• Nykol

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk. Elsőre felvette és le is fixáltunk ey időpintot és félora mulva ott is voltam. De sajnos félreértettük egymást és egy fél órát még várnom kellett. Szerintem félrehallottam az időpontot.
  • Megközelítés:

    Parkolni pár utcával arrébb érdemes. Tömeggel is simán elérhető amugy.
  • Helyszín:

    Egy légtér az egész kis szoba és kis előtér. Egyébként tiszta. Tusfürdő is van rendesen szoval lehet választani. Viszont szájvizet sehol sem találtam.
  • Lány külseje:

    Mint a képeken. Pont ugy néz ki. Kockás has kemény szilikon mellek selymes bőr és nagyon kicsi kézbeillő popsi.
  • Action:

    Állok a kapuban hívom, felveszi és mondja hogy kijön értem. Azt szeretem mert kicsit barátnősebbé teszi a dolgot hogy felöltözve fogad. Üdvözlés ruha le és irány a zuhany. Mire visszatértem más semmi nem volt rajta és éppen akkor mászott az ágyra négykézláb. Na mondom jo helyen vagyok azt hiszem. Kezdésnek kis francia amit jól csinál nagyon. Közben markoltam a kerek popsiját amivel még később terveim is voltak. Simogattam a puncikát aztán egy ujjacska be is szaladt. Nem volt gond. Majd kértem hogy forduljunk kölcsönösbe amit azonnal teljesített is. Nagyon jo kis élmény ahogy ott pucsít az arcomba az a csinos kis popsika. Mindenki élvezkedett de én legalábbis biztos. Pont ezért kérem is kellett hogy húzzunk gumit mert még terveim voltak. Szival gumi fel és indult a lovacskázás.jol csinálja, nem kapkod nem kivégzős tipusú. Markoltam a melleit csokolgattam is. És figyeltem ahogy mozog rajtam. Aztán kértem a pozcserét kutyusra fordult is azonnal és hipp hopp már benne is voltam. Nagyon jo látvány ahogy mozgok benne és közben finoman paskolom a popsit. Megkértem jöjjön ki az ágy szélére és ott fojtassuk. Na hát nem akármilyen látvány és érzés. Aztán felraktam az ágyra az egyik lábát majd később a másikat is és ugy folytattuk tovább. Annyira hivogato volt a popsi hogy rá is kérdeztem hogy áttehetnénk e popsiba. Igen volt a válasz és sikosítóért nyúlt. Miután mindenki elég síkos lett az ágy szélén a fenekét kitolva fogadott magába. Nagyon szűk és nagyon jo érzés benne lenni. Egy darabig élveztem a látványt majd megkérdeztem hogy fordulhatunk e szembe. Ebben is benne volt. Párna a popsi alá és irány vissza a szűk popsijába. Bitang jól nézett ki ahogy járt benne a farkam és láttam hogy a punci pedig kihasználatlan. Azonnak be is játszottam egy ujjacskát és nem volt ellenére. De egy idő után, kb 5 perc. Abba kellett hagyni mert nem volt jo neki. Nagy kár mert igy akartam elmenni. Gumi le és ujra francia kis idő mulva megint gumit huztunk és rámcsüccsent. 5 perc és végem is lett mint a botnak.
    Sajnos elég gyorsan leugrott rólam, én még egy picsit szerettem volna ha marad de hipp-hopp ott sem volt. Törlőkendőzés simogatás kis masszírozás. Majd megprobátuk megint. Kitarto franciávan és nem kevés kézimunkával ujra hadrendbe állított de seajnos a másidik menet mégsem jött össze. Nekem kicsit erős volt a kézimunka. Szoval zuhany öltözés és irány az utca.
  • Elszámolás:

    A popsit kértem extrába amit meg is kaptam bár nem tudtam hogy van időkorlát benne. Ez egy kicsit csalódás volt.
  • Összkép:

    Szexi nő, csinos arca van. Az alakja is bomba. Alapvetően jo partner.
Happy Massage