• Leea

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egy gyönyörü nyari napon Györ közeleben volt dolgom es gondoltam ezt a nem csak csinos hanem nagyon izgato kepekkel hirdetö hölgyet nekem meg kell latogatnom. Racsörögtem es rögtön delelöttre idöpontot egyeztettünk. Nagyon kedves volt a telefonban, a közös együttmüködesnek köszönhetöen 45 masodperc alatt fixaltunk mindent.
  • Megközelítés:

    A kollegak mar megenekeltek a helyszint ezert erre most nem szanok sok idöt. Györ belvaros, forgalmas ut egyik lakotelepre vezetö mellek utcaja. GPS odavisz pontosan de annyi csavar van a dologban, hogy a parkolo a haz hatso reszehez visz. Onnan egy perc megkerülni.
  • Helyszín:

    Panelhaz felujitott es nagyon menö lakasa. Igenyes, tiszta, csajos. Ket „munkaszoba“, szep es jol felszerelt fürdö. Ropogos es jo illatu törülközö, szajviz, vegtelen valasztek tusfürdöböl.
    A szoba tagas, eredeti celja szerint nappali. Benne heverö, ami az akcio helyszine. TV a hatterben megy, amiröl a zene is szol. Nem zavaro, hangulatos es kellemes.
  • Lány külseje:

    Volt valami vagany dögösseg a kepeken, ami felkeltette a figyelmemet. Valami megfoghatatlan erzes. Nos a megerzesem most sem csalt meg: egy dögös, csinos, nagyon szexy lany nyitott ajtot. Külön kiemelnem a hangjat, ami annyira erotikus, hogy mar az vagyat ebresztett bennem. A fehernemüje is igenyes de igazabol alig vartam, hogy kicsomagoljam…
    A teste fiatalos, mellei enyhen gravitalnak, popsija eszveszejtö, arca gyönyörü es az ajkai… oh my god…
  • Action:

    Utalok fel oras müsorra benevezni mert nem szeretem ha az orat kell neznem es kompromisszumot kötnöm a kölcsönössegben. Most erre volt csak lehetöseg en pedig nem szerettem volna elszalasztani… milyen jol tettem.
    Miutan visszatertem a fürdöböl, ereztem, hogy var ram, elhitette, hogy vagyik ram es nincs mit szepiteni magara rantott. Kicsomagoltam az edes kis semmisegekböl, vegigcsokoltam a testet es vegül „kapaszkodosra“ nyaltam a szep kis puncijat. Gyürödött a lepedö, kapaszkodott a hajamba es elkezdtük felebreszteni a szomszedokat… vad volt es izgato, jöhetett a csere. (Natur-)franciaja finom, ügyes es technikas de egy ilyen csajt erezni akarsz, uh vedöfelszereles es bele a közepebe.
    Beleültettem a kemenyen agaskodo farkamba, kicsit lasabban mint szerettük volna a meretem miatt. Gyorsan megjött a hangja es ügyesen megülte az alkalmi lovat, de en nem vagyok lusta es en is ki szerettem volna venni a „munkabol“, alulrol pumpalt majd hirtelen misszibe fordultunk, ahol mar nem lehetett tovabb birni, ahogy a szemedbe nez es kejjesen elvez… itt volt vegem mint a botnak.
    Türelmesen kivarta amig visszatalalok a valosagba es közölte, hogy ez eleg jo volt… egyetertettünk. ;)
  • Elszámolás:

    Fel oras program pesti atlag, videki felsobb kategoria. Extrak valtozatosak es erosen szimpatia alapuak. A telefonban elhangzottak nem valtoztak, a szeansz elejen diszkreten elhelyezve.
  • Összkép:

    Csodas egyuttlet volt egy gyonyoru, erotikus es vagany csajjal. Legkozelebb egy napra megyek hozza utana pedig boldogan a temetobe.
Happy Massage