el. Megbeszélésünk szerint az óvszert levettem és szép melleire terítettem nektáromat, melyet kélyesen szétkent keblén. Legszívesebben ismét magamévá tettem volna, de tekintettel voltam az idő múlására.
    Rovid tisztálkodást követően beszélgetéssel múlattuk az időt.
  • Elszámolás:

    A rószák száma az újonnan kialakult átlag, 25 szál szép virág.
  • Összkép:

    Tetszett a találkozás , megnyugtató volt a rövid ismerkedés, a körülmények bizalmat keltőek voltak. A hölgy szép és értelmes. Értelmiségi háttérrel rendelkező vendégszerő nő.
Happy Massage